Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Rábalux Calvin

 

Fények, ahogyan te szeretnéd: a modern megjelenésű Rábalux Calvin modellcsalád illeszkedik hangulatodhoz. Minden modell állítható fényáramú és színhőmérsékletű, a csúcsmodellnek pedig a színeit is szabadon változtathatod. A fehér színű, fém és műanyag kombinációjából készült lámpatest egyes kiadásait éjszakai funkcióval és időzítővel is felszerelték, illetve képesek a beállítások megjegyzésére is. A hosszú élettartamú, energiatakarékos, akár 3200 Lumen fényárammal is világító Rábalux Calvin modellcsalád a felszerelés után azonnal használható, extra fényforrás vásárlására nincs szükség.

1 ajánlat

 

A Rábalux Calvin egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Rábalux márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket