Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Kéziszerszám


Kezdődhet a barkácsolás: ebben a kategóriában kéziszerszámok széles választékát gyűjtöttük össze. Ezeket a kategóriákat kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy akár egyszerűbb feladatba fogsz bele vagy átfogóbb munkára vállalkozol, minden igényre gyorsan és kényelmesen kiválaszhatsd a szükséges tárgyat.  A strapabíró, ergonomikus kialakítású szerszámok között egyaránt találsz csavarhúzót, fogót, fáziskeresőt, mérőszalagot és még sok mást is. 

 

vdepl

 

A szerszámok fontos jellemzői az anyagminőség, különböző környezeti, vagy kémia ellenállás, esetenként a felhasználási területekre vonatkozó speciális tulajdonság. A villamos szerelésnél használt szerszámok VDE minősítése a villamos szigetelésre utal, mely rendszerint azt jelenti, hogy a szerszám villamos szigeteléssel van ellátva. Amennyiben kiegészítik a feszültség jellemzői, pl: 1000 V akkor a szerszám 1000 V feszültségig védett. A VDE szabályozás szerint 10 különböző szigetelési teszt biztosítja az ilyen jellel ellátott szerszámok szigetelését.

 

vde

 

A minőségi szerszámok fontos jellemzője még a fogás, mely a szerszám teljes értékű használhatóságát teszi lehetővé. A gyártók különböző csúszásmentes borítással  látják el a szerszámok nyelét a könnyebb használat érdekében. Estenként a szerszámok borítását kémiailag ellenállóvá teszik például olaj- és benzinállóvá, így jelentősen megnő a szerszámok használati ideje. Természetesen a jó szerszám magas kopásállósággal, erős élkiképzéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hosszú és biztonságos használatot.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket