Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Ledvance


A Ledvance a világ egyik piacvezető világítástechnikai vállalata: több mint 50 képviseleti irodával, összesen 140 országban aktívak. Egyaránt kiszolgálják a professzionális és kiskereskedelmi üzletágakat is, saját fejlesztésű termékeik a legmodernebb technológiákkal készülnek és mindenben megfelelnek a kor színvonalának. Termékeik minőségét a szakma is elismeri, hiszen napjainkban a Ledvance a kivitelezők és világítástechnikai specialisták szakértő partnere.

Az OSRAM GmbH általános világítási üzletágából, 2016. július 1-jével alakult vállalat széles választékban kínál LED lámpatesteket a legkülönfélébb alkalmazásokhoz, intelligens világítási termékeket okos otthonokhoz és épületekhez, valamint a hagyományos fényforrások, a LED fényforrások, a LED szalagok és a világításvezérlő rendszerek terén az iparág egyik legszélesebb választékával rendelkezik.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket