Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Rábalux Timothy

 

A Rábalux Timothy asztali LED lámpái tökéletes funkcionális kiegészítői lehetnek otthonodnak. Letisztult designnal rendelkezik, a vékony ívelt lámpakar kerek formájú lámpatestben végződik. Anyaga fém és műanyag, fekete-fehér és piros-fehér színekben tetszeleg. A beépített LED fényforrások színhőmérséklete egységesen 4000 Kelvin, fényerejük és méretük is megegyezik. A LED- modulokra a gyártó 5 év garanciát biztosít. A beépített LED modulok 3 lépcsős dimmeléssel – a lámpán elhelyezett kapcsoló segítségével szabályozhatóak, így hangulatodnak megfelelően állíthatod szobád fényeit. Dolgozószobádban vagy gyermeked szobájában tökéletes fényforrás lehet munkavégzéshez vagy tanuláshoz.

Elérhetőség
Ár
7 945 Ft - 14 990 Ft
Szín
1
1
Termék szűrő
2 ajánlat
Rábalux 5430 Timothy Dim asztali LED lámpa
%%%
TOP ÁRNeked

 

A Rábalux Timothy egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Rábalux márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket