Belépés
Termékek
Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Szállítási költségek Üzletünk Blog Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák
Lakásvilágítás
LED
Autó Izzó
Márkák
Kompakt fénycső / Fénycső
Ipari világítás

Cateye

Cateye...
A több mint 60 éve alapított Cateye alapvető vállalati filozófiája, hogy új értékeket, biztonságot teremtsen, mellyel hozzájárul a társadalomhoz, illetve a környezetünkhöz. Ez a filozófia azóta is fennmaradt és immár 60 év távlatából fejlesztés központú gyártóként alkot kerékpár lámpákat, computereket, kiegészítőket. A megjelenő igényekre reagálva múltjához illően, napjaink tisztességes és innovatív szereplője lett a kerékpáros világnak. A globális kereskedői hálózat ma már elérhetővé teszi minden ember számára a minőségi és megfizethető kerékpár lámpákat. Ezen erőfeszítések eredményeként kialakult vásárlói bizalom, lehetővé teszi a további fejlődést a Japánba alapított gyártó számára.

 

 

 

 

 

Cateye technológia.

Az első Cateye kerékpár computer bemutatását világszerte örömmel fogadták a vásárlók, értékelve az új technológiát és a felhasználó barát felületet. A könnyű felhasználást és a könnyű leolvashatóságot alapul véve a Cateye egy széles választékot teremtett a biciklis computerekből válaszolva mind a professzionális, mind a szabadidős kerekezők igényeire. Az elektronika ugrásszerű fejlődését kihasználva egyre komplexebb termékek kerültek a piacra és 2011-ben már elérhetővé vált a a média tartalmak, az útvonalak, emlékezetes fotók megosztása a weben keresztül. 2014-ben a Cateye pedig létrehozta a smart computereket, ami képes valós időben az okos eszközökkel kommunikálni és az applikáción keresztül beállításokat parancsokat fogadni.

 

Cateye Sync szinkronizálható kerékpár lámpák Szeptembertől...

cateyesync

A Cateye Sync kerékpár lámpák szinkronizálhatók egymással, és külső szenzorokkal. Csatlakoztathatunk hozzá pulzusmérő övet az értékeket a kijelzőn leolvashatjuk akár menet közben is. Az okos telefonnal összekapcsolható lámpákat egy aplikáción keresztül állíthatjuk be. Egyetlen gombnyomással egyszerre be és kikapcsolhatjuk a Cateye Sync lámpákat. Szeptembertől már elérhető a Lumeneten is.

 

 

A Cateye VOLT1700 a kedvelt világítási funkciókkal, és cserélhető akkumulátorral

Volt1700

A Cateye VOLT1700 2 darab Ultra fényes LED chippel 1700 lumen fényáramra képes, ami meggyőző világítást eredményez bringázás közben. A VOLT1700 USB kábellel tölthető és cserélhető akkumulátorának köszönhetően pillanatok alatt a legjobb formába hozhatod a kerékpárod világítását.

 

 

Cateye Sync Kinetic, ez lesz a kedvenced :-), Szeptembertől

kinetic

A Cateye Sync Kinetic hátsó kerékpár lámpa innovatív technológiai megoldása biztonságosabbá teszi a bringázást. A Kinetic technológia és a gyorsulás érzékelő lehetővé teszi, hogy a kerékpár lassulását érzékelve a lámpa azonnal erős folyamatos fényre vált jelezve a mögötted haladónak a lassulást. A Kinetic biztonságosabb és erősebb fényű a legtöbb kerékpár hátsó világításnál.

 

sync

 

cateyeclose

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal