Belépés
Termékek
Akció Márkák Lakásfelújítási támogatás 2021 Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Blog Szállítási költségek Üzletünk Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák

Ipari csatlakozó

 

A villamos gépek, berendezések és áramelosztók energiaellátásának biztosítására szolgáló ipari csatlakozók, minőségi kivitelben, különböző változatokban.

Az ipari környezetnek, a nagyobb teljesítményű gépek és berendezések, valamint a mostohább körülmények miatt, nem képesek megfelelni a háztartási dugaljak és dugvillák. Ezen igények kielégítésre készülnek az egy vagy három fázisú ipari CEE csatlakozók. Típustól függetlenül léteznek lengő, felületre szerelhet vagy éppen süllyesztett, illetve 240V-os és 400V-os kivitelben. 

A csatlakozók a megfelelő behelyezés biztosítása érdekében alakzáras kialakításúak, a dugvillán lévő csap miatt csak egyféleképpen csatlakoztathatóak, szemben a háztartásban használt típusokkal. A csapnál mindig a föld érintkezőjét találjuk, ami látványosan vastagabb is a többinél.

CEE ipari csatlakozók

Az egy fázisú csatlakozóban, amelyeket a gyakori lakóautós felhasználás miatt CEE-CARA vagy Caravan típusként is jelölnek, a fázis mellett a nulla és a földelés található meg. Védettségük legalább IP44, így a fröccsenő víznek és apró, 1 mm-nél nagyobb szilárd tárgyak behatolásának ellenáll.

CEE 1 fázisú ipari csatlakozó

A három fázisú csatlakozókat, melyeknél két fázis között 400 V-ot, míg a bármely fázis és a nulla között 230 V-ot mérhetünk, a nagy teljesítményű berendezéseknél vagy áramelosztóknál használják elsősorban. Az akár fázisonként 3500 W, összesen 10,5 kW teljesítmény leadásra képest csatlakozók esetén már gyakoribb az IP67-es vagy IP68-as védettség, amivel bármilyen időjárási körülmény mellett, sőt akár víz alatt is biztosított a működés.

CEE 3 fázisú ipari csatlakozók

A csatlakozók az ipari felhasználásnak megfelelően könnyen szerelhetőek. A lengő változatoknál alaptartozék a tömszelence, a dugaljakat pedig csapfedél védi, ami a dugvillákon található karomba akadva biztosítja a csatlakozást. A vezetékek bekötési módja lehet csavaros vagy akár szerszám nélküli is.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal