Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Ledvance Smart+ okos világítás


A LEDVANCE új, LEDVANCE SMART+ AZ OKOS OTTHONOKÉRT portfóliója innovatív, kiváló minőségű, megbízható és felhasználóbarát termékek választékát tartalmazza. A LEDVANCE megfelelő megoldásokat kínál a különböző intelligens világítási igényekhez. Hangutasításokkal és Smart+ alkalmazásukkal egyaránt vezérelhetőek, így megadja számodra minden helyzetben a választás lehetőségét. A termékek közvetlenül 2,4GHz-es WI-FI-hálózaton keresztül, ZigBee 3.0-val vagy a Bluetooth technológia segítségével használhatóak, mindamellett nagyon egyszerűen üzembe helyezhetőek.

Ledvance Smart+ WiFi

Válassz innovatív okosvilágítást otthonodba: ismerd meg a Ledvance Smart+ WiFi termékeit. A kiváló minőségű, egyszerűen használható modellek különlegessége, hogy használatukhoz nincs szükség központi egységre. Egyszerűen megvásárolod, üzembe helyezed és máris működik! Az ingyenesen letölthető applikáció segítségével androidos vagy iOS-t futtató telefonodról állíthatod a Smart+ világításod fényáramát, színhőmérsékletét és egyes típusoknál akár a kibocsájtott fény színét is.  A Smart+ család többi tagjához hasonlóan a WiFi-s típusok között is elérhetők fényforrások, lámpatestek és LED szalagok is. Válts Smart+ WiFi okosvilágításra és vezéreld világításod okostelefonod segítségével!

 Philips hue white, white ambiance and color

Ledvance Smart+ ZigBee

 

A ZigBee a Bluetooth-hoz hasonlóan egy vezeték nélküli kapcsolat, amit a SmartHome eszközök használnak az egymás közötti kommunikációra. A Zigbee az egyetlen globális, szabvány alapú vezeték nélküli megoldás, amely praktikusan és költséghatékonyan vezérelheti otthoni világításodat, fűtésrendrendszered vagy biztonságodat a kényelem és energiatakarékosság érdekében. Ezt a technológiát a világ vezető szolgáltatói és gyártói számára fejlesztették ki, akik intelligens otthoni eszközök széles választékát kínálják nekünk. Könnyen telepítheted és létrehozhatod saját intelligens otthonodat, hogy javítsd kényelmed és hatékonyságodat a Zigbee segítségével. Lehetővé teszi, hogy LED fényforrásaid könnyen kezelhetőek legyenek távirányító vagy okos telefon segítségével.

 Philips hue white, white ambiance and color

Ledvance Smart+ Bluetooth

Végül, de nem utolsó sorban a Lumenet kínálatában elérhető Smart+ Bluetooth portfólió számtalan előnyt kínál Neked. Bluetooth használatával hangutasításokkal vagy alkalmazáson keresztül vezérelhetőek a termékek. Ez a széles körben használt technológia megkönnyíti az üzembe helyezést és a rendszer működtetését. Intelligens otthoni megoldásként a Bluetooth fényforrásait Bluetooth mesh hálózatba integrálhatod, és az ingyenesen letölthető alkalmazással vezérelheted.

 Philips hue white, white ambiance and color

Kapcsold össze intelligens hangszórókkal is! 

A Ledvance Smart+ portfóliója használható külső átjáróval vagy még egyszerűbben a legújabb típusú intelligens hangszórókkal, például az Amazon Echo Plusszal, amely már eleve beépített átjáróval kapható. A ZigBee 3.0 legújabb technológiája garantálja a magas szintű biztonságot, és bárhonnan lehetővé teszi a rendszer vezérlését.

Magas szintű biztonság

A Ledvance Smart+ portfólióban az alapfunkciók, például a hagyományos szabályozás, a színváltás, a hangulatvilágítás, a színhőmérséklet-váltás (hangolható fehér) mellett olyan komplexebb funkciók is megtalálhatók, mint az ébresztőfény vagy jelenlétszimuláció, amelyek egyetlen, megbízható és intelligens világítási megoldásban érhetők el.

Változatos színválaszték

A Smart+ termékeivel különböző fényjeleneteket hozhatsz létre – a szabályozható világítás, a meleg és a hűvös fehér mellett akár 16 millió szín közül választhatsz a Ledvance fényforrásainak, lámpatesteinek és LED szalagjainak változatos kínálatából.

 

 

 

Vissza a Ledvance Smart+ oldal tetejére

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket