Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Építés, felújítás


Az építés és felújítás területén széles termékkínálattal támogatjuk projektjeid. Az alapozástól a végső simításokig sokféle szükséges anyagot megtalálsz ebben a kategóriában. Legyen szó alapozásról, rögzítésről, szigetelésről vagy burkolásról, jó ár-érték arányú termékeink között bőven tudsz miből válogatni.

 

Felújítás: kezdjük az alapoknál

Az alapozás területen a Lumenet kiváló minőségű anyagokat kínál. A megfelelő alapozó anyagok kiválasztása kulcsfontosságú a hosszú távú siker érdekében. Ne kezdj bele semmilyen festési munkálatba anélkül, hogy nem nézted meg kínálatunkat! 

 

Biztos rögzítés

A következő lépés a rögzítő anyagok használata. Itt is fontos a minőség és a megbízhatóság. A Lumenet kínálatában megtalálhatóak a legmodernebb rögzítő elemek, amelyekkel biztosíthatod, hogy az összeszerelés pontos és stabil legyen. Többek között csavar- és menetrögzítőket, valamint speciális ragasztókat vásárolhatsz ebben a kategóriában, amelyek a legkülönbözőbb anyagokhoz alkalmazhatóak.

 

Minden tökéletesen szigetelve

A jó szigetelés nem csak a komfortot növeli, hanem hosszú távon jelentős megtakarítást is eredményezhet a fűtési és hűtési költségeken. Amikor a szigetelésre kerül a sor, a Lumenet széles választékot kínál, hogy otthonod igazán energiahatékony lehessen. Az építés, felújítás során használt szigetelőhabok, tömítőanyagok, szilikonok mellett bármikor alkalmazható ajtó- és ablakszigetelő szalagok is elérhetők, biztosítva a legkisebb rések és hézagok tökéletes lezárását.

A tökéletes illeszkedésért

Végül, de nem utolsósorban, a fugakeresztek használata biztosítja, hogy a burkolólapok tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz, és egyenletes hézagokkal rendelkezzenek. Ez nem csak esztétikailag fontos, hanem a tartósság szempontjából is lényeges. A Lumenet választékában különböző méretű és anyagú fugakeresztek találhatók, amelyek segítségével a legkisebb részletek is pontosan kidolgozhatók.


Összefoglalva, folyamatosan bővülő kínálatunkban minden megtalálható, amire szükséged lehet egy építési vagy felújítási projekt során. Minőségi termékek, szakértő tanácsadás és megbízható szolgáltatások várják, hogy segítsenek megvalósítani álmaid otthonát vagy projektjeidet.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket