Új jelszót kérek
Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

EGLO

Start >Márkák > EGLO

Miért válassz Bennünket?

Eglo árajánlat


- Regisztrációval történő rendelésed árának 10%-át levásárolhatod PontNeked oldalunkon a rendelés átvétele után.
- Az Eglo Magyarország hivatalos, közvetlen partnere vagyunk, így a leggyorsabb szállítást tudjuk biztosítani
- Számtalan szakmai díjunk garancia Számodra, hogy professzionális színvonalon fogunk kiszolgálni
- Igény esetén szakértő tanácsadó kollégáink segítenek Neked a döntésben telefonon, vagy exkluzív világítástechnikai üzletünkben 
- 6 hónapig meggondolhatod magad: az összes Eglo termékre hat hónap pénz-visszafizetési garanciát biztosítunk Neked.
- Ha nagyobb mennyiségben tervezel Eglo terméket vásárolni, perceken belül személyre szabott egyedi árat biztosítunk Számodra, ajánlatkérés alapján. Ajánlatkéréshez narancs színű gombra!
Nem találtad meg, amit kerestél? Még több lakásvilágítási terméket találsz ide kattintva!Az EGLO története

Az EGLO sikertörténete 1969-ben kezdődött: Ludwig Obwieser megalapította az EGLO Leuchten vállalatot. Ezt 1976-ban újabb mérföldkő követte, az első saját telephely megépítése a tiroli Pillben (Ausztria). A ’80-as évek közepétől az EGLO-t Európában, mint az egyik vezető lámpagyártót jegyzik. Az EGLO új piacok meghódítására törekedett és 1986-ban az első németországi leányvállalat megalapításával az EGLO elindult a nemzetközivé válás útján. Az új piacok következetes feltárásával mostanra a vállalatnak világszerte több mint 50 leányvállalata van, amelyek az operatív piacgondozást a legmesszebb menőkig magukra vállalják. Ma az EGLO világszerte az egyik legeredményesebb gyártóként kínál lakótéri dekoratív világítás megoldásokat. Ez a siker a legjobb bizonyítéka vevőink elégedettségének.
Professzionális EGLO logisztika


A világszerte összesen több mint 160.000 m2 logisztikai területen lévő 180.000 rakhely magáért beszél: több mint 70 leányvállalatnál tudja az Eglo vevőinknek a Földön gyakorlatilag bárhol pontosan ugyanazt a szolgáltatási minőséget nyújtani, amely az osztrák törzs-piacon négy évtizede bizonyított. A 3 központi raktárral (Magyarország, Ausztria, Hollandia) es 16 regionális raktárral az Eglo minden igényt a lehető legrövidebb időn belül kiszolgál. A Lumenet az Eglo közvetlen hivatalos partnere, így biztos lehetsz abban, ha nálunk rendelsz Eglo lakásvilágítási terméket, eredeti terméket fogsz kapni, a lehető leggyorsabb szállítási határidővel és a Lemenettől elvárható szolgáltatási színvonal mellett.
Nagyobb mennyiségben vásárolnál?


A Lumenet nem csak a professzionális kiszolgálást nyújtja Neked, hanem a legjobb árakat is. Ha nagyobb mennyiségben tervezel Eglo terméket vásárolni, személyre szabott egyedi árat biztosítunk Számodra, ajánlatkérés alapján. Ajánlatkéréshez kattints a lenti gombra:Eglo ajánlat

 

 
 

 

 


Hat hónapig visszahozhatod hozzánk

Mégsem tetszik, mégsem kisfiú, mégsem ez illik a szobához? Vásárold meg nálunk lakásodba szánt EGLO termékeket és, ha valamelyik mégsem kerül felhasználásra, hat hónapon belül visszavesszük Tőled és visszafizetjük a teljes vételárat, így egyben a pénz-visszafizetési garancia biztonsága mellett vásárolhatsz tőlünk, mely lehetőséget nyújt arra, hogy a tervezett teljes vásárlásod után regisztrált vásárlóként járó kedvezményt igénybe vedd. További információ a Lumenet garanciális szolgáltatásairól ide kattintva érhető el.

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.