Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Rábalux Capriana

 

A Rábalux Capriana fali és mennyezeti LED lámpái modern megjelenésükkel elegáns hangulatot teremtenek étkeződben, hálódban vagy nappalidban. Szerkezetük kör alakú, mély barnaszínű fém, ezen helyezkednek el a szirom formájú elemek, csodaszép üveg kristály berakással.  A LED- modulok a szirmok mögött bújnak meg, melyek egységesen 4000 Kelvin színhőmérsékletűek, lumenszámuk és a lámpatestek méretei eltérőek. A gyártó a LED- modulokra 5 év jótállást garantál. A lámpacsalád mennyezeti modelljeinek a beépített LED moduljai 3 lépcsős dimmeléssel - fali kapcsoló segítségével szabályozhatod, így a kanapéról is beállíthatod a hangulatodnak megfelelő fényeket. A Capriana lámpák igényes kivitelezésének köszönhetően, hamar bájos kiegészítői lehetnek otthonodnak.

Elérhetőség
Ár
10 144 Ft - 57 674 Ft
Fényáram (lumen)  
1
1
1
Teljesítmény (watt)  
1
1
1
Szabályozható  
2
1
Átmérő méret
380 mm - 500 mm
Magasság méret
89 mm - 160 mm
Termék szűrő
3 ajánlat
Rábalux 5049 Capriana fali LED lámpa
%%%
TOP ÁRNeked

 

A Rábalux Capriana egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Rábalux márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket