Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Rábalux Brigitte

 

A Rábalux Brigitte fali-mennyezeti - és függesztett LED lámpái számos enteriőr dekorációs elemei lehetnek.(Indusztriális, Skandináv, Modern, Minimal) Anyaguk fém, sziluettjük hangtálakra hajaz, melyek homorú oldalán „shabby chic” technikával készült aranyozott szín emeli a lámpa hangulatát, harmonizáló színként a sötét matt barna párosult. A homorú tálkák közepén elhelyezkedő barna "fedők" vetítik ki fényüket, melyek dekorációs és kiemelő fényként is funkcionálnak, az alap világítás mellett - de ezt természetesen az adott tér mérete és a lámpatestek darabszáma, ill. elhelyezkedésük is meghatározhatják. A beépített LED fényforrásokra a gyártó 5 év garanciát vállal, melyeknek színhőmérséklete 3000 Kelvin, fényerejük lámpatestenként változó.

 

Jelenleg nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressünk?
Ft
Ft

  

 

A Rábalux Brigitte egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Rábalux márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket