Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Rábalux Danny

 

A Rábalux Danny mennyezeti lámpacsalád tagjai otthonod alap - és hangulat világítását biztosítják. Vázuk fém, bura-testük csillám hatású fehér akril. A beépített LED modulok időzítő funkcióval vannak ellátva és dimmelhetőek is - távirányító segítségével, melyek szikrázó effektusukkal még hangulatosabbá teszik otthonod meghitt pillanatait. A LED fényforrások színhőmérséklete tehát választható 3000K és 6500K tartományban, melyekre a gyártó 5 év garanciát biztosít. A család tagjainak lumenszáma és a lámpatestek méretei eltérőek.  Akár étkeződben vagy nappalidban használod a Rábalux Danny lámpatesteket, mindig adott napszakhoz vagy tevékenységedhez tudod igazítani világításod.

Elérhetőség
Ár
19 990 Ft - 92 990 Ft
Fényáram (lumen)  
3
2
Teljesítmény (watt)  
1
4
Átmérő méret
400 mm - 1 000 mm
Magasság méret
75 mm - 130 mm
Termék szűrő
5 ajánlat

Rábalux 5450 Danny Dim mennyezeti LED lámpa távirányítóval
%%%
TOP ÁRNeked

 

A Rábalux Danny egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Rábalux márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket