Belépés
Termékek
Premilum Club B2B Info Online Ügyintézés Márkák Árajánlat Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák

W5W izzó

Magyarország legnagyobb W5W izzó kínálata, azonnal, raktárról: emelt fényű, xenon hatású, standard gyári minőségű, hosszú élettartamú Osram Philips, GE, Narva, Neolux W5W autóizzók. Bizonytalan vagy abban, hogy W5W izzó való a gépkocsidba? Próbáld ki prémium autóizzó keresőnket, mely segítségével autód bármely izzójának foglalat típusát be tudod azonosítani!

 

W5W izzók napjainkba
A W5W izzók elengedhetetlen kellékei napjaink autós világítási rendszereinek. A W jelzésű úgynevezett wedge, vagy ék foglalatú kis jelzőizzók, modernizálták az autók kis teljesítményű izzóit. Könnyű csatalakoztathatósága, kis helyigénye miatt az autó külsején, és a belsejében is gyakran használt fényforrások. A W5W izzóknak nincs fém fejelésük, az árambevezetők egyszerűen az üvegtestre hajtva adják át a gépjármű 12V-os feszültségét. Az ék alakú foglalat kiválóan ellenáll a közlekedési helyzetekben előforduló rázkódásoknak is.

 

 

Emelt fényű, normál színhőmérsékletű W5W izzó
A lámpatestek modernizációja, az ezzel következő alakváltozások, méretbeli növekedések egyszerűen fejlődésre kényszerítették a jelzőizzókat is. A nagy hatásfokú kiváló reflexiójú lámpatestekbe lassacskán halványnak kis teljesítményűnek tűntek a hagyományos W5W izzók. Az emelt fényerejű fényszóróizzók sikere arra sarkalta a gyártókat, hogy a kisebb jelzőizzókat is prémium szintre emeljék így javítva a hatékonyságot. A Philips Vision, és Vision Plus termékek sikeressége is bizonyítja, hogy a "bors" elmélet igaz. Egy közlekedési helyzetben talán a helyzetjelzőben alkalmazott W5W izzók bizonyulhatnak hasznosnak, akár egy útszéli helyzetjelzés közben. Egy rosszabb látási viszonyok közepette hatékonyan segíthet egy akár 60%-kal erősebb W5W a korábbi észlelésben.

 

Xenon hatású W5W izzó
A kategória előnye, hogy minden jó tulajdonság egy helyen van. Az emelt fényerő mindig jól jön, legyen az fényszóróizzó, vagy akár egy helyzetjelző segédizzó. Az emelt színhőmérséklet amellett, hogy környezetidegen ezzel növelve a láthatóságot, napjaink egyik meghatározó stíluseleme a gépjármű világításnak. Mondhatni itt vannak a csúcsizzók. Az Osram Cool Blue Intense W5W izzója, az egyik legsikeresebb alkotás a jelzőizzók közt. A színhőmérséklet emelkedés a technológia keretein belül látványos, és kielégítő. A világítási jellemzők itt érvényesülnek a legjobban. A Cool Blue Intense W5W izzók ECE jelöléssel rendelkeznek közúti forgalomban használhatók.

Emelt fényerejű, emelt színhőmérsékletű izzók.
Hasonlóan a Xenon hatású W5W izzókhoz, a cél itt is a lehető legjobb tulajdonságok ötvözése. Tapasztalataink és szakmai tudásunk szerint valahol a Xenon hatású, és az emelt fényerejű de normál színhőmérsékletű izzók közt helyeznénk el. A kategória egyik legkedveltebb terméke a GE Sportlight izzói, mely 30%-kal több hasznos kibocsátott fényével javítja a láthatóságot.

 

 

Gyári minőségű, standard W5W izzó
Az autószerelő izzó. Semmit nem tud, de olcsó és megbízható. A gyártók jellemzően ilyen izzótípusokkal szerelik gyárilag az autókat. A kategória egyik legkedveltebb terméke az Osram által gyártott, kiváló ár/érték arányú Osram Original Line 2825 W5W izzó.

 

 

Extra hosszú élettartamú W5W izzó
Az extra hosszú élettartamú W5W izzók, rendelkezésre állása egyedülálló. Az Osram Ultra Life izzói 4 év garanciával rendelkeznek. Olyan autókba ajánljuk, ahol nehézségekbe ütközik az izzó cseréje. A hosszú élettartam természetesen standard világítási jellemzőkkel párosul. Ha sokat közlekedsz világítással, és nehezen megoldható a jelzőizzó cseréje mindenképp ajánljuk az Osram Ultra Life W5W izzóit.

 

 

Off-Road W5W LED
A W5W izzók elterjedése, és a gépjármű világításban bekövetkezett forradalmi változások a W5W izzókat sem kerülték el. A technika fejlődésével, megvalósulhatott a megfelelő méretben a W5W retrofit fényforrás, ami napjainkba sikeresen helyettesíti a hagyományos wolframszálas elődjét. A LED technológia előnyei egyaránt megmutatkoztak az élettartamban, illetve a többféle színhőmérsékletben. A jelenlegi szabályozások Off-Road kategóriába sorolják a W5W LED lámpákat közúti forgalomban nem használhatók. Az autó belső terében ellenben mindenféle korlátozás nélkül használhatóak. A LED retrofit fényforrások a gyártók által retrofit módon cserélhetőek a hagyományos jelzőizzókkal. Egyedül a fejlett autók világítás felügyeleti rendszere akadályozhatja a helyes működést, ilyen esetben használjunk Canbus ellenállást, a hibás működés és a hibajel elhárítására.

 

Mit jelent W2,1x9,5d?
A W5W a köznyelvben üvegfejű izzóként ismert jelzőizzó. A W2,1x9,5d szó valójában az izzó fejelésének méreteire és a dupla árambevezetőre utal. Tehát a W5W foglalatba W2,1x9,5d fejelésű izzó való.

 

W5W

 

 

 

 

 

 

 

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket