Belépés
Termékek
Akció Márkák Lakásfelújítási támogatás 2021 Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Blog Szállítási költségek Üzletünk Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák

EGLO

Kattints az alábbi kategóriák valamelyikére és inspirálódj, hiszen vasárnap éjfélig legalább 21% kedvezménnyel vásárolatod meg bármely Eglo lámpát!


Az EGLO sikertörténete 1969-ben kezdődött: Ludwig Obwieser megalapította az EGLO Leuchten vállalatot. Ezt 1976-ban újabb mérföldkő követte, az első saját telephely megépítése a tiroli Pillben (Ausztria). A ’80-as évek közepétől az EGLO-t Európában, mint az egyik vezető lámpagyártót jegyzik. Az EGLO új piacok meghódítására törekedett és 1986-ban az első németországi leányvállalat megalapításával az EGLO elindult a nemzetközivé válás útján. Az új piacok következetes feltárásával mostanra a vállalatnak világszerte több mint 50 leányvállalata van, amelyek az operatív piacgondozást a legmesszebb menőkig magukra vállalják. Ma az EGLO világszerte az egyik legeredményesebb gyártóként kínál lakótéri dekoratív világítás megoldásokat. Ez a siker a legjobb bizonyítéka vevőink elégedettségének.


Az alábbi Eglo termékcsalád kategóriákban több ezer Eglo lámpát találsz, melyekre kattintva megnyílik az a termékcsalád, ami a fotón szereplő Eglo lámpát is tartalmazza. Így forma, megjelenés szerint könnyedén választhatod ki a szimpatikus lámpacsaládot, melyre kattintva az adott család összes termék és színváltozata és az esetlegesen a családhoz tartozó falilámpa, asztali lámpa, állólámpa, vagy mennyezeti lámpa is megtalálható. Görgess hát kényelmesen és inspirálódj! Fontos, ha megtetszik valemely kategóriaképen szereplő lámpa formája, de például a színe nem szimpatikus, kattints a képre, mert ekkor megnyílik a teljes család oldala, ahol más szín és méret is előfordulhat, családtól függően. Ha tetszik valamely kép, kattints rá és megnyílik egy oldal, ahol több információt találsz az adott csillárról és a hozzá tartozó egyéb lámpákról.