Belépés
Termékek
Akció Márkák Lakásfelújítási támogatás 2021 Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Blog Szállítási költségek Üzletünk Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák

Philips

A hollandiai központú Royal Philips egy sokrétű technológiai vállalat, amely világszinten piacvezető pozíciót tölt be az energiahatékony világítástechnikai megoldások és új világítási alkalmazások területén.

A piaci szegmensek teljes skáláján ki tudják elégíteni a világítási igényeket. Beltéri világítási megoldásaikkal az otthonokat, üzleteket, irodákat, iskolákat, hoteleket, gyárakat és kórházakat, kültéri rendszereinkkel a közlekedéshez szükséges világítást (közutak és gépjárművek), valamint a közterek szakszerű világítását biztosítják. Végül, speciális alkalmazásokhoz is kínálnak megoldásokat, például a kertészet és a víztisztítás területén.

Az új világítási technológiákon, így például a LED technológián keresztül a Philips továbbra is formálja majd a jövőt áttörést hozó új világítási alkalmazásaival. A körülbelül 114 ezer főt alkalmazó vállalat 2012-ben a több mint 100 országra kiterjedő eladásai és szolgáltatásai útján 24,8 milliárd eurós árbevételt ért el.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal