Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Emelt fényű, emelt színhőmérsékletű H1 izzó

Elérhetőség
Ár
410 Ft - 5 830 Ft
Márka
2
1
3
2
Fejelés  
3
5
Hosszúság méret
67 mm - 68 mm
Átmérő méret
8 mm - 12 mm
Termék szűrő
8 ajánlat

1 db azonnal, saját raktárról
410 Ft
15 db azonnal, saját raktárról
980 Ft


A csúcsizzók. Eladást tekintve a legkedveltebb és szakmai szemmel nézve is a legjobb H1 izzók. Ezeknél a típusoknál a gyártók a technológia minden lehetőségét kihasználva, a szabványos legerősebb izzókat készítették el. A normál H1 izzókhoz viszonyított akár 100-150% plusz fényáram mellett jellemzően a színhőmérséklet is színezéssel emelve van, így ezek az izzók brutális fényáramot és kellemes semleges fehér fényt biztosítanak. Mint minden jónak az életben, sajnos ennek is ára van: az emelt fényű H1 izzók Tc élettartama 250 óra, mely normál lakossági használat mellett 1, maximum 2 év. Ezen termékkörön belül a legkedveltebb sorozatok az Osram Night Braker Unlimited, GE megalight Ultra 130% és a Philips X-tremeVision.

Emelt fény, hosszabb élettartam, xenon hatás? Neked mire van szükséged? Kattints H1 autóizzó kategóriaoldalunkra és segítünk dönteni!

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket