Belépés
Termékek
Premilum Club B2B Info Online Ügyintézés Márkák Árajánlat Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák

Sylvania

 

A fényforrások és lámpatestek több mint egy évszázados tapasztalataira építve a Sylvania mind vezető fogyasztói, professzionális és építészeti világítási megoldások vezető beszállítói. Nemcsak új világítástechnikai megoldásokat fejlesztenek, hanem annak határait áthelyezve fejlődnek az innováció érdekében. Termékeiket és megoldásaikat széles körben alkalmazzák, úgy, mint logisztikai ipar, kiskereskedelmek, múzeumok, iskolák, galériák és egyéb középületek. A Sylvania csapata büszke arra, hogy ügyfeleik egyedi igényeit, egyedi megoldásokkal tudják megvalósítani. A Sylvania a Feilo Sylvania csoportvezető márkája, melynek székhelye Budapesten, valamint számos innovációs és megoldási központokkal rendelkezik 25 országban világszerte.

 

 

 

 

 

A Sylvania termékek nem változtatják meg az emberek világát, de rendkívüli módon megvilágítják a változáshoz vezető utat!

 

 

 

 

 

LED fényforrás újraértelmezve

A Sylvania ToLEDo Radiance, a fényforrás és a lámpatest jelentését újraértelmezi, elmosódott határait egy új innovációs alkotással / termékkel bővíti ki. Egyediségük és stílusosságuk mellett képesek megváltoztatni az adott légtér hangulatát, letisztult csészealj szerű formájukkal, ill. eltérő formájukkal és színvilágukkal egyaránt.

 

Sylvania Radiance LED 

 

Szénszálas imitáció LED technológiával

A Sylvania ToLEDo Vintage és Mirage lámpacsalád tagjai modern Flexible Filament Chip technológiával működnek, mégis megőrizték múltidéző hangulatukat. A tökéletes fényminőség és energiatakarékosság mellet formatervezési oltalommal védettek, borostyán színű burájuk hő –és karcolásállóak, méretük eltér a megszokottól, így önmagukban is lámpatestkén funkcionálnak.

 

Sylvania Mirage, Sylcone és Retro

 

Közösségi helységek optimális megvilágítása

A Sylvania LED panelek számos lehetőséget és praktikus megoldást kínálnak középületek, aulák, irodák és közlekedők kifogástalan megvilágítására. A panelek modern, stílusos megjelenése mellett alacsony káprázási besorolással - UGR <19 - és edge-lit technológiával, valamint multipower funkcióval működnek. A beszerelés során egyszerű kapcsolókkal kiválasztható a lámpatestben a világítótest fényárama.

 

Sylvania LED panel 

 

Hangsúlyozz kiemelő fényekkel!

A Sylvania sínes spot lámpák vezető egyéniségei a Start Track Spot Integral lámpák, melyek tűpontos sugárzási szöggel és tökéletes fényekkel mutatnak rá a lényegre. Megjelenésük minimál, külső driver-boksz és csavarok nélkül. Az alap 36°-os sugárzási szögű lencse mellé a gyártó kiegészítő termékként csomagol egy 64°-os lencsét is.

A Sylvania másik kiemelkedő terméke új Expospot, mely múzeumokban, galériákban, ill. üzletekben kifogástalan fényei mellett modern, mégis visszafogott megjelenésével teszi egyedivé a helyiség hangulatát. Mérete és UV mentes fényei mellet nem termel hőt, így nem károsítja az adott légtérben kiemelt tárgyakat, valamint 4000K –es színhőmérséklete és CRI értéke csak tovább fokozza az Expospot lámpa pozitív tulajdonságait.

 

Sylvania Track Spot kiemelő világítás 

 

Kiegészítő fények

A Sylvania SlyMirros Flute –és Slim LED lámpatestek sokoldalú, segítőkész és praktikus kiegészítői mindennapjaidnak. A szinte azonos formájú lámpatesteket rögzítheted falra vagy bútor fölé, alkalmazhatod őket fürdőszobában, nappaliban, hálóban vagy akár konyhában is. Fő funkciójuk a tükör –és képmegvilágítás, de alkalmasak pult vagy közlekedők kiegészítő megvilágítására is.

 

Sylvania kép- és tükörmegvilágító lámpa

 

Akvárium és terrárium világítás

Halaid egészséges és hosszú életének egyik legfontosabb közreműködője a megfelelően megvilágított akvárium. Három tényező harmóniája elégíti ki az optimális világítást: fényerősség, színspektrum, időtartam. Ebben segít Neked a Sylvania. A rendszerességgel helyesen megvilágított akvárium hozzájárul a növények növekedéséhez, melyek segítik a halak emésztését, szaporodását, így van hatással a megfelelően kiválasztott fényforrás az akváriumod egészséges ökoszisztémájára.

 A javasolt megvilágítás 20-60 lumen/ liter, napi 12 órás időtartamban.  A fehér fény teljes spektrumából, a piros és a kék fény a leghatásosabb szín a növények fotoszintéziséhez. Ezért fontos, hogy a kiválasztott fényforrás milyen hullámhosszon milyen intenzitással sugároz, azaz milyen a “színspektruma”. A napkelte hajnalban hozzávetőleges 3500K színhőmérsékletű, a nyári napfény pedig 6500K. Édesvízi akváriumhoz ilyen fényeket válassz.

Az akvárium világításhoz alkalmas fénycsövek max. 50cm vízmélységet tudnak optimálisan bevilágítani. Nem vakítanak, természetes szórt fényt bocsájtanak ki az akvárium minden részén, és nem vetnek árnyékot.A T5-ös világítás a tengeri akváriumok megvilágítására alkalmasak. Kevés hőt termelnek, így a növényzet is szépen fejlődik. Egyetlen hátránya, hogy viszonylag gyorsan elveszti színtartományát, így legalább évente egyszer cserélni kell.

 

Sylvania akvárium, terrárium világítás

 

Sylvania díjak

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket