Belépés
Termékek
Kedvezmények LumenExpressz Márkák Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta

Lutec

A LUTEC termékek a YAHOUALUX gyár 40 évre visszanyúló gyártási tapasztalatának gyümölcsei. A fali, dekorációs, napelemes és szerelőlámpákat tartalmazó kínálat minden tagja kültéri használatra lett tervezve. A márkanév egyenlő a legmodernebb design, megbízható technika és a kimagasló élettartam hármasával. Termékeik gyártásakor olyan meghatározó gyártók alkatrészeit használják, mint a LEXTAR, CREE LED, vagy a Philips gyártmányú driverek. A Lumeneten kizárólag olyan termékeket értékesítünk, melyeket szakmai tapasztalatunk, terméktesztjeink alapján jó szívvel merünk Neked ajánlani. A megbízhatóság bizonyítékaként, a szolár termékekre 2 év, az összes többi Lutec termékre 5 év jótállást biztosítunk.

 

 

 

Lutec interaktív világítási rendszer

Mit nyújt Neked a Secury' Light?

A SECURY' LIGHT biztonságot nyújt otthonodban, szabadidős tevékenységeidet kényelmesebbé, felszabadultabbá teszi. Ez a hatékony és interaktív biztonsági világítási rendszer olyan információkhoz juttat, mely szervezettebbé és nyugodtabbá teszi hétköznapjaidat.

Hogyan működik a rendszer? 

Gyakorlatilag csak egy okostelefonra van szükséged és egy általad választott (Secury' Light) Lutec okos LED kültéri lámpára. A telefonodra letölthető Secury' Light applikáció és internet segítségével vezérelni tudod interaktív világítási rendszeredet a távolból is. A rendszer folyamatosan küldi a jeleket a telefonodra, ha mozgást észlel. A jel üzenet funkcióit egyénileg be tudod állítani saját igényeid szerint. Módosíthatod a fényerőt, hangerőt és a színhőmérsékletet is. A lámpa kamerarendszere folyamatosan rögzít, (vagy csak az általad megadott időpontban) melyet a telefonodon keresztül meg-, ill. vissza tudsz nézni. Ezekből a felvételekből képeket is tudsz menteni. Az alkalmazáson belül, a telefon mikrofonjának segítségével kommunikálhatsz a kamera közelében álló személlyel.

 

Lutec munkalámpák

 

A Háromlábú fényvető -  PERI, dupla LED-es munkafény valóban szuper munkatárs. Zárt állapotban a praktikus fogantyúnak, a 2,5 m-es kábeltömlőnek és kompakt méreteinek köszönhetően könnyen szállítható. A teleszkópos és kézi zárrendszernek köszönhetően bármikor fel lehet építeni egy stabil állványt. A dupla LED spotfej állítható 2 forgástengelyen.

 

Napelemes kültéri lámpa

 

A Lutec különböző napelemes termékeket fejlesztett ki, különböző felhasználásra. A hatékony napelemek és a nagy teljesítményű LED-modulok együttesen kielégítő fényt nyújtanak. Leginkább falra szerelhető lámpákat és hordozható funkcionális design fényeket terveztek ebben a kategóriában.  

 

Tradicionális kültéri lámpa

 

A hagyományos „lámpás” revíziója beépített LED változatokkal. Megfelel minden hagyományos otthonnak és környezetnek: Klasszikus, Vintage, Cottage stílus képviselőjeként. A „láthatatlan” fényforrások mágikus ragyogást hoznak létre. Az EDISON szerelvényekkel ellátott változatok tökéletesen megfelelnek a legújabb "vintage" -LED izzóknak, ami tökéletesen illeszkedik az új technológia és az autentikus stílus között.

 

Funkcionális Lutec lámpa

 

Ideális kiegészítők funkcionális alkalmazásokhoz, mint például folyosók, lépcsők, csarnokok, bejárati utak és homlokzatok. A termékek többsége ütésálló polikarbonát opál diffúzorral van ellátva, ami homogén és erős fénynyomást eredményez árnyék nélkül. A falra és a földre ható süllyesztett lámpák lefedik az összes szabványos alkalmazást.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket