Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Rábalux Lorell

 

A Rábalux Lorell mennyezeti, fali/mennyezeti és függesztett LED lámpái otthonod alap - és kiegészítő fényeit biztosítják modern hangulatban. Aranyszínűre fújt fém talapzaton helyezkednek el az üvegburák, melyek mögött bújnak meg a LED- ek. A beépített LED fényforrások színhőmérséklete egységesen 3000 Kelvin, fényerejük a lámpatestek méreteitől függően eltérő. A gyártó a LED- modulokra 5 év garanciát vállal. Letisztult színei és stílusa lehetőséget ad arra, hogy számos enteriőr kiegészítő elemei lehessenek étkezőben, hálóban vagy nappaliban. Csempéssz egy kis eleganciát otthonodba a Lorell lámpacsalád tagjaival!

 

 

Elérhetőség
Ár
29 032 Ft - 30 968 Ft
Fényáram (lumen)  
1
1
Teljesítmény (watt)  
1
1
Átmérő méret
300 mm - 650 mm
Termék szűrő
2 ajánlat
Rábalux 5393 Lorell függesztett LED lámpa
%%%
TOP ÁRNeked
Rábalux 5390 Lorell függesztett LED lámpa
%%%
TOP ÁRNeked

 

A Rábalux Lorell egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Rábalux márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket