Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Ismerj meg minket!

 

2012-es alapításunk óta egyetlen cél vezérel bennünket:


új szintre vinni a magyar világítástechnikai e-kereskedelmet. 


Munkatársaink minden nap azon dolgoznak, hogy olyan termékkínálatot biztosítsunk Számodra, melyet jó szívvel merünk ajánlani és olyan kiszolgálási színvonalat nyújtsunk, mely teljesen egyedülálló a magyar világítástechnikai piacon. Minden fejlesztésünk alapelve, hogy a vásárlóink fejével gondolkozzunk: mi lenne az elvárásunk, ha mi vásárolnánk a Lumeneten? Válogatott termékkínálat, előre számítható szállítási nap, megnyugtató garanciák, segítőkész ügyfélszolgálat, szaktanácsadás országosan elismert világítástechnikai szakemberektől, kiváló minőségű termékfotók, döntést segítő termékvideók, bármely eszközről kiváló vásárlói élményt nyújtó weboldal? Neked melyik fontos? 
 


Nekünk mind fontos.
 
Ma is csak úgy kerülhet fel egy új termékkör oldalunkra, ha előtte világítástechnikai tanácsadó kollégáink letesztelték, jóváhagyták azt, értékesítés közben pedig folyamatosan ellenőrizzük a minőséget, ha több negatív visszajelzést kapunk egy termékre, azt visszavásároljuk és befejezzük értékesítését. Kollégáink megszállottan kutatják Európa szerte az új innovatív világítástechnikai termékeket, a kiváló ár/érték arányt és a megkérdőjelezhetetlen minőséget figyelembevéve.
 

Magyarország talán legtöbb szakmai díjat elnyert grafikus stúdiójával dolgozunk évek óta, hogy a kor, elérhető technológia lehetőségek tekintetében legkorszerűbb, legletisztultabb, legjobb élményt nyújtó weboldalt nyújtsuk Neked oldalunkon. Rengeteg munkaórát töltünk a legapróbb részleteken a tökéletes vásárlási élményért: a Lumenet.hu 2021. februárban megújult designján grafikus, frontend fejlesztő, backend fejlesztő, műszaki tanácsadó, adatbázis kezelő, ux designer, tartalomkészítő, vállalatirányítási rendszer fejlesztő, világítástechnikai tanácsadó kollégák több mint egy éven keresztül dolgoztak, összesen mintegy 3000 munkaórában.
 
Bő két éve tartó fejlesztés eredményeként egyre több termék esetében láthatod a saját készletünk mellett a gyártói valós idejű készletet is. Ez azért nagyon fontos, mert egy különlegesebb csillár esetében értelmezhetetlen szó a forgási sebesség, így gazdaságosan nem tartható saját raktáron. A fejlesztés eredményeként így Te vásárlás előtt szinte napra pontos információt kapsz a saját és a gyártói készletről is, így előre tudod kalkulálni, hogy mikor kapod meg a terméket. Természetesen a fejlesztés jóvoltából a gyártónál és a Lumenetnél sem elérhető termékek azonnal lekerülnek oldalunkról, így minimálisra szorul a későbbi szállítási probléma.
 
 
Szakemberként látva azt, hogy a gyártói termékfotók gyakran nem pontosan adják vissza egy termék valódi megjelenését, 2020-ban nagy fába vágtuk a fejszét: egy csarnokot felújítva egy 180 m2-es fotóstúdiót alakítottunk ki, ahol új eszközeinkkel akár 4K minőségű videót készítve tudjuk oldalunkon megmutatni például egy mennyezeti lámpa megjelenését működés közben. A stúdióban kialakított 8 különböző stílusú szoba segítségével valós felhasználó környezetben tudunk Neked weboldalunkon megmutatni egy-egy terméket, így segítünk a megfontolt döntésben.
 
Vásárlóink és a minőségi világítás iránti elkötelezettségünk eredményeként – független, szakmailag elfogadott, de mérőszámok alapján kalkulált – adatok szerint a lumenet.hu évek óta a leglátogatottabb magyarországi világítástechnikai témájú webáruház. Ezen adatok Számodra is nyilvánosak a SimilarWeb oldalán, ami egy internetes és mobilalkalmazás-mérő eszköz az online marketing szakemberek számára, amellyel mérhető a versenytársak tevékenysége, összehasonlítható a forgalom a versengő webhelyekkel szemben, és új üzleti lehetőségeket fedezhetők fel intelligencia segítségével, amelyek elősegítik a jobb digitális stratégiák létrehozását és telepítését. A Similarweb e tekintetben a legelfogadottabb szakmai látogatottság becslő eszköz, a cégnél mintegy 650 munkatárs dolgozik a minél pontosabb mérési módszerek kidolgozásán, de természetesen – mint minden becsléseken alapuló mérési módszer – kisebb-nagyobb mértékben tévedhet. Több éves tapasztalatunk szerint a lumenet.hu saját adatait összehasonlítva a Similarweb becsléseivel, a tévedés jellemzően egyszámjegyű, így viszonylag pontos kép kapható. 
 

Természetesen ez is csak egy mérőszám, ahogyan a Lumenet esetében az eddig kiszolgált több mint 500 000 magyarországi rendelés, az eddigi összesen több mint 11 Millió látogató, a
 3 Év Internetes Kereskedője Fődíj, a 3 Év Honlapja díj, vagy a 11 Országboltja Kategóriadíj is. Ezen mérőszámok csak egyvalamiben segítenek Bennünket, de abban nagyon: 
 
Abban, hogy most is, mint mindig tökéletes vásárlási élményt, kiváló terméket és maradandó emléket adó szolgáltatási színvonalat nyújtsunk Neked!
 
 
 
 
Nagyszerű munkatársaink és a magunk nevében ezúton kívánunk Neked ragyogó vásárlási élményt a Lumeneten!
 
Lis László és Zabari István
 


Lis László és Zabari István
Alapítók

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket