Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák


Magyarország legnagyobb W5W izzó kínálata, azonnal, raktárról: emelt fényű, xenon hatású, standard gyári minőségű, hosszú élettartamú Osram Philips, Neolux W5W autóizzók. Bizonytalan vagy abban, hogy W5W izzó való a gépkocsidba? Próbáld ki prémium autóizzó keresőnket, mely segítségével autód bármely izzójának foglalat típusát be tudod azonosítani!


A W5W izzók elengedhetetlen kellékei napjaink autós világítási rendszereinek. A W jelzésű úgynevezett wedge, vagy ék foglalatú kis jelzőizzók, modernizálták az autók kis teljesítményű izzóit. Könnyű csatalakoztathatósága, kis helyigénye miatt az autó külsején, és a belsejében is gyakran használt fényforrások. A W5W izzóknak nincs fém fejelésük, az árambevezetők egyszerűen az üvegtestre hajtva adják át a gépjármű 12V-os feszültségét. Az ék alakú foglalat kiválóan ellenáll a közlekedési helyzetekben előforduló rázkódásoknak is.

 

 

Emelt fényű, normál színhőmérsékletű W5W izzó

A lámpatestek modernizációja, az ezzel következő alakváltozások, méretbeli növekedések egyszerűen fejlődésre kényszerítették a jelzőizzókat is. A nagy hatásfokú kiváló reflexiójú lámpatestekbe lassacskán halványnak kis teljesítményűnek tűntek a hagyományos W5W izzók. Az emelt fényerejű fényszóróizzók sikere arra sarkalta a gyártókat, hogy a kisebb jelzőizzókat is prémium szintre emeljék így javítva a hatékonyságot. 

 

Xenon hatású W5W izzó

A kategória előnye, hogy minden jó tulajdonság egy helyen van. Az emelt fényerő mindig jól jön, legyen az fényszóróizzó, vagy akár egy helyzetjelző segédizzó. Az emelt színhőmérséklet amellett, hogy környezetidegen ezzel növelve a láthatóságot, napjaink egyik meghatározó stíluseleme a gépjármű világításnak. Mondhatni itt vannak a csúcsizzók. 

 

Gyári minőségű, standard W5W izzó

Az autószerelő izzó. Semmit nem tud, de olcsó és megbízható. A gyártók jellemzően ilyen izzótípusokkal szerelik gyárilag az autókat. 

 

Extra hosszú élettartamú W5W izzó

Az extra hosszú élettartamú W5W izzók, rendelkezésre állása egyedülálló. Olyan autókba ajánljuk, ahol nehézségekbe ütközik az izzó cseréje. A hosszú élettartam természetesen standard világítási jellemzőkkel párosul. Ha sokat közlekedsz világítással, és nehezen megoldható a jelzőizzó cseréje mindenképp ajánljuk.

 

 

Mit jelent W2,1x9,5d?
A W5W a köznyelvben üvegfejű izzóként ismert jelzőizzó. A W2,1x9,5d szó valójában az izzó fejelésének méreteire és a dupla árambevezetőre utal. Tehát a W5W foglalatba W2,1x9,5d fejelésű izzó való.

 

W5W

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket