Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

WiZ okos világítás

 

Új, innovatív termékcsalád az okosvilágítások piacán: a világ vezető fényforrás gyártója, a Philips Hue modelleket is fejlesztő Signify Európába is elhozza a WiZ szabályozható fényforrásokat. A megfizethető árú WiZ okosfényforrások használatával egyszerűen és költséghatékonyan felokosíthatod a már meglévő lámpád. Bár fiatal márkáról van szó, a WiZ termékkínálata már most lefedi a fogyasztói igényeket. Egyaránt elérhetők színes fényű, változtatható színhőmérsékletű és szabályozható fényforrások, illetve LED szalagok és hordozható LED lámpák is!

 

A WiZ fényforrásait a legegyszerűbben okostelefonod segítségével vezérelheted. Nincs szükség központi egységre, a WiFi-s fényforrások és lámpák egyszerűen csatlakoznak az internethez, ezután a világ bármely pontjáról működtetheted azokat. A felhasználóbarát, ingyenesen letölthető alkalmazásban egyesével irányíthatod WiZ fényforrásaid, különböző világításmódokat hozhatsz létre, illetve WiZ kiegészítőid is itt adhatod hozzá a rendszeredhez.  Az applikáció egyaránt elérhető Androidra és iOS-re is – párosítás után pedig akár a hangoddal is irányíthatod WiZ termékeid, hiszen a rendszer többek között a Google Asszisztens, az Amazon Alexa vagy épp az Apple Siri virtuális asszisztenseit is támogatja. Ráadásul a WiFi kapcsolatnak köszönhetően a világ bármely pontjáról irányíthatod lámpáid, fényforrásaid és WiZ okoskiegészítőid.

Minden WiZ termék összekapcsolható az IFTTT alkalmazással is. Az „If This, Then That” azaz „Ha ez történik, akkor csinálja azt” lényege, hogy otthonunk további, kompatibilis termékeivel összehangolhatjuk a WiZ okosvilágítási eszközeit. Például, ha érzékeli a mozgásérzékelő, hogy nyílik a bejárati ajtó, akkor felkapcsol a világítás. Természetesen nem pusztán te használhatod a WiZ okosvilágítási termékeit: amennyiben szeretnéd, családtagjaid okostelefonjait is hozzákapcsolhatod a rendszerhez, így ők is vezérelhetik a fényeket.


Böngészd át kínálatunk, hiszen a WiZ teljes termékválasztékát megtalálod a Lumeneten!

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket