Lutec

Start >Márkák > Lutec


 

 

A LUTEC termékek a YAHOUALUX gyár 40 évre visszanyúló gyártási tapasztalatának gyümölcsei. A fali, dekorációs, napelemes és szerelőlámpákat tartalmazó kínálat minden tagja kültéri használatra lett tervezve. A márkanév egyenlő a legmodernebb design, megbízható technika és a kimagasló élettartam hármasával. Termékeik gyártásakor olyan meghatározó gyártók alkatrészeit használják, mint a LEXTAR, CREE LED, vagy a Philips gyártmányú driverek.A Lumeneten kizárólag olyan termékeket értékesítünk, melyeket szakmai tapasztalatunk, terméktesztjeink alapján jó szívvel merünk Neked ajánlani. A megbízhatóság bizonyítékaként, a szolár termékekre 2 év, az összes többi Lutec termékre 5 év jótállást biztosítunk.

 

 

 

 

Lutec interaktív világítási rendszer

 

Mit nyújt Neked a Secury' Light?

 A SECURY' LIGHT biztonságot nyújt otthonodban, szabadidős tevékenységeidet kényelmesebbé, felszabadultabbá teszi.

Ez a hatékony és interaktív biztonsági világítási rendszer olyan információkhoz juttat, mely szervezettebbé és nyugodtabbá teszi hétköznapjaidat.

 

 

Hogyan működik a rendszer?

 Gyakorlatilag csak egy okostelefonra van szükséged és egy általad választott (Secury' Light) Lutec okos LED kültéri lámpára.

A telefonodra letölthető Secury' Light applikáció és internet segítségével vezérelni tudod interaktív világítási rendszeredet a távolból is.

A rendszer folyamatosan küldi a jeleket a telefonodra, ha mozgást észlel. A jel üzenet funkcióit egyénileg be tudod állítani saját igényeid szerint.

Módosíthatod a fényerőt, hangerőt és a színhőmérsékletet is.

A lámpa kamerarendszere folyamatosan rögzít, (vagy csak az általad megadott időpontban) melyet a telefonodon keresztül meg-, ill. vissza tudsz nézni. Ezekből a felvételekből képeket is tudsz menteni.

Az alkalmazáson belül, a telefon mikrofonjának segítségével kommunikálhatsz a kamera közelében álló személlyel.

 

 

Lutec munkalámpák

 

A Háromlábú fényvető -  PERI, dupla LED-es munkafény valóban szuper munkatárs. Zárt állapotban a praktikus fogantyúnak, a 2,5 m-es kábeltömlőnek és kompakt méreteinek köszönhetően könnyen szállítható. A teleszkópos és kézi zárrendszernek köszönhetően bármikor fel lehet építeni egy stabil állványt. A dupla LED spotfej állítható 2 forgástengelyen.

 

Napelemes kültéri lámpa

 

A Lutec különböző napelemes termékeket fejlesztett ki, különböző felhasználásra. A hatékony napelemek és a nagy teljesítményű LED-modulok együttesen kielégítő fényt nyújtanak. Leginkább falra szerelhető lámpákat és hordozható funkcionális design fényeket terveztek ebben a kategóriában.  

 

Tradicionális kültéri lámpa

 

A hagyományos „lámpás” revíziója beépített LED változatokkal. Megfelel minden hagyományos otthonnak és környezetnek: Klasszikus, Vintage, Cottage stílus képviselőjeként. A „láthatatlan” fényforrások mágikus ragyogást hoznak létre. Az EDISON szerelvényekkel ellátott változatok tökéletesen megfelelnek a legújabb "vintage" -LED izzóknak, ami tökéletesen illeszkedik az új technológia és az autentikus stílus között.

 

Funkcionális Lutec lámpa

 

Ideális kiegészítők funkcionális alkalmazásokhoz, mint például folyosók, lépcsők, csarnokok, bejárati utak és homlokzatok. A termékek többsége ütésálló polikarbonát opál diffúzorral van ellátva, ami homogén és erős fénynyomást eredményez árnyék nélkül. A falra és a földre ható süllyesztett lámpák lefedik az összes szabványos alkalmazást.

© 2011-2016. Lumenet Kft.    |   Az Év Internetes Kereskedője 2018   |   1163 Budapest Cziráki út 26-32.  |   Minden jog fenntartva.   |   Kupon  |  Hibabejelentés  |   Garanciális ügyintézés   |   Belépés   |   Online jogaid   |   Cookie beállítások   |   ÁSZF   |   Rólunk   |    Szállítási költségek   |   Személyes átvétel

Lumenet®