Belépés
Termékek
Kedvezmények LumenExpressz Márkák Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta

Ledvance


A Ledvance a világ egyik piacvezető világítástechnikai vállalata: több mint 50 képviseleti irodával, összesen 140 országban aktívak. Egyaránt kiszolgálják a professzionális és kiskereskedelmi üzletágakat is, saját fejlesztésű termékeik a legmodernebb technológiákkal készülnek és mindenben megfelelnek a kor színvonalának. Termékeik minőségét a szakma is elismeri, hiszen napjainkban a Ledvance a kivitelezők és világítástechnikai specialisták szakértő partnere.

Az OSRAM GmbH általános világítási üzletágából, 2016. július 1-jével alakult vállalat széles választékban kínál LED lámpatesteket a legkülönfélébb alkalmazásokhoz, intelligens világítási termékeket okos otthonokhoz és épületekhez, valamint a hagyományos fényforrások, a LED fényforrások, a LED szalagok és a világításvezérlő rendszerek terén az iparág egyik legszélesebb választékával rendelkezik.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket