Belépés
Termékek
Kedvezmények LumenExpressz Márkák Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta

Ipari csatlakozó


Az ipari környezetnek, a nagyobb teljesítményű gépek és berendezések, valamint a mostohább körülmények miatt, nem képesek megfelelni a háztartási dugaljak és dugvillák. Ezen igények kielégítésre készülnek az egy vagy három fázisú ipari CEE csatlakozók. Típustól függetlenül léteznek lengő, felületre szerelhet vagy éppen süllyesztett, illetve 240V-os és 400V-os kivitelben. 


A csatlakozók a megfelelő behelyezés biztosítása érdekében alakzáras kialakításúak, a dugvillán lévő csap miatt csak egyféleképpen csatlakoztathatóak, szemben a háztartásban használt típusokkal. A csapnál mindig a föld érintkezőjét találjuk, ami látványosan vastagabb is a többinél.

CEE ipari csatlakozók

Az egy fázisú csatlakozóban, amelyeket a gyakori lakóautós felhasználás miatt CEE-CARA vagy Caravan típusként is jelölnek, a fázis mellett a nulla és a földelés található meg. Védettségük legalább IP44, így a fröccsenő víznek és apró, 1 mm-nél nagyobb szilárd tárgyak behatolásának ellenáll.

CEE 1 fázisú ipari csatlakozó

A három fázisú csatlakozókat, melyeknél két fázis között 400 V-ot, míg a bármely fázis és a nulla között 230 V-ot mérhetünk, a nagy teljesítményű berendezéseknél vagy áramelosztóknál használják elsősorban. Az akár fázisonként 3500 W, összesen 10,5 kW teljesítmény leadásra képest csatlakozók esetén már gyakoribb az IP67-es vagy IP68-as védettség, amivel bármilyen időjárási körülmény mellett, sőt akár víz alatt is biztosított a működés.

CEE 3 fázisú ipari csatlakozók

A csatlakozók az ipari felhasználásnak megfelelően könnyen szerelhetőek. A lengő változatoknál alaptartozék a tömszelence, a dugaljakat pedig csapfedél védi, ami a dugvillákon található karomba akadva biztosítja a csatlakozást. A vezetékek bekötési módja lehet csavaros vagy akár szerszám nélküli is.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket