Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Rábalux Tamara

A Rábalux Tamara spotlámpái ötvözik a fém és az az üveg lenyűgöző hatását. A cserélhető fényforrású modellek között elérhetők a fali és a mennyezeti lámpák is – csak rajtad múlik, milyet vásárolsz a Lumeneten!

Választhatsz akár egy, két, három vagy épp négykaros Rábalux Tamara lámpatest közül is. Az E14 foglalatú lámpatestek krómozott házzal készülnek, a minőséget sugárzó megjelenés ideálissá teszi őket nappalik és hálószobák bevilágítására.

Lámpabúrájuk mozgatható, így a fény mindig pontosan oda érkezik, ahova szeretnéd – a tökéletes összhatás megteremtéséhez mi a filament típusú, melegfehér színhőmérsékletű fényforrás használatát javasoljuk. Fontos kiemelni, hogy a lámpatestek gyári csomagolása nem tartalmaz fényforrást, így azt külön kell megvásárolnod.További Rábalux lámpacsaládokat találsz a https://lumenet.hu/rabalux oldalon.

Elérhetőség
Ár
7 490 Ft - 33 990 Ft
Foglalatok száma
1 foglalat - 5 foglalat
Hosszúság méret
140 mm - 650 mm
Szélesség méret
100 mm - 250 mm
Magasság méret
125 mm - 170 mm
Termék szűrő
3 ajánlatKérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket