Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Rábalux Primrose

 

A Rábalux Primrose mennyezeti LED lámpák otthonod optimális alap - és hangulatvilágítását is biztosítják. A fény- és színhőmérséklet szabályozhatóságuk mellett a fehér műanyag burák felülete szikra effektes megoldással készültek, így egyedi módon szórják fényeiket, csillagos égboltra hajazva. Mindezen funkciók beállítását és szabályozhatóságát távirányítóval tudod végezni. A beépített LED modulok színhőmérsékletét 3000K-től 6500K-ig van lehetőséged kiválasztani, melyekre a gyártó 5 év garanciát vállal. A Rábalux Primrose mennyezeti LED lámpákat alkalmazhatod konyhádban, nappalidban vagy hálódban, minden esetben alkalmazkodnak hangulatodhoz, hétköznapi tevékenységeidhez vezérelhető fényei. A lámpák stílusa modern, de könnyedén illeszkednek más enteriőrökhöz is.

 

Jelenleg nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressünk?
Ft
Ft

 

A Rábalux Primrose egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Rábalux márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket