Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Schneider Electric

 

Merülj el a Schneider Electric világában! Böngéssz a Lumeneten, hiszen nálunk a patinás márka folyamatosan bővülő termékválasztékával találkozhatsz. A Schneider Electric hisz abban, hogy a jövő technológiája már ma elérhető otthonodban!  A világpiacon kiemelt szerepet töltenek be energiakezelés és az automatizálás területén, termékeiket sokmillió háztartásban, vállalkozásban és ipari létesítményben megtaláljuk.

A több mint 180 éves múltra visszatekintő Schneider Electric kezdetben a vas- és acélgyártás területén tevékenykedett, majd fokozatosan vált az energia- és automatizálási technológiák egyik vezető szállítójává. A vállalat globális jelenléte és a több mint 135,000 alkalmazottja biztosítja, hogy az innováció és a minőség minden termékben és szolgáltatásban jelen legyen.

A vállalat olyan technológiákat és szolgáltatásokat fejlesztett ki, mint a Smart Grid technológia, az IoT-alapú rendszerek és az energiakezelési szoftvermegoldások, amelyek segítenek az energiafogyasztás optimalizálásában és az erőforrás-hatékonyság növelésében.

 

A Schneider Electric termékei több kategóriában is elérhetők: 

Kapcsolók és dugaljak: a Lumenet Schneider Electric kínálatában az egyszerű kapcsolókat, fényerőszabályzókat és a különféle dugaljakat is megtalálod.

Automatizálási és vezérlő berendezések: az ipari automatizálás területén használt eszközök, mint például kontaktorok, relék és vezérlő egységek gyártásában is több évtizedes tapasztalata van a Schneider Electric-nek.

Biztonsági és felügyeleti rendszerek: védelmi relék és biztonsági modulok biztosítják a maximális biztonságot – a márka ezek fejlesztésére és gyártására is nagy hangsúlyt fektet.

Elosztóberendezések: Kismegszakítók, vezeték védelmi kapcsolók és olyan további termékek, amelyek biztosítják az energia hatékony és biztonságos elosztását is megtalálhatók a francia márka kínálatában.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket