Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

WY5W izzó sárga

 

Magyarország legnagyobb WY5W izzó kínálata, azonnal, raktárról: standard gyári minőségű, különleges fényhatású Osram Philips, GE, Narva, Neolux WY5W autóizzók. Bizonytalan vagy abban, hogy WY5W izzó való a gépkocsidba? Próbáld ki prémium autóizzó keresőnket, mely segítségével autód bármely izzójának foglalat típusát be tudod azonosítani!

 

 

Gyári minőségű, standard WY5W izzó

Az autószerelő izzó. Semmit nem tud, de olcsó és megbízható. A gyártók jellemzően ilyen izzótípusokkal szerelik gyárilag az autókat. 

 

Különleges fényhatású WY5W izzó

Elfelejtheted a tojás sárga az új design-ba nem illő hagyományos WY5W izzókat. Ezek a termékek ECE-engedélyesek, azaz közúton használhatók. Amennyiben nem tetszik az autódban lévő, tojássárga fényű, hagyományos WY5W jelzőizzó, válassz egy különleges fényhatásút és elégedett leszel az eredménnyel.

 

Mit jelent W2,1x9,5d?
A WY5W a köznyelvben sárga üvegfejű izzóként ismert jelzőizzó. A W2,1x9,5d szó valójában az izzó fejelésének méreteire és a dupla árambevezetőre utal. Tehát a WY5W foglalatba W2,1x9,5d fejelésű izzó való.

 

WY5W

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket