Belépés
Termékek
Megújulásra FEL! Premilum Club B2B Info Online Ügyintézés Márkák Árajánlat Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák

Xenon hatású H4 izzó

Elérhetőség
Ár
1 470 Ft - 3 690 Ft
Márka
2
2
Színhőmérséklet (kelvin)
1
2
Hosszúság méret
82 mm - 85 mm
Átmérő méret
16 mm - 17 mm
Termék szűrő
4 találat
Hasonlítsd össze!
22 db azonnal, raktárról
1 470 Ft
Hasonlítsd össze!
30 csomag azonnal, raktárról
3 330 Ft
Hasonlítsd össze!
Tungsram Sportlight Ultra +30% H4 4200K 50440SBU
Neked
CLUB ÁR
28 csomag azonnal, raktárról
3 290 Ft
Hasonlítsd össze!
1 csomag azonnal, raktárról
3 690 Ft

Xenon hatású H4 izzó
A legális Cool hatás, használhatod közúton, stílusos és szép. Nyilván egy halogén izzó sosem fogja reprodukálni egy xenon izzó ragyogó fényét, de a vásárlói igényekre válaszolva a gyártók egyre jobb extra magas színhőmérsékletű halogén izzókat hoztak létre. Ahhoz, hogy a cool hatás ellenére fényáram is megmaradjon, sőt több legyen, mint az átlagos izzónál, szintén az izzó feszítésén át vezet az út. A xenon hatású H4 izzók Tc szerinti jellemző élettartama 200-250 óra. A legkedveltebb xenon hatású izzók: Osram Cool Blue intense, Neolux Blue Light, GE Sportlight Ultra +50%. A kategóriát a xenon ívlámpák ihlették, jelentős teret nyerve napjainkban  a fényszóróizzók közt. A színhőmérsékleti jellemzői alapján a szárazabb, csapadékmentes évszakokra ajánljuk, amikor igazán kontrasztos megvilágítást érhetünk el az előttünk lévő útszakaszon.

Emelt fény, hosszabb élettartam, xenon hatás? Neked mire van szükséged? Kattints H4 autóizzó kategóriaoldalunkra és segítünk dönteni!

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket