Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

WiZ

A WiZ története alig néhány évvel ezelőttre nyúlik vissza: a 2015-ben alapított vállalat elsősorban az Internet of Things, azaz a Dolgok Internete intelligens világítási eszközök területén vált elismerté. Az általuk kifejlesztett intelligens rendszert használó fényforrások és lámpatestek Wi-Fi-n és Bluetooth-on keresztül kommunikálnak így otthonunkból és akár távolról is kényelmesen vezérelhetők. Napjainkban a WiZ Connected a Philips fényforrásokat is gyártó Signify tulajdonában van, a vállalat célja, hogy a WiZ szolgáltatásai és termékei egyre nagyobb népszerűségre tegyenek szert a világ minden pontján.

 

A fényforrásokat, lámpatesteket és további okoskiegészítőket is tartalmazó WiZ termékcsalád használatával lakásunk vagy házunk minden szegletébe elérhető a megfelelő okosvilágítás. Ráadásul áruk is kedvező, így azok számára is ideális választást jelentenek, akik megfizethető intelligens fényforrásokat és lámpatesteket vásárolnának.

A WiZ Connected termékek egymással szorosan együttműködve használhatók a kompatibilis, iOS-re és Androidra is letölthető alkalmazás segítségével. A WiZ LED fényforrások, lámpatestek és kiegészítők mindegyike titkosított csatornánk keresztül kommunikál, így adataid biztonságban vannak. A WiZ rendszere nem pusztán a gyártó saját termékeiben érhető el, de további márkák kínálatában is találkozhatunk vele.

A WiZ Connected készülékek támogatják az IFTTT szolgáltatásokat, azaz képesek arra is, hogy a többi IoT alapú eszközzel együttműködve, bizonyos feltételek teljesülésére be- vagy épp kikapcsoljanak vagy üzemmódot váltsanak. A WiZ Connected fényforrások és lámpatestek használhatók a Google Home rendszerével is, illetve az olyan hangvezérő szolgáltatásokkal, mint az Amazon Alexa, az Apple Siri vagy a Google Assistant.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket