Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

EGLO

Kattints az alábbi kategóriák valamelyikére és inspirálódj!


Az EGLO sikertörténete 1969-ben kezdődött: Ludwig Obwieser megalapította az EGLO Leuchten vállalatot. Ezt 1976-ban újabb mérföldkő követte, az első saját telephely megépítése a tiroli Pillben (Ausztria). A ’80-as évek közepétől az EGLO-t Európában, mint az egyik vezető lámpagyártót jegyzik. Az EGLO új piacok meghódítására törekedett és 1986-ban az első németországi leányvállalat megalapításával az EGLO elindult a nemzetközivé válás útján. Az új piacok következetes feltárásával mostanra a vállalatnak világszerte több mint 50 leányvállalata van, amelyek az operatív piacgondozást a legmesszebb menőkig magukra vállalják. Ma az EGLO világszerte az egyik legeredményesebb gyártóként kínál lakótéri dekoratív világítás megoldásokat. Ez a siker a legjobb bizonyítéka vevőink elégedettségének.


Az alábbi Eglo termékcsalád kategóriákban több ezer Eglo lámpát találsz. Egyszerűen kattints a neked tetsző képre és azonnal megnyílik a teljes termékcsalád, amely többek között a fotón szereplő Eglo lámpát is tartalmazza. Itt elérhető az adott család összes terméke és színváltozata, beleértve a falilámpákat, asztali lámpákat, állólámpákat, vagy mennyezeti lámpákat is. Ezáltal forma, megjelenés szerint könnyedén választhatod ki a szimpatikus lámpacsaládot. Fontos, ha megtetszik valamelyik kategóriaképen szereplő lámpa formája, de például a színe nem szimpatikus, akkor is bátran kattints a képre! Ekkor ugyanis megnyílik a teljes család oldala, ahol típustól függően más szín és méret is előfordulhat. Görgess hát kényelmesen és inspirálódj!