Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Kanlux

 

Az 1989-ben alapított, lengyel székhelyű Kanlux európai leányvállalatai segítségével nemcsak Lengyelországban, hanem a legtöbb európai országban is sikerrel értékesíti világítástechnikai termékeit. A gyártó több száz alkalmazottal és több mint 1500 termékkel biztosít világítástechnikai megoldásokat nap mint nap a vásárlói részére.

 

 

 

A 2004-ben Magyaroszágon létrehozott Kanlux Kft. folyamatosan felfelé ívelve hazánk egyik sikeres világítástechnikai vállalkozásává nőtte ki magát. A helyi logisztikai bázissal rendelkező gyártó jelentős raktárkészlet mellett folyamatos kiszolgálója a magyar világítástechnikai piacnak. A Lengyel bázison nemrég létrehozott Techpark egy modern technológiai és vásár center, amely kiváló megoldást nyújt a design és a funkcionalitás együttműködésére egy helyen. A csarnokot a Kanlux termékek felhasználói csoportja szerint két részre osztották, a Pro, ahol a profi felhasználású világítástechnikai termékek kerültek kiállításra, illetve a Home, ahol egyértelműen a lakásvilágítási termékek kerültek bemutatásra.

 

kanluxlog

 

A Kanlux széles portfóliójában megjelenő termékek, teljes körű világítási megoldást jelentenek a lakás, ipar és  épületvilágításban. Az egyik legelterjedtebb felhasználású süllyesztett spot lámpák is számos variációban előfordulnak a gyártó kínálatában. Ahogy a többi gyártó is napjainkban a Kanlux is korszerű LED technológiával szereli egyes lámpáit. A gyártó jelen van még a kültéri lámpákkal is a magyar és európai piacon, valamint kis méretű működtető egységei és foglaltai is elérhetőek a különböző világítási problémák kiküszöbölésére. 

 

 

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket