Új jelszót kérek
Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

Rólunk

15% visszajár

Ma már több mint 100 000 professzionális minőségű termék azonnal, raktárról, szakértőktől!

 


Minden a Vilagitas.eu-val kezdődött

2012. nyarán egy hosszas sörözés után tudtam meggyőzni Lis László barátomat, hogy jó ötlet otthagyni a biztos és jól fizető munkahelyét és belevágni világítástechnikán belül egy olyan kereskedelmi szegmensbe, ami jóformán akkor még nem is létezett. 2012. Júliusában kibéreltünk egy lepukkant 30 m2-es irodát Zuglóban, melyet kifestettünk, laminált padlóztunk, azaz élhetővé tettük. Több hónapon keresztül terveztük az arculatot és készítettük az adatbázisokat és 2012. November utolsó napjaiban megnyitottuk áruházunkat. Sosem felejtjük el azt a sikerélményt, amit még aznap megélhettünk az első kétezer forint értékű megrendelés megérkezésekor.

Az üzleti tervünk egyszerű, de nagyon merész volt: csak olyan világítástechnikai terméket fogunk értékesíteni, amit bő egy évtizedes szakmai tapasztalatunk alapján jó szívvel merünk ajánlani. Profit tekintetében bármennyire is kecsegtető egy kérdőjeles minőségű termék forgalmazása, mi nem fogunk beállni a hulladékot árulók sorába.

 


A terv bevált..


Azóta nagyot fordult velünk a világ: 2016. februárig több mint kétmillió látogatónk, bő 60 000 online rendelését szolgáltunk ki. Ugyanekkor már tizenegy munkatársunk áll vásárlóink rendelkezésére és Magyarország meghatározó világítástechnikai e-kereskedőjévé nőttük ki magunkat. Új, közel 300 m2-es irodánkban egy speciális logisztikai rendszert építettünk ki, így a ~ 25 000 raktáron lévő termékünk bármelyikét akár aznap el tudjuk juttatni az ország több mint 60 Foxpost csomag automatájába, vagy másnapra a Te otthonodba.
Útközben kritikusan figyeltünk arra, hogy minden munkatársunk olyan szenvedéllyel és alázattal segítsen Neked bármilyen kérdés esetén, ahogyan mi is tettük az első napon, és ahogyan tesszük ezt ma is minden nap.

 

Szia

 Három év alatt felnőttünk..

Mint minden sikeres vállalkozást, bennünket is több próbálkozó próbált másolni hasonló domain nevekkel, hasonló megjelenésű oldalakkal. Természetesen egyik sem volt hosszú életű, de ez a probléma és az egyre nagyobb számú viszonteladó kiszolgálása, az egyre több nemzetközi megkeresés régóta arra ösztönzött bennünket, hogy ne egy magyar kulcsszó legyen az oldalunk, hanem egy jogvédett márkanév. Így született meg a fényáram mértékegységéből (Lumen) és az online értékesítésre való utalásból (net) a Lumenet szó. Az új Brand-et mérnöki aprólékossággal megterveztük: csak a tipografikus logót közel 400 grafikus szakember pályázatából választottuk, új oldalunk megjelenését pedig egy olyan kiváló csapat tervezte, akik számos szakmai díjat szereztek már meg.

 Mi pedig mindazt a tudást, amit vásárlóinknak köszönhetően megszereztünk, ezen az új – reményeink szerint rövidesen európai – márkanéven futó weboldalban egyesítjük. A bő egy évig tartó fejlesztés eredményeként a Vilagitas.eu 2016. február 11.-én beleolvad új márkanevünkbe, így Téged még magasabb színvonalon fogunk tudni kiszolgálni. 

Az Év Internetes Kereskedője

 


Ahogy eddig is, munkatársainkkal mindent elkövetünk azért, hogy hűséges partnereink között tudhassunk Téged és szenvedélyünkből, a minőségi világításból minél többet átadhassunk Neked. Látogass el weboldalunkra és szaküzletünkbe minél gyakrabban és..

 


Szeresd a fényt!
LumenetZabari István

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.