Belépés
Termékek
Kedvezmények LumenExpressz Márkák Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta

B2B - Cégeknek

Örülünk a találkozásnak!


Regisztrálja kötelezettségmentesen az Ön által képviselt vállalkozást B2B programunkba és élvezze az előnyöket :

 

Piaci árnál jelentősen kedvezőbb ár  |  Nincs forgalmi elvárás  |  Várható szállítási határidő információ már a rendelés előtt  |  Speciális üzleti ajánlatok  |  Egyedülálló és folyamatosan bővülő, több mint 40 000-es minőségi világítástechnikai termék kínálat nagykereskedelmi áron  |  Online valós raktárkészlet: minden terméknél láthatja, mennyi van raktáron, ha pedig nincs a várható szállítási határidőt  |  Azonnali, automatikus ajánlatkészítés pdf-ben a kosár oldalon: belépve a saját nagykereskedelmi árakkal készíthető egy gombnyomással névre szólóan, kilépve pedig a jóval magasabb shop árat tartalmazó ajánlat készíthető pdf-ben  |  Magas szintű műszaki támogatás az e-kereskedelem szinte minden szakmai díját elnyert kereskedőtől  |  Autóizzó kereső több mint 6000 autótípussalAhhoz, hogy az Ön által képviselt vállalkozást nagykereskedelmi áron tudjuk a jövőben kiszolgálni, meglévő, vagy most előkészítendő regisztrációját át kell sorolnunk nagykereskedelmi partnereink közé. Kérünk, első lépésként kattintson az alábbi két lehetőség egyikére: 

Amennyiben korábban nem regisztrálta még az Ön által képviselt vállalkozást a Lumeneten, kattintson a „Nincs Regisztrációm” gombra, ahol néhány adat megadása után elküldheti b2b ár igényét!


 

 

Amennyiben van korábbi regisztrációja a Lumeneten, kattintson a „Van regisztrációm” gombra, ahol a folytatáshoz be kell majd lépnie e-mail címével és felhasználónevével. Amennyiben nem tudja jelszavát, szintén a „Van regisztrációm” gomb megnyomása után megjelenő belépő oldalon kérhet új jelszót e-mail címére.

 

 

Bízhat bennünk! A Lumenet® 2012-es indulása óta több, mint 500.000 online rendelést szolgált ki és az e-kereskedelem szinte minden szakmai díját többször elnyerte már. Olyan színvonalon fogjuk kiszolgálni vállalkozását, amely elvárható a leglátogatottabb magyar világítástechnikai webáruháztól és Európa 1000 legdinamikusabban fejlődő vállalatainak egyikétől.

 

 

Lumenet B2B

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket