Új jelszót kérek
Ingyen Pick-Pack 10% visszajár Autólámpa játék Eglo

Mennyiségi

kedvezmény

100%

megbízhatóság

Gyors

szállítás

Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

EGLO

 Start >Gyártók >EGLONem találtad meg, amit kerestél? Még több lakásvilágítási terméket találsz ide kattintva!Az EGLO története

Az EGLO sikertörténete 1969-ben kezdődött: Ludwig Obwieser megalapította az EGLO Leuchten vállalatot. Ezt 1976-ban újabb mérföldkő követte, az első saját telephely megépítése a tiroli Pillben (Ausztria). A ’80-as évek közepétől az EGLO-t Európában, mint az egyik vezető lámpagyártót jegyzik. Az EGLO új piacok meghódítására törekedett és 1986-ban az első németországi leányvállalat megalapításával az EGLO elindult a nemzetközivé válás útján. Az új piacok következetes feltárásával mostanra a vállalatnak világszerte több mint 50 leányvállalata van, amelyek az operatív piacgondozást a legmesszebb menőkig magukra vállalják. Ma az EGLO világszerte az egyik legeredményesebb gyártóként kínál lakótéri dekoratív világítás megoldásokat. Ez a siker a legjobb bizonyítéka vevőink elégedettségének.
Professzionális EGLO logisztika


A világszerte összesen több mint 160.000 m2 logisztikai területen lévő 180.000 rakhely magáért beszél: több mint 70 leányvállalatnál tudja az Eglo vevőinknek a Földön gyakorlatilag bárhol pontosan ugyanazt a szolgáltatási minőséget nyújtani, amely az osztrák törzs-piacon négy évtizede bizonyított. A 3 központi raktárral (Magyarország, Ausztria, Hollandia) es 16 regionális raktárral az Eglo minden igényt a lehető legrövidebb időn belül kiszolgál. A Lumenet az Eglo közvetlen hivatalos partnere, így biztos lehetsz abban, ha nálunk rendelsz Eglo lakásvilágítási terméket, eredeti terméket fogsz kapni, a lehető leggyorsabb szállítási határidővel és a Lemenettől elvárható szolgáltatási színvonal mellett.
Nagyobb mennyiségben vásárolnál?


A Lumenet nem csak a professzionális kiszolgálást nyújtja Neked, hanem a legjobb árakat is, hiszen nálunk a regisztrációval történő nagyobb összegű vásárlásodra azonnali végösszeg kedvezményt adunk és korábbi - regisztrációval történt, lezárt - rendeléseid is fix kedvezményt érnek! További információ..Hat hónapig visszahozhatod hozzánk

Mégsem tetszik, mégsem kisfiú, mégsem ez illik a szobához? Vásárold meg nálunk lakásodba szánt EGLO termékeket és, ha valamelyik mégsem kerül felhasználásra, hat hónapon belül visszavesszük Tőled és visszafizetjük a teljes vételárat, így egyben a pénz-visszafizetési garancia biztonsága mellett vásárolhatsz tőlünk, mely lehetőséget nyújt arra, hogy a tervezett teljes vásárlásod után regisztrált vásárlóként járó kedvezményt igénybe vedd. További információ a Lumenet garanciális szolgáltatásairól ide kattintva érhető el.

© 2011-2016. Light1 Shop Kft.      |      1148 Budapest Fogarasi út 2-6      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  /  Regisztrálok a kedvezményekért!  /  B2B - Cégeknek  /  ÁSZF  /  Rólunk  /  Szállítási költségek  /  Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.