Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Okos állólámpa


Vezéreld állólámpád akár a kanapédról ülve: az itt látható okos LED állólámpák akár telefonodról is irányíthatóak, így meg sem kell mozdulnod ahhoz, hogy szabályozd fényüket. Állíthatod a fényáramukat, illetve egyes modelleknél a színhőmérsékletet és a fényáramot is.  Válassz a legnépszerűbb gyártók kínálatából és vásárolj okos állólámpát kedvező áron!


Egyre népszerűbbé válnak az otthoni okos termékek, ez pedig azt is jelenti, hogy egyre többen keresik az okosvilágítási megoldásokat, így az okos állólámpákat is. Ezek a típusok amellett, hogy jól néznek ki, sokat is tudnak. Változtathatod a fényáramot, a színhőmérsékletet vagy épp a kibocsájtott fény színét, de akár további okoslámpáiddal vagy más okoseszközöddel is összehangolhatod új állólámpád. Mindez lehetővé teszi számodra, hogy úgy állítsd fényét, hogy ahhoz fel sem kell kelned a kanapédról.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket