Belépés
Termékek
Kedvezmények LumenExpressz Márkák Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta

Elektromos szerszám


Az elektromos szerszámgépek évtizedek óta megkönnyítik a szerelési feladatokat, hiszen gyorsabbá és egyszerűbbé teszik a munkavégzést.  Ismerd meg a Lumeneten elérhető akkumulátorról vagy hálózatról működtethető elektromos szerszámgépeinket, amelyek hosszú éveken át segítenek téged a különféle javítási feladatokban. 

 

 

első_fúró

 

 

Hálózatról működő elektromos szerszámok

Az elektromos kéziszerszámok nagy számban napjainkban is hálózatról működtethetők, egyszerűen csatlakoztathatók. A legtöbb esetben a háztartásban használatos 240V váltakozó feszültségről működnek, ami lehetővé teszi a széles körű használatot. A napjainkban használt hálózatról működő kézi szerszámgépek soros gerjesztésű villany motorokkal vannak szerelve, melynek nagy indító nyomatéka alkalmas a kezdeti ellenállás legyőzésére. A hálózatról működő szerszámgépek legfontosabb előnyei a stabil nem ingadozó feszültségellátás, vagyis a hálózatból nyert korlátlan energia ellátás. A tápkábel rövidsége a munkaterületen könnyen megtoldható egy hosszabbítóval. A kézi elektromos szerszámok típusai széles körben elterjedtek egyedi kialakításuk lehetővé  teszi a könnyű hatékony munkavégzést. A legtöbb típus teljesítménye, vagyis a motor fordulatszáma szabályozható. egyes modellek forgási iránya is változtatható. A markolatrész speciálisan a munkavégzési körülményekhez, és a szerszám rendeltetés szerű használatához lett kialakítva, ami szintén könnyebbé és biztonságosabbá teszi a szerszám használatot. A villamos szerszámok egyéb biztonsági fejlesztésekkel is rendelkeznek, mint a túlterhelés elleni védelem, vagy a csavarás elleni biztonsági kioldás. Legtöbb esetben az elektromos szerszámok burkolata műanyag, az érintésvédelmi besorolásuk  pedig kettős szigetelés.

 

szerszam

 

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket