Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Komplett fényszóró lámpaAz Osram komplett Xenon és LED fényszóró lámpái teljesen új külsőt varázsolnak az autód elejének. A legújabb LED technológiájú Osram fényszóró lámpák akár 200%-kal több fényt képesek az útra vetíteni, mint a hagyományos halogén lámpatestek. A korszerű beépített LED moduloknak köszönhetően, csökken a lámpatest felvett teljesítménye, élettartama pedig többszörösére nő.

 

 

golf7

 

Innoiváció és technológia

Az OSRAM jelentős sikereket könyvelhet el már a múltban is, a halogén és a xenon lámpák terén és a jelenben is kimagasló mérnöki munkával és rengeteg tapasztalattal foglalja el vezető helyét az autóvilágítás terén. 

 

Jelenleg az autóipar mérföldes lépésekkel halad a LED technológia irányába, ezzel pedig lassan-lassan túllépnek a hagyományos wolfram szálas izzókon. A legelső jelentős megállóként megemlíthetjük az Osram LEDriving retrofit lámpákat , melyek magas élettartama és alacsony fogyasztása rengeteg autós számára megoldást jelent a hagyományos P21W, W5W, vagy szofita izzók helyettesítésére. Ezután már könnyebben ment a jelzőizzóknál bevált LED technológia, a nagyobb teljesítményű fényforrásoknál is.

 

Az OFF-Road LED fényszóró lámpákat tekintve is jelentős erőfeszítéseket tapasztalhatunk a német székhelyű gyártónál, hiszen a H7, H11, vagy HB4 LED fényszórók közt is kimagasló teljesítményű termékeivel hódította meg az európai közönséget.

 

A fent említett technológia lépcsőket hátrahagyva érkeztünk el a napjaink legújabb fejlesztésű komplett fényszóró lámpáihoz, mely teljes megoldást jelent az autó első fényszórójának plu&play módon történő cseréjéhez.

 

golf7n

 

 

Az OSRAM legújabb fejlesztésű LEDHL komplett fényszóró lámpái, ECE engedélyesek, tehát közúti forgalomban használhatók, teljesen azonos beépítésűek a gyári lámpatestekkel. A LEDriving LED-ek után, amik Off-road lámpáknak minősültek, az új LEDHL fényszórók, már közúton is használhatók a szakszerű beépítés után. A lámpatestek a legújabb trendet követve LED fényforásokkal vannak szerelve, mind esztétikai, mind világítási jellemzőik kimagaslóak. Természetesen a német precizitás szerint a csatlakozók egyeznek a gyárival, így plug&play módon cserélhetők a fényszórók. Az OSRAM Automotive a világpiaci igényeket felmérve a közel jövőben egyre több típushoz tervezi a komplett full LED technológiájú fényszórók bevezetését, ami nagy méretekben jelentős energiamegtakarítást eredményezhet a hagyományos halogén lámpatestekhez képest és nem utolsó sorban világítási jellemzőivel, hosszú élettartamával növeli a közlekedés általános biztonságát.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket