Belépés
Termékek
Kedvezmények Help B2B Márkák Árajánlat Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta

Kéziszerszám


Kezdődhet a barkácsolás: ebben a kategóriában kéziszerszámok széles választékát gyűjtöttük össze. Ezeket a kategóriákat kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy akár egyszerűbb feladatba fogsz bele vagy átfogóbb munkára vállalkozol, minden igényre gyorsan és kényelmesen kiválaszhatsd a szükséges tárgyat.  A strapabíró, ergonomikus kialakítású szerszámok között egyaránt találsz csavarhúzót, fogót, fáziskeresőt, mérőszalagot és még sok mást is. 

 

vdepl

 

A szerszámok fontos jellemzői az anyagminőség, különböző környezeti, vagy kémia ellenállás, esetenként a felhasználási területekre vonatkozó speciális tulajdonság. A villamos szerelésnél használt szerszámok VDE minősítése a villamos szigetelésre utal, mely rendszerint azt jelenti, hogy a szerszám villamos szigeteléssel van ellátva. Amennyiben kiegészítik a feszültség jellemzői, pl: 1000 V akkor a szerszám 1000 V feszültségig védett. A VDE szabályozás szerint 10 különböző szigetelési teszt biztosítja az ilyen jellel ellátott szerszámok szigetelését.

 

vde

 

A minőségi szerszámok fontos jellemzője még a fogás, mely a szerszám teljes értékű használhatóságát teszi lehetővé. A gyártók különböző csúszásmentes borítással  látják el a szerszámok nyelét a könnyebb használat érdekében. Estenként a szerszámok borítását kémiailag ellenállóvá teszik például olaj- és benzinállóvá, így jelentősen megnő a szerszámok használati ideje. Természetesen a jó szerszám magas kopásállósággal, erős élkiképzéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hosszú és biztonságos használatot.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket