Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Rábalux Taneli

Rábalux Taneli Dim

A Rábalux Taneli Dim mennyezeti lámpák harmonikus formavilága kiválóan illeszkedik a legmodernebb indusztriális és skandináv enteriőrök hangulatához. A fémből és akrilból készült lámpatestek beépített LED fényforrást tartalmaznak. A modell formai különlegessége a sokgyűrűs felépítés, amely nemcsak esztétikus, de tovább extrafunkciókat is lehetővé tesz.

A Rábalux Taneli Dim lámpák színhőmérséklete és fényárama a mellékelt távirányító segítségével szabadon vezérelhető. A funkciók azonban nem pusztán a lámpa egészére, de az egyes gyűrűkre is elérhetők, így lehetővé téve a kiemelkedően precíz beállítást. További pozitívum, hogy a lámpa megjegyzi az aktuális beállításokat, így az ismételt bekapcsoláskor is ugyanazon színhőmérsékleten és fényárammal világít. A pontos típustól függően akár 4101 Lumen fényárammal világító mennyezeti lámpára a gyártó 5 év jótállást vállal.

 

Elérhetőség
Ár
14 990 Ft - 32 990 Ft
Fényáram (lumen)  
1
2
1
4
Teljesítmény (watt)  
1
2
3
2
Szabályozható  
3
5
Anyag
8
8
Átlagos élettartam  
20 000 óra - 40 000 óra
Hosszúság méret
200 mm - 530 mm
Átmérő méret
200 mm - 480 mm
Szélesség méret
200 mm - 500 mm
Magasság méret
50 mm - 65 mm
Termék szűrő
8 ajánlat

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket