Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

B2B - Cégeknek

Örülünk a találkozásnak!


Regisztrálja kötelezettségmentesen az Ön által képviselt vállalkozást B2B programunkba és élvezze az előnyöket :

 

Piaci árnál jelentősen kedvezőbb ár  |  Nincs forgalmi elvárás  |  Várható szállítási határidő információ már a rendelés előtt  |  Speciális üzleti ajánlatok  |  Egyedülálló és folyamatosan bővülő, több mint 40 000-es minőségi világítástechnikai termék kínálat nagykereskedelmi áron  |  Online valós raktárkészlet: minden terméknél láthatja, mennyi van raktáron, ha pedig nincs a várható szállítási határidőt  |  Azonnali, automatikus ajánlatkészítés pdf-ben a kosár oldalon: belépve a saját nagykereskedelmi árakkal készíthető egy gombnyomással névre szólóan, kilépve pedig a jóval magasabb shop árat tartalmazó ajánlat készíthető pdf-ben  |  Magas szintű műszaki támogatás az e-kereskedelem szinte minden szakmai díját elnyert kereskedőtől  |  Autóizzó kereső több mint 6000 autótípussalAhhoz, hogy az Ön által képviselt vállalkozást nagykereskedelmi áron tudjuk a jövőben kiszolgálni, meglévő, vagy most előkészítendő regisztrációját át kell sorolnunk nagykereskedelmi partnereink közé. Kérünk, első lépésként kattintson az alábbi két lehetőség egyikére: 

Amennyiben korábban nem regisztrálta még az Ön által képviselt vállalkozást a Lumeneten, kattintson a „Nincs Regisztrációm” gombra, ahol néhány adat megadása után elküldheti b2b ár igényét!


 

 

Amennyiben van korábbi regisztrációja a Lumeneten, kattintson a „Van regisztrációm” gombra, ahol a folytatáshoz be kell majd lépnie e-mail címével és felhasználónevével. Amennyiben nem tudja jelszavát, szintén a „Van regisztrációm” gomb megnyomása után megjelenő belépő oldalon kérhet új jelszót e-mail címére.

 

 

Bízhat bennünk! A Lumenet® 2012-es indulása óta több, mint 500.000 online rendelést szolgált ki és az e-kereskedelem szinte minden szakmai díját többször elnyerte már. Olyan színvonalon fogjuk kiszolgálni vállalkozását, amely elvárható a leglátogatottabb magyar világítástechnikai webáruháztól és Európa 1000 legdinamikusabban fejlődő vállalatainak egyikétől.

 

 

Lumenet B2B

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket