Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Lutec

A LUTEC termékek a YAHOUALUX gyár 40 évre visszanyúló gyártási tapasztalatának gyümölcsei. A fali, dekorációs, napelemes és szerelőlámpákat tartalmazó kínálat minden tagja kültéri használatra lett tervezve. A márkanév egyenlő a legmodernebb design, megbízható technika és a kimagasló élettartam hármasával. Termékeik gyártásakor olyan meghatározó gyártók alkatrészeit használják, mint a LEXTAR, CREE LED, vagy a Philips gyártmányú driverek. A Lumeneten kizárólag olyan termékeket értékesítünk, melyeket szakmai tapasztalatunk, terméktesztjeink alapján jó szívvel merünk Neked ajánlani. A megbízhatóság bizonyítékaként, a szolár termékekre 2 év, az összes többi Lutec termékre 5 év jótállást biztosítunk.

 

 

 

Lutec interaktív világítási rendszer

Mit nyújt Neked a Secury' Light?

A SECURY' LIGHT biztonságot nyújt otthonodban, szabadidős tevékenységeidet kényelmesebbé, felszabadultabbá teszi. Ez a hatékony és interaktív biztonsági világítási rendszer olyan információkhoz juttat, mely szervezettebbé és nyugodtabbá teszi hétköznapjaidat.

Hogyan működik a rendszer? 

Gyakorlatilag csak egy okostelefonra van szükséged és egy általad választott (Secury' Light) Lutec okos LED kültéri lámpára. A telefonodra letölthető Secury' Light applikáció és internet segítségével vezérelni tudod interaktív világítási rendszeredet a távolból is. A rendszer folyamatosan küldi a jeleket a telefonodra, ha mozgást észlel. A jel üzenet funkcióit egyénileg be tudod állítani saját igényeid szerint. Módosíthatod a fényerőt, hangerőt és a színhőmérsékletet is. A lámpa kamerarendszere folyamatosan rögzít, (vagy csak az általad megadott időpontban) melyet a telefonodon keresztül meg-, ill. vissza tudsz nézni. Ezekből a felvételekből képeket is tudsz menteni. Az alkalmazáson belül, a telefon mikrofonjának segítségével kommunikálhatsz a kamera közelében álló személlyel.

 

Lutec munkalámpák

 

A Háromlábú fényvető -  PERI, dupla LED-es munkafény valóban szuper munkatárs. Zárt állapotban a praktikus fogantyúnak, a 2,5 m-es kábeltömlőnek és kompakt méreteinek köszönhetően könnyen szállítható. A teleszkópos és kézi zárrendszernek köszönhetően bármikor fel lehet építeni egy stabil állványt. A dupla LED spotfej állítható 2 forgástengelyen.

 

Napelemes kültéri lámpa

 

A Lutec különböző napelemes termékeket fejlesztett ki, különböző felhasználásra. A hatékony napelemek és a nagy teljesítményű LED-modulok együttesen kielégítő fényt nyújtanak. Leginkább falra szerelhető lámpákat és hordozható funkcionális design fényeket terveztek ebben a kategóriában.  

 

Tradicionális kültéri lámpa

 

A hagyományos „lámpás” revíziója beépített LED változatokkal. Megfelel minden hagyományos otthonnak és környezetnek: Klasszikus, Vintage, Cottage stílus képviselőjeként. A „láthatatlan” fényforrások mágikus ragyogást hoznak létre. Az EDISON szerelvényekkel ellátott változatok tökéletesen megfelelnek a legújabb "vintage" -LED izzóknak, ami tökéletesen illeszkedik az új technológia és az autentikus stílus között.

 

Funkcionális Lutec lámpa

 

Ideális kiegészítők funkcionális alkalmazásokhoz, mint például folyosók, lépcsők, csarnokok, bejárati utak és homlokzatok. A termékek többsége ütésálló polikarbonát opál diffúzorral van ellátva, ami homogén és erős fénynyomást eredményez árnyék nélkül. A falra és a földre ható süllyesztett lámpák lefedik az összes szabványos alkalmazást.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket