Belépés
Termékek
Kedvezmények LumenExpressz Márkák Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta

Ledvance Smart+ okos világítás


A LEDVANCE új, LEDVANCE SMART+ AZ OKOS OTTHONOKÉRT portfóliója innovatív, kiváló minőségű, megbízható és felhasználóbarát termékek választékát tartalmazza. A LEDVANCE megfelelő megoldásokat kínál a különböző intelligens világítási igényekhez. Hangutasításokkal és Smart+ alkalmazásukkal egyaránt vezérelhetőek, így megadja számodra minden helyzetben a választás lehetőségét. A termékek közvetlenül 2,4GHz-es WI-FI-hálózaton keresztül, ZigBee 3.0-val vagy a Bluetooth technológia segítségével használhatóak, mindamellett nagyon egyszerűen üzembe helyezhetőek.

Ledvance Smart+ WiFi

Válassz innovatív okosvilágítást otthonodba: ismerd meg a Ledvance Smart+ WiFi termékeit. A kiváló minőségű, egyszerűen használható modellek különlegessége, hogy használatukhoz nincs szükség központi egységre. Egyszerűen megvásárolod, üzembe helyezed és máris működik! Az ingyenesen letölthető applikáció segítségével androidos vagy iOS-t futtató telefonodról állíthatod a Smart+ világításod fényáramát, színhőmérsékletét és egyes típusoknál akár a kibocsájtott fény színét is.  A Smart+ család többi tagjához hasonlóan a WiFi-s típusok között is elérhetők fényforrások, lámpatestek és LED szalagok is. Válts Smart+ WiFi okosvilágításra és vezéreld világításod okostelefonod segítségével!

 Philips hue white, white ambiance and color

Ledvance Smart+ ZigBee

 

A ZigBee a Bluetooth-hoz hasonlóan egy vezeték nélküli kapcsolat, amit a SmartHome eszközök használnak az egymás közötti kommunikációra. A Zigbee az egyetlen globális, szabvány alapú vezeték nélküli megoldás, amely praktikusan és költséghatékonyan vezérelheti otthoni világításodat, fűtésrendrendszered vagy biztonságodat a kényelem és energiatakarékosság érdekében. Ezt a technológiát a világ vezető szolgáltatói és gyártói számára fejlesztették ki, akik intelligens otthoni eszközök széles választékát kínálják nekünk. Könnyen telepítheted és létrehozhatod saját intelligens otthonodat, hogy javítsd kényelmed és hatékonyságodat a Zigbee segítségével. Lehetővé teszi, hogy LED fényforrásaid könnyen kezelhetőek legyenek távirányító vagy okos telefon segítségével.

 Philips hue white, white ambiance and color

Ledvance Smart+ Bluetooth

Végül, de nem utolsó sorban a Lumenet kínálatában elérhető Smart+ Bluetooth portfólió számtalan előnyt kínál Neked. Bluetooth használatával hangutasításokkal vagy alkalmazáson keresztül vezérelhetőek a termékek. Ez a széles körben használt technológia megkönnyíti az üzembe helyezést és a rendszer működtetését. Intelligens otthoni megoldásként a Bluetooth fényforrásait Bluetooth mesh hálózatba integrálhatod, és az ingyenesen letölthető alkalmazással vezérelheted.

 Philips hue white, white ambiance and color

Kapcsold össze intelligens hangszórókkal is! 

A Ledvance Smart+ portfóliója használható külső átjáróval vagy még egyszerűbben a legújabb típusú intelligens hangszórókkal, például az Amazon Echo Plusszal, amely már eleve beépített átjáróval kapható. A ZigBee 3.0 legújabb technológiája garantálja a magas szintű biztonságot, és bárhonnan lehetővé teszi a rendszer vezérlését.

Magas szintű biztonság

A Ledvance Smart+ portfólióban az alapfunkciók, például a hagyományos szabályozás, a színváltás, a hangulatvilágítás, a színhőmérséklet-váltás (hangolható fehér) mellett olyan komplexebb funkciók is megtalálhatók, mint az ébresztőfény vagy jelenlétszimuláció, amelyek egyetlen, megbízható és intelligens világítási megoldásban érhetők el.

Változatos színválaszték

A Smart+ termékeivel különböző fényjeleneteket hozhatsz létre – a szabályozható világítás, a meleg és a hűvös fehér mellett akár 16 millió szín közül választhatsz a Ledvance fényforrásainak, lámpatesteinek és LED szalagjainak változatos kínálatából.

 

 

 

Vissza a Ledvance Smart+ oldal tetejére

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket