Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

W16W izzó

 

Itt találod Magyarország legnagyobb W16W izzókínálatát, azonnal, raktárról! Többek között emelt fényű, standard gyári minőségű és hosszú élettartamú Osram, Philips, Elta jelzőizzók várnak rád. Amennyiben bizonytalan vagy abban, hogy W16W izzó való a gépkocsidba, próbáld ki prémium autóizzó keresőnket, mely segítségével autód bármely izzójának foglalat típusát be tudod azonosítani!

W16W LED-kínálatunk megtekintéséhez kattints ide.

Elérhetőség
Ár
350 Ft - 1 800 Ft
Márka
3
2
Névleges teljesítmény  
16 W - 21 W
Fejelés  
2
2
1
Termék szűrő
5 ajánlat

1 csomag azonnal, saját raktárról
1 800 Ft


A Lumeneten többek között az alábbi típusú W16W izzókat vásárolhatod meg:

Emelt fényű W16W izzó

A lámpatestek modernizációja, az ezzel következő alakváltozások, méretbeli növekedések egyszerűen fejlődésre kényszerítették a jelzőizzókat is. A nagy hatásfokú kiváló reflexiójú lámpatestekbe lassacskán halványnak kis teljesítményűnek tűntek a hagyományos W16W izzók. Az emelt fényerejű fényszóróizzók sikere arra sarkalta a gyártókat, hogy a kisebb jelzőizzókat is prémium szintre emeljék, így javítva a hatékonyságukat.

 

Gyári minőségű, standard W16W izzó

Az autószerelő izzó. Semmit nem tud, de olcsó és megbízható. A gyártók jellemzően ilyen izzótípusokkal szerelik gyárilag az autókat.

 

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket