Belépés
Termékek
Rendkívüli tájékoztató Akció Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Szállítási költségek Üzletünk Blog Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák
Lakásvilágítás
LED
Autó Izzó
Márkák
Kompakt fénycső / Fénycső
Ipari világítás

EGLO

 

EGLO

Az EGLO sikertörténete 1969-ben kezdődött: Ludwig Obwieser megalapította az EGLO Leuchten vállalatot. Ezt 1976-ban újabb mérföldkő követte, az első saját telephely megépítése a tiroli Pillben (Ausztria). A ’80-as évek közepétől az EGLO-t Európában, mint az egyik vezető lámpagyártót jegyzik. Az EGLO új piacok meghódítására törekedett és 1986-ban az első németországi leányvállalat megalapításával az EGLO elindult a nemzetközivé válás útján. Az új piacok következetes feltárásával mostanra a vállalatnak világszerte több mint 50 leányvállalata van, amelyek az operatív piacgondozást a legmesszebb menőkig magukra vállalják. Ma az EGLO világszerte az egyik legeredményesebb gyártóként kínál lakótéri dekoratív világítás megoldásokat. Ez a siker a legjobb bizonyítéka vevőink elégedettségének.

 

 


Eglo Design

 

Az Eglo évente, közel 1000 új lámpatestet hoz forgalomba annak érdekében, hogy otthoni világításod lehetőségeit korlátok nélkül megvalósíthasd. A sok új termék megtervezéséhez és gyártásához jól felépített, tapasztalt csapat szükséges.

A tervezési folyamatok legfontosabb tényezői az Eglónál:

 •   design - és technológiai trendek követése
 •   legfrissebb innovatív lakberendezési stílusok
 •   hivatalos pantone trend színek

A kézzel készült rajz vázlatok, majd modellek a tiroli Pillben készülnek. Ezen folyamatokat végig asszisztálják a termék-managerek és tervezők egyaránt. Az első darabok manuálisan előállított, improvizált sablonok, melyek minden egyes apró kis részletét úgy alakítják ki, hogy a szabványosított gyártási folyamat létrejöhessen. Ezt a projekt - fázist a beszerzés, a műszaki fejlesztés, a minőségellenőrző osztály és a minta modellezők hajtják végre. A sorozatgyártás telephelyei Kína, Magyarország és India. Annak érdekében, hogy az összes újdonság minden raktárban szállításra kész legyen, az eladások megkezdése érdekében, precíz és pontos gyártási és logisztikai tervekre van szükségük. Átlagosan 9 havonta érkeznek új lámpatestek a boltok polcaira és a web shopokba.

 

 

Legújabb Trendek

... mely meghatározás mindenkiben más - más érzetet kelt

Igények, vágyak, praktikumok és kompromisszumok, színek és fényszínek, anyagok és minták... és még nem soroltunk fel mindent, mi mindenre érdemes odafigyelned a lámpák vagy lámpacsaládok kiválasztásánál. Az eltérő stílusok szolgálják egyéniségeteket és teszik kényelmesebbé, szebbé otthonotokat, napjaitokat. Az Eglo minőségi - és nagy választási lehetőséget nyújt Nektek, legyen szó modern, indusztriális, vintage, klasszikus, skandináv, rusztikus és okos lámpákról, bel - és kültéren egyaránt.

 

Eglo trend

 

Textilből készült lámpacsaládok

Az Eglo textil lámpák letisztult eleganciája kellemes megjelenést biztosít minden élettér és stílus kiegészítőjeként. Textilburájuk lehet sávoly - és vászonkötésű, felületük matt - naturalisztikus vagy selymes fényű - elegáns. Szín - és fonákoldaluk gyakran eltérő, a fények hangulatát és erősségét a textilburák (is) határozzák meg.

 

Eglo textil lámpák

 

Textilburás lámpacsaládok

Almeida  -  Carpara  -  Maserlo  -  Palomaro  -  Pasteri

 

Lamellás lámpatestek,

a természetes és otthonos légkör elhagyhatatlan funkcionális kiegészítői. Számos ízlést kielégítő formájuk és színviláguk optimális megoldást nyújtanak az alap - és kiegészítő világításod megvalósítására. Ezeket az Eglo lámpatesteket remekül kiegészítik a finom natúr textíliák, egyszínű szőnyegek, pasztell/krémszínek és fa elemek.

Te szereled össze, Tied a sikerélmény!

A lézerrel, formára vágott fa lamellákat rögzítő gyűrűbe helyezed, melyhez nagy kézműves ismeretekre nem lesz szükséged. Gyorsan össze - majd felszerelhetőek. Formájuk a melegebb színű LED fényforrásokat kívánják, melyek még inkább hangulatossá teszik otthonodat.

 

 

Lamellás EGLO lámpacsaládok

Artana  -  Fabella  -  Fabessa  -  Olmero  -  Stellato  -  Tindori  -  Treglio

 

EGLO Connect okos világítás

Az Eglo Connect világítástechnikai rendszer lehetővé teszi, hogy otthonod fényeit külön - külön vezérelhesd és programozhasd távirányítóval, vagy okos készülékeidre letöltött Awox applikáció közreműködésével. Egy érintéssel / gombnyomással időt és energiát spórolsz, hangulatodhoz igazíthatod fényeid, vagy időzítheted őket akár a távolból is. 16 millió szín és 50 ezer fehér árnyalat közül választhatsz, fényerősségüket szabályozva.

 

Az Eglo okos világítás előnyei:

 • Felhasználóbarát működés 
 • Több felhasználó hozzáférése
 • Vezérlés távirányítóval vagy ingyenes alkalmazás segítségével az okos telefonon, táblagépen vagy Smartwatch készüléken
 • Gyors és egyszerű telepítés
 • Nincs szükség drága kiegészítő eszközökre
 • Védett hálózat - nincs külső hozzáférés
 • Nincs szükség internet-hozzáférésre a vezérléshez
 • Egyéni beállítási lehetőségek
 • A színek sokfélesége és dimmelhetősége
 • MESH Technologia 
 • Automatikusan hálózatot alkotnak
 • Bluetooth ® Smart = energia hatékony technológia

 

Eglo Connect okos világítás

 

További részletes információkért és Eglo Connect termékekért kattints IDE!

 

Bírják a párát és a fröccsenő vizet, ugyanakkor tökéletes fényt biztosítanak sminkelés vagy akár takarítás közben is.

Az Eglo fürdőszobai lámpatestek számos igényedet kielégítik. Természetesen a lámpák (funkciójának megfelelő) darabszáma és helyes elhelyezése a fürdőszoba nagyságától függően nem elhanyagolható a tökéletes megvilágítás érdekében.

Az Eglo fürdőszobai lámpák színvisszaadási minősége optimális szépítkezéshez, sminkeléshez. Mesterséges fényben a CRI ( Colour Rendering Index) megmutatja a színvisszaadás minőségét a napfényhez képest. Ha a CRI érték 90 és 100 között van, a színeket nem torzítja a fény. Ezekkel az értékekkel tökéletes fürdőszobai lámpatesteket választhatsz.

 

Eglo fürdőszoba

LED modulos fürdőszobai lámpatestek szépítkezéshez, sminkeléshez (kiegészítő fények)

Calnova  -  Palmera  -  Torretta  -   Mosiano  -  Romendo

Süllyesztett és felületre szerelhető lámpatestek

Így tudsz optimális fényt kialakítani kis légterekben vagy szűk közlekedő helységekben

 

Két féle otthon létezik... - ahol az Eglo süllyesztett és felületre szerelhető lámpákat funkcionális megoldásként használják, ill. kiegészítő dekorációs elemként. Mindkét eset esztétikus és praktikus végeredményt nyújt, legyen szó bármely légtérről.

 

A mennyezetre szerelt süllyesztett spot - és LED spot lámpák nem mindig elégítik ki az alapvilágítás fogalmát, minden esetben az adott élettér és stílus szabja határait. Az Eglo süllyesztett és felületre szerelhető lámpái remek kiegészítő - és kiemelő világítást biztosítnak konyhában, közlekedőkben, elő - és tetőterekben, hálószobákban vagy akár fürdőszobában is. (megfelelő IP védelemmel)

 

Eglo Fueva

 

Több fény - Több stílus

Az Eglo Fueva számtalan lehetőséget kínál, hogy otthonod fényeit ízlésedhez, életviteledhez igazíthasd. A Fueva süllyesztett és felületre szerelhető lámpatestek szögletes és kerek alakzatúak, fémből, műanyagból vagy alumíniumból készültek, felületük króm, nikkel, ezüst, bronz, réz, fehér, fekete stb. Lehet rögzített fix, forgatható vagy billenő keretes süllyesztett, és nem utolsó sorban okos világítás, kombinációk végtelenségét élvezheted.

 

A süllyesztett lámpatestek kiválasztásánál vedd figyelembe milyen telepítési mélységgel rendelkezel, ill. milyen elektromos védelmi előírásoknak kell megfelelned otthonod és családod biztonsága érdekében. A GU10-es lámpatestek 105 - 125 mm beépítési mélységet igényelnek, a nagyfeszültségű süllyesztett LED lámpáknak 35mm - es, míg az alacsony feszültségű süllyesztett ledneknek csak 25mm a helyigényük.

 

 

Az Eglo süllyesztett –és felületre szerelhető kiemelkedő termékei

Fueva  -  Fueva C  -  Peneto  -  Peneto LED  -  Pienda 1  -  Pienda 2 

Környezetvédelem

A tartós fejlesztés és a környezetvédelem az EGLO-nál nem üres szavak – minden nap tesznek érte. Csak újrahasznosítható, környezetbarát anyagokat használnak fel és a csomagolás is a lámpa méretéhez képest olyan kis terjedelmű amilyen kicsi csak lehet. A decetralizált készletezési rendszerüknek köszönhetően a szállítási útvonalak a lehető legrövidebbek. A lámpákat érintésvédelmi szempontból új szintre fejlesztették, és szigorúan figyelnek az energiaháztartásra. Törekvésük többek között, meggyőzni vevőiket a környezetvédelem szükségességéről, alkalmazva a LED –technológiát mellyel energiát és plusz költséget takaríthatunk meg.

 

Eglo környezetvédelem

Professzionális EGLO logisztika

A világszerte összesen több mint 160.000 m2 logisztikai területen lévő 180.000 rakhely magáért beszél: több mint 70 leányvállalatnál tudja az Eglo vevőinknek a Földön gyakorlatilag bárhol pontosan ugyanazt a szolgáltatási minőséget nyújtani, amely az osztrák törzs-piacon négy évtizede bizonyított. A 3 központi raktárral (Magyarország, Ausztria, Hollandia) es 16 regionális raktárral az Eglo minden igényt a lehető legrövidebb időn belül kiszolgál. A Lumenet az Eglo közvetlen hivatalos partnere, így biztos lehetsz abban, ha nálunk rendelsz Eglo lakásvilágítási terméket, eredeti terméket fogsz kapni, a lehető leggyorsabb szállítási határidővel és a Lemenettől elvárható szolgáltatási színvonal mellett.

 

Hat hónapig visszahozhatod hozzánk

Mégsem tetszik, mégsem kisfiú, mégsem ez illik a szobához? Vásárold meg nálunk lakásodba szánt EGLO termékeket és, ha valamelyik mégsem kerül felhasználásra, hat hónapon belül visszavesszük Tőled és visszafizetjük a teljes vételárat, így egyben a pénz-visszafizetési garancia biztonsága mellett vásárolhatsz tőlünk, mely lehetőséget nyújt arra, hogy a tervezett teljes vásárlásod után regisztrált vásárlóként járó kedvezményt igénybe vedd. További információ a Lumenet garanciális szolgáltatásairól ide kattintva érhető el.Nagyobb mennyiségben vásárolnál?

A Lumenet nem csak a professzionális kiszolgálást nyújtja Neked, hanem a legjobb árakat is. Ha nagyobb mennyiségben tervezel Eglo terméket vásárolni, személyre szabott egyedi árat biztosítunk Számodra, ajánlatkérés alapján. Ajánlatkéréshez kattints a lenti gombra:Eglo ajánlat

 

 

Miért válassz Bennünket?

- Regisztrációval történő rendelésed árának 10%-át levásárolhatod PontNeked oldalunkon a rendelés átvétele után.
- Az Eglo Magyarország hivatalos, közvetlen partnere vagyunk, így a leggyorsabb szállítást tudjuk biztosítani
- Számtalan szakmai díjunk garancia Számodra, hogy professzionális színvonalon fogunk kiszolgálni
- Igény esetén szakértő tanácsadó kollégáink segítenek Neked a döntésben telefonon, vagy exkluzív világítástechnikai üzletünkben 

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal