Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

LED irányjelző sáv tükörbe

 

A LED irányjelző sávok tükörbe építhetők, kompatibilisek a gyártó által megadott modellhez. A korszerű LED technológiájú jelző sávok feltűnőbb, kontrasztosabb világítást eredményeznek javítva a láthatóságot és biztonságot.

5 ajánlat

Osram LEDDMI BMW F20WT
%%%
TOP ÁRNeked
2 szett azonnal, saját raktárról
TOP ÁR:Neked: 19 820 Ft

 

Az Osram által kifejlesztett LED irányjelző sávok, a modern autókba szerelt, tükörbe épített hagyományos jelző lámpák helyére jelentenek korszerű LED-es világítási megoldást. Az egyes típusokhoz gyártott LED irányjelző sávok átalakítás nélkül beépíthetők a modellel megegyező típusba. A lámpatestek ECE engedéllyel rendelkeznek közúti forgalomba használhatók. A LED irányjelző sávok sokkal határozottabban és élesebb fénnyel képesek világítani, mint a hagyományos izzóval szerelt lámpák. A gyártók nem csak az esztétikai szempontokat vették figyelembe a lámpatestek megalkotásakor, hanem a biztonságot is. Az autóiparban jó pár éve elsődleges a biztonság, illetve a biztonságot szolgáló berendezések fejlesztése. A közlekedésben résztvevők biztonságát nagy mértékben szolgálja az autó külsején elhelyezett világító testek és azok jellemzői. Mindenki tapasztalhatta már a közlekedés során a LED technológia előnyeit, mikor egy jelzőlámpa, nem csak pislákol, hanem határozottan világít, vagy villog. Az Osram a LED irányjelző sávok határozottabb fénnyel, jobban észlelhetően közvetítik a szándékodat a forgalomban résztvevő többi jármű részére. Az Osram LED irányjelző sávjai jobban teljesítenek egy esetleges rosszabb látási viszonyok közt, mint a hagyományos izzóval szerelt irányjelzők.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket