Belépés
Termékek
Akció Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Szállítási költségek Üzletünk Blog Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák
Lakásvilágítás
LED
Autó Izzó
Márkák
Kompakt fénycső / Fénycső
Ipari világítás

Rábalux

 

Közép– és Kelet Európa egyik legmeghatározóbb világítástechnikai cége a Rábalux, mely kis családi vállalkozásként indult közel 25 éve. A vállalkozás központja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városában, Győrött található. A lakossági felhasználásra szánt lámpatestek mellett a RÁBALUX márkanév a hagyományos és energiatakarékos fényforrások tekintetében is a megbízhatóság és az optimális ár-érték arány szinonimája. Az évente megújuló termékportfólió a legfrissebb lakberendezési trendeknek is megfelel, de a hagyományos stílusok kedvelői is megtalálják a Lumeneten a kedvükre való bel- és kültéri lámpatesteket. Nagy hangsúlyt fektetnek a márkatermékek környezetbarát előállítására és a megfelelő hulladékgazdálkodásra, hiszen a fenntartható fejlődés egyik zálogaként tekint a környezet terhelésének csökkentésére, az egészséges jövő biztosítására.

 

 

 

 

Rábalux a Lumeneten

 

Ismerkedj meg a Rábalux termékeivel, melyek világítástechnikai megoldásai kényelmet, biztonságot és praktikumot kínálnak Neked, ugyanakkor számost lakberendezési stílust is kiszolgálnak. Válogass ízlésednek és igényeidnek megfelelően, minőségi és dizájnos Rábalux lámpák közül. Az alábbi bemutatkozóban további információkhoz juthatsz, melyek segítségedre lesznek a választásban is.

 

Rábalux mennyezeti lámpák

 

 

A Rábalux mennyezeti lámpái minden otthon és stílus igényeit kielégíti, mind dekorációs és világítástechnikai szinten. A felhasznált alapanyagok megbízhatóak, melyek: plasztik, fém, alumínium, opálos üveg, kristály, fa, textil, víztiszta üveg, tükör, akril, ill. krómozott felületek ízléses összeállításában merülnek ki. Érdemes megemlíteni a Klasszikus stílus kedvelőinek a Marvel, Mirella, Clara és Art Flower lámpacsaládokat, melyeknek (nem csak) mennyezeti lámpái kézzel festett üvegből készültek, ezzel emelve a lámpa minőségét, értékét és szépségét. A Rábalux Vintage mennyezeti lámpák kínálata szoros barátságot ápolnak a Skandináv –és Indusztriális stílus elemeivel is, melyek anyagban és formában is hűen tükrözik az általad választott kor világát. Színeik barna, bronz, antikolt ezüst, üzemi szürke, monokróm –és pasztellszínek, mész fehér és fekete. Teret kapott itt is a „shabby chich” technológia (koptatott felületek – rozsda hatás, csiszolt festés és kopott zománc –és fa felületek). A fürdőszobák mennyezeti lámpái megfelelő IP védelemmel ellátottak, így a maximális biztonságot nyújtják Neked mindamellett, hogy LED fényeik tökéletesen és energiatakarékosan megvilágítják fürdőszobádat. Fényerejüket a helyiséged nagyságához mérten válaszd, színhőmérsékletük átlagosan 4000 Kelvin. A kínálatban találsz LED spot –és süllyeszthető spot lámpákat, LED modulos lámpákat a legkülönbözőbb stílusban, formában és méretben. A Rábalux gyerek fali –és mennyezeti lámpái mesés mintáival, ízléses színválasztásával -(melyet Bendig Judit / ipari termék –és formatervező mérnök tervezett) - és helyesen választott fényforrásaival gondoskodnak gyermekeid vidám hangulatáról vagy akár nyugodt álmukról. Legyen szó Modern, Klasszikus, Vintage, LED –vagy fürdőszobai mennyezeti lámpákról, a Rábalux termékei közül biztos megtalálod otthonodnak és ízlésednek megfelelőt.

 

Rábalux mennyezeti lámpák

 

Rábalux modern mennyezeti lámpa   I   Rábalux klasszikus mennyezeti lámpa   I   Rábalux Vintage mennyezeti lámpa   I   Rábalux mennyezeti LED lámpa   I   Rábalux mennyezeti csillár   I   Rábalux mennyezeti gyereklámpa   I   Rábalux mennyezeti fürdőszoba lámpa   I   Rábalux két karos spot lámpa   I   Rábalux három - vagy többkaros spot lámpa

Fali és mennyezeti lámpák

Rábalux fali -és mennyezeti lámpák

Mitől fali és mennyezeti egyszerre a lámpa? Formájuk, kiképzésük, lehetőséget biztosítanak, hogy közvetlen falra vagy mennyezetre szerelhetőek legyenek. Stílusuk lehet Modern, Klasszikus, Minimál, világítástechnikai szempontból LED modulos, vagy E14-es, E17-es foglalatú. Természetesen a lámpa kiképzése diktálhat bármilyen más megoldást a fent megemlített foglalatok helyett, így mielőtt lámpát vásárolsz, győződj meg róla, milyen fényforrásra lesz hozzá szükséged. A fali –és mennyezeti lámpák kerek változata leginkább „UFO” néven terjedt el, de természetesen minden gyártó igyekszik választékos névsorral ellátni fali és mennyezeti lámpacsaládjait. Alapanyaguk lehet fém, alumínium, réz, fa, műanyag - burájuk általában enyhén domború víztiszta –, vagy opálos üveg, ill. tervezőktől függően virág, geometrikus, absztrakt stb. mintás. Helyigényük minimális, így előszeretettel használják közlekedőkben, lépcsőházakban, alacsony belmagasságú lakásokban vagy akár hangulatvilágításként is funkcionálhat a megfelelő LED fényforrás kiválasztásával. A falikarokkal ellentétben diszkrétebb a megjelenésük, ugyanakkor sugárzási szögük kifogástalan fényt biztosít minden otthonban.

Rábalux fali -és mennyezeti lámpa

Rábalux fali és mennyezeti modern lámpa   I   Rábalux fali és mennyezeti klasszikus lámpa   I   Rábalux fali és mennyezeti LED lámpa   I   Rábalux fali és mennyezeti gyereklámpa

 

Rábalux függesztett lámpák

Rábalux függesztett lámpák

A Rábalux függesztett lámpái a legfrissebb trendek szerint díszítik és világítják meg otthonod. Számos stílus közül válogathatsz (Modern, Klasszikus, Vintage, Skandináv és Indusztriális). Alapanyag felhasználásuk változó, formájuk és színviláguk különböző. A Rábalux Modern függesztékei világítástechnikai szempontból többet kínálnak Neked, mint a többi stílus, külalakjuk könnyedén be tud illeszkedni a már berendezett otthonodhoz is. A Skandináv, Indusztriális (Vintage) függesztések formái letisztult harmóniát és egyediséget kölcsönöznek, anyaguk fém, fa, üveg és kerámia. Színviláguk fehér, bézs, barna, bronz, antikol ezüst, monokróm, arany, mész fehér, szürke, fekete, matt és fényes felületek váltakozása.

 

Rábalux Klasszikus lámpacsaládok

 

A Rábalux Klasszikus lámpái között kézzel festett egyedi szépségeket is találsz, Rusztikus stílusra hajazó elemeket és lámpacsaládokat, ugyanakkor az egyszerűbb, letisztultabb elemek is szerepet kaptak. Anyaguk fém, burájuk opálos (mintás) üveg, színviláguk barna, fehér, bordó, bronz és antikolt ezüst.

 

Rábalux függesztett lámpák

 

Rábalux modern függesztett lámpa   I    Rábalux klasszikus függesztett lámpa   I   Rábalux Vintage függesztett lámpa   I   Rábalux függesztett LED lámpa   I   Rábalux függesztett gyereklámpa   I   Rábalux függesztett textilburás lámpa   I   Rábalux kültéri függesztett lámpa

 

Rábalux fali és mennyezeti spot / LED spot lámpák

Rábalux spot lámpák a Lumeneten

 

A Rábalux fali és mennyezeti spot / LED spot lámpái lehetőséget adnak arra, hogy oda irányítsd fényeid, ahová csak szeretnéd. Ebben nyújtanak segítséget a lámpák csuklópontos karjai, ill. a lámpák egy, két, vagy többkaros megoldásai. Szerelheted őket falra vagy mennyezetre, minden falfelületen tökéletes fényt biztosítanak. Fürdőszobai változatuk megfelelő IP védelemmel ellátottak, a beépített LED modulos spotok általában 3000-4000 Kelvin színhőmérsékletűek. Alapanyaguk fém, alumínium, műanyag, foglalatuk GU10-es, vagy LED–es kiszerelésben kaphatóak. Burájuk és kiképzésük közrejátszik a fény sugárzási szögében, fényerejüket a foglalat is meghatározhatja, ill. a választott fényforrás vagy beépített LED modul is. Helyigényük kicsi, praktikusak, modernek, de Vintage stílusban is egyedi és korhű darabokat kínál a Rábalux.

 

Rábalux fürdőszoba lámpák

 

Rábalux fürdőszobai lámpák

 

A Rábalux fürdőszoba lámpái maximális biztonságot és minőségi fényt biztosítanak számodra! Mennyezeti, fali –és tükör/polcmegvilágító lámpáit modern világítástechnikai megoldásokkal és dizájnnal viheted haza, csak úgy, mint a spot és LED lámpáit. A lámpák IP védelmi száma jelzi (többek között) hogy melyik lámpát hova érdemes szerelni, továbbá az összes LED modulos termékekre a Rábalux 5 év garanciát vállal. A fürdőszobai spot lámpák állítható fényei lehetőséget adnak arra, hogy oda irányítsd fényeid, ahol csak szükséged van rá. Kiküszöbölheted vele saját fényeid beárnyékolását, így megkönnyíted hétköznapi teendőidet a fürdőszobában. A lámpák anyaga fém, akril, krómozott és antikolt felületek, opálos plasztik és üvegburák. Színviláguk leginkább ezüst, fehér melyek a modern vonalat képviselik, a Klasszikus stílusnál a bronzos elemek érvényesülnek.

 

Rábalux fürdőszoba lámpa

 

Rábalux mennyezeti fürdőszoba lámpa   I   Rábalux fali fürdőszoba lámpa   I   Rábalux tükör és polcmegvilágító lámpa   I   Rábalux fürdőszoba spot lámpa   I   Rábalux fürdőszoba LED lámpa

 

Rábalux LED lámpák

A Rábalux LED kategóriában összegyűjtöttük Neked az összes Rábalux LED lámpát, így kényelmesen, gyorsan és praktikusan tudsz választani igényeid szerint. Hogy miért is válassz LED lámpát? Elsősorban költséghatékony és hosszabb élettartammal bír, mint a hagyományos izzók vagy a halogén spotlámpák. Hőtermelése minimális, karbantartási költségei nincsenek (a gyártók általában 5 év garanciát vállalnak beépített LED modulokra) helyigénye kicsi, nem vibrál, nem bántja a szemet. Fényspektruma keskeny, így nem károsítja a tárgyak anyagát, nem fakítja színeit sem. Kategórián belül találsz LED csillárokat, függesztékeket és mennyezeti lámpákat, ugyanakkor asztali - és talpazatos valamit dekorációs LED lámpákat is. A kültéri és fürdőszobai LED lámpák is tökéletes szolgálatot nyújtanak otthonodban.

 

Rábalux íróasztali LED lámpák a Lumeneten

Rábalux függesztett LED lámpák  I  Rábalux mennyezeti LED lámpák  I  Rábalux LED csillár  I  Rábalux LED kristály lámpa  I  Rábalux LED állólámpa  I  Rábalux fali LED lámpa  I  Rábalux  LED spot lámpa  I  Rábalux fürdőszoba LED lámpa  I  Rábalux íróasztali LED lámpa  I  Rábalux kültéri LED lámpa

 

Rábalux a Lumeneten

 

 

Válogass a Rábalux lámpák legújabb kínálatából a Lumeneten! Trendek, stílusok, lakberendezési és világítástechnikai tippek egy helyen, hogy otthoni fényeid mellett a vásárlás is élmény legyen. Általános és funkcionális világítás, spot és LED lámpák, okos telefon vezérlésű lámpák nagy választéka.


Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal