Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

 

Magyarország legnagyobb R5W izzó kínálata, azonnal, raktárról: emelt fényű, standard gyári minőségű, hosszú élettartamú Osram Philips, GE, Narva, Neolux R5W autóizzók. Bizonytalan vagy abban, hogy R5W izzó való a gépkocsidba? Próbáld ki prémium autóizzó keresőnket, mely segítségével autód bármely izzójának foglalat típusát be tudod azonosítani!

 

R5W izzók napjainkban

Az R5W izzók elengedhetetlen kellékei napjaink autós világítási rendszereinek. Az R5W jelzésű bajonett záras jelzőizzók 5W névleges teljesítményűek. Az autóiparban elterjedt szuronyzáras foglalatok megfelelő stabilitást és érintkezést tesznek lehetővé rázkódás esetén is. Az R5W izzóknak fém fejelésük van, az árambevezetők rendszerint az izzó talpérintkezői, illetve a test maga a fejelés. 

 

 

Emelt fényű színhőmérsékletű R5W izzó

A lámpatestek modernizációja, az ezzel következő alakváltozások, méretbeli növekedések egyszerűen fejlődésre kényszerítették a jelzőizzókat is. A nagy hatásfokú kiváló reflexiójú lámpatestekbe lassacskán halványnak kis teljesítményűnek tűntek a hagyományos R5W izzók. Az emelt fényerejű fényszóróizzók sikere arra sarkalta a gyártókat, hogy a kisebb jelzőizzókat is prémium szintre emeljék így javítva a hatékonyságot. Egy közlekedési helyzetben talán a helyzetjelzőben alkalmazott R5W izzók bizonyulhatnak hasznosnak. Egy rosszabb látási viszonyok közepette hatékonyan segíthet egy akár 30%-kal erősebb R5W a korábbi észlelésben.

 

Gyári minőségű, standard R5W izzó

Az autószerelő izzó. Semmit nem tud, de olcsó és megbízható. A gyártók jellemzően ilyen izzótípusokkal szerelik gyárilag az autókat. 

 

 

Extra hosszú élettartamú R5W izzó

Az extra hosszú élettartamú R5W izzók, rendelkezésre állása egyedülálló. Olyan autókba ajánljuk, ahol nehézségekbe ütközik az izzó cseréje. A hosszú élettartam természetesen standard világítási jellemzőkkel párosul. 

 

Mit jelent Ba15s?
A Ba15s a köznyelvben bajonett izzóként ismert egy talpérintkezővel szerelt jelzőizzó. A Ba15s szó valójában a foglalat átmérőjére illetve a nagy B a szuronyzárra utal. Tehát a R5W foglalatba Ba15s fejelésű izzó való.

 

R5wbase

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket