Belépés
Termékek
Akció Márkák Lakásfelújítási támogatás 2021 Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Blog Szállítási költségek Üzletünk Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák

Rábalux Klasszikus lámpa

 

Ismerd meg a Rábalux Klasszikus stílusú lámpáit, melyek jellemzői a monumentalitás, nosztalgikus -és méltóság teli - előkelőséget sugárzó hangulat. Jellemző színei az arany, bronz, barna, bézs, bordó és fekete, melyek kimért fényűzést, nyugalmas - ugyanakkor drámai érzetet keltenek. Értékes, míves darabok, ugyanakkor a csillárok választásánál vedd figyelembe a függönyt - és a drapériát, ill. a szőnyeg mintázatát és színét, - hogy az elegáns, nyugalmat árasztó légkör ne a túlzás vagy a nyomasztó lehangoltság érzetét keltse. A Rábalux klasszikus lámpái részletesen megmunkált darabok, a hozzájuk tartozó szövet vagy kristály kiegészítők minősége kifogástalan. Egy - egy lámpacsalád könnyedén illeszkedik a Rusztikus vagy Vintage stílus elemeihez.

 

 

A Rábalux közkedvelt világítástechikai –és lakberendezési termék a piacon. Nézd meg az összes lámpacsaládot, vagy kattints a Rábalux márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, a könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal