Belépés
Termékek
Megújulásra FEL! Premilum Club B2B Info Online Ügyintézés Márkák Árajánlat Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák

Szerszám

 

Magas minőségű és anyag felhasználású kéziszerszámok ipari és kisipari felhasználásra, különböző szakterületekre.

 

vdepl

 

A szerszámok fontos jellemzői az anyagminőség, különböző környezeti, vagy kémia ellenállás, esetenként a felhasználási területekre vonatkozó speciális tulajdonság. A villamos szerelésnél használt szerszámok VDE minősítése a villamos szigetelésre utal, mely rendszerint azt jelenti, hogy a szerszám villamos szigeteléssel van ellátva, amennyiben kiegészítik a feszültség jellemzői, pl: 1000 V akkor a szerszám 1000 V feszültségig védett. A VDE szabályozás szerint 10 különböző szigetelési teszt biztosítja az ilyen jellel ellátott szerszámok szigetelését.

 

vde

 

A minőségi szerszámok fontos jellemzője még a fogás, mely a szerszám teljes értékű használhatóságát teszi lehetővé. A gyártók különböző csúszásmentes borítással  látják el a szerszámok nyelét a könnyebb használat érdekében. Estenként a szerszámok borítását kémiailag ellenállóvá teszik például olaj, benzin állóvá, így jelentősen megnő a szerszámok használati ideje. Természetesen a jó szerszám magas kopásállósággal, erős él kiképzéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hosszú biztonságos használatot.

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket