Belépés
Termékek
Megújulásra FEL! Premilum Club B2B Info Online Ügyintézés Márkák Árajánlat Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák

Ledvance Smart+ okos világítás


A LEDVANCE új, LEDVANCE SMART+ AZ OKOS OTTHONOKÉRT portfóliója innovatív, kiváló minőségű, megbízható és felhasználóbarát termékek választékát tartalmazza. A LEDVANCE megfelelő megoldásokat kínál a különböző intelligens világítási igényekhez. Hangutasításokkal és Smart+ alkalmazásukkal egyaránt vezérelhetőek, így megadja számodra minden helyzetben a választás lehetőségét. A termékek ZigBee 3.0-val és Bluetooth technológiával egyaránt használhatóak, mindamellett nagyon egyszerűen üzembe helyezhetőek.

 


 

 Bluetooth Zigbee

 

A ZigBee a Bluetooth-hoz hasonlóan egy vezeték nélküli kapcsolat, amit a SmartHome eszközök használnak az egymás közötti kommunikációra. A Zigbee az egyetlen globális, szabvány alapú vezeték nélküli megoldás, amely praktikusan és költséghatékonyan vezérelheti otthoni világításodat, fűtésrendrendszered vagy biztonságodat a kényelem és energiatakarékosság érdekében. Ezt a technológiát a világ vezető szolgáltatói és gyártói számára fejlesztették ki, akik intelligens otthoni eszközök széles választékát kínálják nekünk. Könnyen telepítheted és létrehozhatod saját intelligens otthonodat, hogy javítsd kényelmed és hatékonyságodat a Zigbee segítségével. Lehetővé teszi, hogy LED fényforrásaid könnyen kezelhetőek legyenek távirányító vagy okos telefon segítségével.

 

 Ledvance Smart + Zigbee

 

A Ledvance Smart+ ZigBee portfóliója használható külső átjáróval vagy még egyszerűbben a legújabb típusú intelligens hangszórókkal, például az Amazon Echo Plusszal, amely már eleve beépített átjáróval kapható. A ZigBee 3.0 legújabb technológiája garantálja a magas szintű biztonságot, és bárhonnan lehetővé teszi a rendszer vezérlését.

KELLEMES OTTHON ÉS MAGAS SZINTŰ BIZTONSÁG

A Ledvance Smart+ ZigBee portfólióban az alapfunkciók, például a hagyományos szabályozás, a színváltás, a hangulatvilágítás, a színhőmérséklet-váltás (hangolható fehér) mellett olyan komplexebb funkciók is megtalálhatók, mint az ébresztőfény vagy jelenlétszimuláció, amelyek egyetlen, megbízható és intelligens világítási megoldásban érhetők el.

VÁLTOZATOS SZÍNVÁLASZTÉK

A „SMART+ AZ OKOS OTTHONOKÉRT” termékeivel különböző fényjeleneteket hozhatsz létre – a szabályozható világítás, a meleg és a hűvös fehér mellett akár 16 millió szín közül választhatsz a Ledvance fényforrásainak, lámpatesteinek és LED szalagjainak változatos kínálatából.

 

MÉG NAGYOBB KÉNYELEM HANGVEZÉRLÉSSEL

Az intelligens világítást kényelmesen irányíthatod hangvezérléssel, 3 egyszerű lépésben: töltsd le a megfelelő partneralkalmazást, csatlakozz a hozzá tartozó átjáróhoz, és konfiguráld fényforrásaid.

Ledvance Smart kompatibilis termékek és app-ok

A ZigBee funkciói:

Az alacsony energiafogyasztású ZigBee használatával az eszközök akár évekig működhetnek egyetlen elemmel. A Zöld energia funkciónak köszönhetően még az elemet sem kell kicserélned! Kiválóan használja az energiát az eszközök összekapcsolásához, így ha az egyik eszköz meghibásodik, a többi eszköz zavartalanul folytatja a kommunikációt. Könnyen használható és kiterjeszti a vezérelhető eszközök tárát. Akár kanapéd kényelmét élvezve egyszerűen szabályozhatod otthonod bármely pontján lévő eszközeidet is. Ideális környezetet teremt számodra. Képes érzékelni a hőmérsékletet, szabályozza a fényeket, vagy akár szélesre tárja a sötétítőt, hogy bejusson a napfény. A ZigBee-vel otthonod olyan lesz, amilyennek szeretnéd.

A félreértések elkerülése érdekében szeretnénk figyelmeztetni, hogy a SMART + Bluetooth-termékek eltérő technológián alapulnak, mint a SMART + Zigbee termékek, azaz nem kompatibilisek egymással. A SMART + Bluetooth termékek megkülönböztethetőek a SMART + Zigbee termékektől a csomagolásra nyomtatott Bluetooth logók és a terméken nyomtatott Bluetooth azonosító szám (nyolc számjegyű számkód) alapján.

 

Így fog működni a Smart + Zigbee lámpád, fényforrásod:

A SMART + Zigbee lámpák működtetéséhez szükséged van egy intelligens otthoni rendszerre, amely rendelkezik Zigbee Light Link vagy Zigbee 3.0 felülettel. Ezeknek az intelligens otthoni rendszereknek rendszerint vezérlőegységre (gyakran „hídra”, „hub” vagy „átjáróra”), internetkapcsolatra van szükségük a rendszer beállításához, valamint okostelefonodra vagy táblagépedre az intelligens otthoni rendszer megfelelő alkalmazásával.

 

Ledvance Smart + Bluetooth

 

A Ledvance Smart+ Bluetooth portfólió számtalan előnyt kínál Neked. Bluetooth használatával hangutasításokkal vagy alkalmazáson keresztül vezérelhetőek a termékek. Ez a széles körben használt technológia megkönnyíti az üzembe helyezést és a rendszer működtetését. Intelligens otthoni megoldásként a Bluetooth fényforrásait Bluetooth mesh hálózatba integrálhatod, és a LEDVANCE SMART+ AZ OKOS OTTHONOKÉRT alkalmazással vezérelheted.

 

Ledvance okos eszközök

 

MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

A Ledvance Smart+ Bluetooth portfólióban az összes alapvető funkció – a hagyományos üzemmód, a szín- és a színhőmérsékletváltás (hangolható fehér) – megtalálható egyetlen kényelmes és felhasználóbarát intelligens világítási megoldás részeként.

HANGUTASÍTÁSSAL VEZÉRELT KÉNYELEM

A különféle okoshangszórók közül kiválaszthatod azt a kompatibilis eszközt (pl.: Amazon Echo, Google Nest), amellyel hangutasításokat adhatsz a rendszernek.

 

KÖNNYŰ ÜZEMBE HELYEZÉS

Állítsd be kevesebb mint egy perc alatt átjáró nélkül, és használd az összes funkcióját alkalmazás -vagy hangvezérléssel. Töltsd le a LEDVANCE alkalmazását, és konfiguráld a Smart Home termékeit Bluetooth használatával.

 

Ledvance Smart+ további információk

 

A LEDVANCE 140 országban aktív, és a világ egyik vezető világítási gyártója a professzionális és kiskereskedelmi fényforrások terén egyaránt. Az OSRAM GmbH általános világítási üzletágából alakult vállalat széles választékban kínál LED lámpatesteket a legkülönfélébb alkalmazásokhoz, intelligens világítási termékeket a Smart Home okos otthonokhoz és épületekhez, és a hagyományos és LED-fényforrások terén az iparág legszélesebb választékával rendelkezik.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket