Belépés
Termékek
Kedvezmények LumenExpressz Márkák Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta

LED irányjelző sáv tükörbe

 

A LED irányjelző sávok tükörbe építhetők, kompatibilisek a gyártó által megadott modellhez. A korszerű LED technológiájú jelző sávok feltűnőbb, kontrasztosabb világítást eredményeznek javítva a láthatóságot és biztonságot.

3 találat
Osram LEDDMI BMW F20WT
Neked
-17%
-17%
CLUB ÁR
3 szett azonnal, saját raktárról
  39 640 Ft
32 990 Ft

 

Az Osram által kifejlesztett LED irányjelző sávok, a modern autókba szerelt, tükörbe épített hagyományos jelző lámpák helyére jelentenek korszerű LED-es világítási megoldást. Az egyes típusokhoz gyártott LED irányjelző sávok átalakítás nélkül beépíthetők a modellel megegyező típusba. A lámpatestek ECE engedéllyel rendelkeznek közúti forgalomba használhatók. A LED irányjelző sávok sokkal határozottabban és élesebb fénnyel képesek világítani, mint a hagyományos izzóval szerelt lámpák. A gyártók nem csak az esztétikai szempontokat vették figyelembe a lámpatestek megalkotásakor, hanem a biztonságot is. Az autóiparban jó pár éve elsődleges a biztonság, illetve a biztonságot szolgáló berendezések fejlesztése. A közlekedésben résztvevők biztonságát nagy mértékben szolgálja az autó külsején elhelyezett világító testek és azok jellemzői. Mindenki tapasztalhatta már a közlekedés során a LED technológia előnyeit, mikor egy jelzőlámpa, nem csak pislákol, hanem határozottan világít, vagy villog. Az Osram a LED irányjelző sávok határozottabb fénnyel, jobban észlelhetően közvetítik a szándékodat a forgalomban résztvevő többi jármű részére. Az Osram LED irányjelző sávjai jobban teljesítenek egy esetleges rosszabb látási viszonyok közt, mint a hagyományos izzóval szerelt irányjelzők.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket