Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Off-Road fényszóró LED

Az autólámpák high-end kategóriája az új LED retrofit fényszóróizzók. Az Off-Road LED lámpák nem rendelkeznek ECE engedéllyel, közúti forgalomban hivatalosan nem használhatók.

 

Sokkal fényesebb, Sokkal fehérebb, és Sokkal erősebb.

Az Off-Road fényszóróizzók végre elhozták azt az átütő változást, amire régóta igény van. Az autógyártók a modern és felsőkategóriás autókba szerelt integrált LED lámpákkal, hatalmas előnyt teremtettek a hagyományos halogénizzós lámpatestekkel szemben.

 

 

Ez lesz a high-end fényszórólámpa kategória

 

 Philips

 

Sokkal fényesebb
A LED technológia folyamatos fejlődése, a jelenbe integrálta azt a fényforrást, amire régóta vártunk. Az új LED fényszórólámpák, minden eddigi tapasztalatot ötvözve akár 200%-kal fényesebbek lesznek a hagyományos halogén lámpákhoz képest.

 

 

 

Sokkal fehérebb
Az új Off-Road fényszóró LED igazán kihasználja majd a technológia előnyeit. A 6000K színhőmérséklet, ami eddig elképzelhetetlen volt a halogén izzók terén, nappali fényt varázsol a megvilágított útfelületre. A magas színhőmérséklet, komfortosabbá, biztonságosabbá, és kevésbé megterhelővé teszi a közlekedést. A gyártók által válogatott LED-ek azonos színhőmérsékletet biztosítanak. Az előttünk lévő tárgyak a fénykévén belül kontrasztosabbak és kevésbé elmosódottak lesznek.

 

 Quality 1

 

Sokkal erősebb
Oda világít, ahova kell. A hagyományos halogénizzókhoz igazított precízen megtervezett fénykibocsátás, a lehető legpontosabb, és legerőteljesebb világítási képet eredményezi. A precizitás és a rendelkezésre álló  technológia teszi erőteljessé az új Off-Road fényszóró LED lámpákat. Garantáltan látni fogod a különbséget.

 

 halophun

Az Off-Road fényszóró LED lámpák, H4, H7, H8, H10, H11, H16 fejeléssel kerülnek forgalomba. Autótípustól függően szükség lehet Canbus Control Unit előtét ellenállásra, a helyes működéshez.

 

 

 

Az Off-Road LED lámpák nem rendelkeznek ECE engedéllyel, közúti forgalomban nem használhatók.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket