Belépés
Termékek
Megújulásra FEL! Premilum Club B2B Info Online Ügyintézés Márkák Árajánlat Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák

Ledvance Smart+ WIFI kompatibilis


A LEDVANCE SMART+ AZ OKOS OTTHONOKÉRT termékcsalád innovatív, kiváló minőségű, megbízható és felhasználóbarát termékek választékát tartalmazza, megfelelő megoldásokat kínálva a különböző intelligens világítási igényekhez. Az eddig ZigBee 3.0-val és Bluetooth-szal használható termékek most már WIFI technológiával is elérhetőek a szakemberek és háztartások számára. Az új rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy nincs szükség központra. A WiFi hálózaton keresztül közvetlenül egy applikációval (LEDVANCE SMART+ App, Apple Home) vagy hangutasításokkal vezérelhetők a fényforrások, a szalagok és a lámpatestek. Egy hálózaton belül több felhasználót applikáción belül lehet megosztással beállítani.

 Legfontosabb termékjellemzők dióhéjban:
  • Mobilapplikáción keresztül, központ nélkül vezérelhető – akár távolról is, nyaralás alatt a hotelszobából.
  • Terméktípustól függően a fényforrások/lámpatestek fényerőszabályozhatók és színhőmérsékletek állíthatók.
  • Könnyedén csatlakoztatható az otthoni WIFI hálózatra (Max.: 100 eszközzel).

Gyors és egyszerű telepítés: 

A WiFi hálózaton keresztül közvetlenül egy applikációval könnyedén tudod telepíteni a fényforrásokat vagy a lámpatesteket. 

A Smart+ Wifi Fényforrások és lámpatestek telepítése lépésről lépésre

ELŐKÉSZÜLETEK

Csatlakoztasd a lámpát az elektromos hálózatra a használati útmutató alapján. Első bekapcsolás alkalmával a lámpa villog, amely jelzi, hogy felkészült a telepítésre

Töltsd le a LEDVANCE SMART+ WIFI applikációt az Apple Store-ból, vagy a Play áruházból! 

HOZZD LÉTRE FELHASZNÁLÓI FIÓKODAT, REGISZTRÁLJ

  • Kattints a jobb alsó sarokban található sign up szóra, amivel elkezdheted a saját fiókod létrehozását. Ahol nem kell mást megadnod mint egy e-mail címet és egy jelszót. Az "Általános használati feltételek" elfogadása után a LOGIN GETCODE BUTTON feliratú gombra kell kattintanod.
  • A megadott e-mail címre ezek után kapsz egy 6 jegyű kódot, amit a felületen megadva megerősíted a regisztrációdat. 

 Ledvance Smart+ Wifi kompatibilis regisztráció

  • A mobiltelefonod hatókörében lévő lámpák azonnal megjelennek az applikáció menüjében. Ha új eszközt kívánsz csatlakoztatni, akkor a jobb felső sarokban található "+" jel megnyomásával tudod ezt megtenni. Majd kattints az „Add Device” gombra!
  • A termék képe alatt látni fogsz egy "Go to add" feliratot, amit megnyomva hozzá tudjuk adni applikációnkhoz a lámpát vagy fényforrást.
  • Ezt követően válaszd ki az otthoni Wifi hálózatodat, és add meg a jelszót és nyomj a "Next" gombra. Már csak egy jóváhagyás és csatlakoztatva is lett az eszköz.
  • Sikeres hozzárendelés esetén a lámpa villogása megszűnik, ezzel jelezve, hogy rákapcsolódott a WIFI hálózatra. A hozzárendelés után felugorhat egy ablak a lámpa software-frissítésre vonatkozóan, (REQUIRED SOFTWARE UPDATE), kérjük, végezzd el!

Ledvance Smart+ lámpa hozzárendelése az applikációhoz

 

FONTOS tudnivalók:

A lámpa memória funkcióval rendelkezik programozás tekintetében. Le- és felkapcsolás esetén az előző beállítás szerint világít újra.

Hibaelhárítás: Amennyiben az elektromos hálózatra csatlakozás után a lámpa nem villog, újraindítás szükséges a használati útmutatóban leírtak alapján.

 

A LEDVANCE SMART+ applikáció használata

 Ledvance Smart+ Applikáció működése

Az alsó sávban található a vezérlés. Bal szélen a Ki/Be kapcsolás. Ezután a vezérlés, ahol a színt és a szín hőmérsékletet lehet állítani. A SCENE- menüpont alatt az előre beállított alapértékeket tudod kiválasztani. Mint az éjszaka, munka, színes, olvasás, relax és kápráztató. A MORE lehetőséget választva tudod az extra beállításokat előhozni, mint a biológiai óra, alvási időszak, ütemezés, és időzítés.

Ledvance Smart+ applikáció működése

SZERKESZTÉS 

Természetesen nem csak egy telefonról lehetséges vezérelni a lakás összes fényforrását és lámpáját, hiszen van lehetőséged az eszközt megosztani. A SHARE DEVICE funkciót kiválasztva az eszköz irányítását meg tudod osztani e-mail cím megadásával. Ehhez az kell, hogy a másik felhasználó is rendelkezzen SMART+ Wifi applikációval és regisztrációval. A Ledvance Smart+ Wifi kompatibilis fényforrásokat szívből ajánljuk beltéri és kültéri alkalmazásra (csak megfelelő lámpatestekbe), általános világításra, illetve kereskedelmi és vendéglátó területek megvilágítására (szálloda, butik, bárok, stb.). Könnyen és gyorsan üzembe helyezhetőek. Okostelefonod segítségével vezeték nélkül vezérelhetőek Ledvance Smart+ alkalmazással (Android 4.4.-gyel vagy iOS 9.0.-val, vagy azok későbbi verzióival). A fényforrások nem tartalmaznak higanyt és élettartamuk akár 15 000 óra (spot esetén akár 20 000 óra). A fényerősségük szabályozható, hangvezérléssel irányíthatóak Google Assistant vagy Amazon Alexa segítségével.

SMART+ TUNABLE WHITE ÉS MULTICOLOR DEKORATÍV MENNYEZETI LÁMPATESTEK WIFI TECHNOLÓGIÁVAL 

A lámpatestek tökéletesen alkalmasak beltéri használatra: konyhákban, nappalikban, dolgozószobákban, vagy akár gyerekszobákban. Könnyen és gyorsan üzembe helyezhetőek. LEDVANCE SMART+ alkalmazással okostelefon segítségével vezérelhetőek (Android 6.0-val vagy későbbi verzióval), illetve hangvezérléssel irányíthatóak (Google Assistant vagy Amazon Alexa hangvezérléssel). Színhőmérsékletük változtatható a Tunable White segítségével, továbbá szabályozható a fényerősség is. a A SMART+ multicolor lámpatestek színvezérlése RGB, így megközelítőleg 16 millió színből választhatunk. A mennyezeti lámpa különböző méretben és formában elérhető.

SMART+ TUNABLE WHITE ÉS MULTICOLOR KERET NÉLKÜLI PANEL LÁMPATESTEK WIFI TECHNOLÓGIÁVAL

A lámpatestet beltéri használatra ajánljuk: konyhába, nappaliba, gyerek- vagy dolgozószobába. Android 6.0-val, illetve annak későbbi verziójával és Apple Home alkalmazásokkal (iOS 10 vagy későbbi verzióval) könnyen és gyorsan üzembe helyezhetőek és vezérelhetőek okostelefon segítségével. A fényerősségük szabályozhatók, Google Assistant vagy Amazon Alexa hangvezérléssel irányíthatóak. Tunable White segítségével a színhőmérsékletet 3000-6500 K között állíthatód be. A multicolor paneleknél az RGB-színvezérlésnek köszönhetően akár 16 millió színbeállításból választhatsz. Többféle méretben és formában megtalálod őket kínálatunkban.


SMART+ REFLEKTOROK WIFI TECHNOLÓGIÁVAL ÉPÜLETEK HOMLOKZATAIRA

A reflektorokat - ugyanúgy mint a lámpatesteket - gyorsan és egyszerűen üzembe helyezheted, amelyek színes kerti világítást biztosítanak neked okos és inteligens vezérlési lehetőségekkel. Tudod szabályozni a fényerősséget és a színhőmérsékletet, hangvezérléssel irányíthatóak, okostelefonnal vezérelhetőek, melyek három különbözö teljesítményű változatban elérhetőek (10W, 20W, 30W).

SMART+ FLOOD CAMERA

A reflektor része egy nagy felbontású élő képes beépített kamera, hangszóró, riasztó sziréna, illetve mozgás- és nappaili fény érzékelővel van ellátva. Tökéletesen alkalmas garázsok, bejárati területek és további kültéri használatra. Nagyobb biztonságérzetet nyújt a nagy fényerőnek köszönhetően, szabályozható a fényerőssége, a feje, vezérelhető alkalmazással okostelefonod segítségével (Android 6.0-val vagy későbbi verzióval).

Ledvance Smart+ Wifi kompatibilis kültéri lámpák

Amennyiben kerted, erkélyed vagy egyéb szabadtéri területek megvilágítására keresel okos megoldást, akkor mindenkép szerezz be néhány fénypóznát. Egyszerűen és könnyen üzembe helyezheted őket, LEDVANCE SMART+ alkalmazással okostelefonoddal vezérelheted azokat, választhatsz akár 16 millió színből, szabályozhatod fényerősségüket, irányíthatod hangvezérléssel WiFin keresztül és akár 8 póznáig bővítheted azokat. Sőt a Garden Not dekoratív fénypontokból akár 18 darabot is összeköthetsz. RGB színvezérlésének köszönhetően kerted vagy erkélyed különféle színekben pompázhat. Ugyanúgy a multicolor kültéri lámpatestek általános és hangulatvilágításként is működtethetőek, bármelyik kertednek, teraszoknak vagy erkélyeknek stílusos kiegészítője lehet. Válassz a négy különbőző változatból és rendeld meg még ma. Viszont ha spot kültéri lámpatestet kerestél, akkor se csüggedj! A Ledvance SMART+ lámpacsaládnál azt is megtalálod. A könnyü és gyors üzembehelyezés nem kérdés! Töltsd le az alkalmazást és állítsd be a színhőmérsékletet vagy a fényerősséget, sőt csatlakoztass akár 3 lámpatestet is egy tápegységhez.

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket