Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

PY21W izzó sárga


Magyarország legnagyobb PY21W izzó kínálata, azonnal, raktárról: emelt fényű, standard gyári minőségű, hosszú élettartamú Osram Philips, GE, Narva, Neolux PY21W autóizzók. Bizonytalan vagy abban, hogy PY21W izzó való a gépkocsidba? Próbáld ki prémium autóizzó keresőnket, mely segítségével autód bármely izzójának foglalat típusát be tudod azonosítani!

 

PY21W izzók napjainkban

A PY21W izzók elengedhetetlen kellékei napjaink autós világítási rendszereinek. A PY21W jelzésű bajonett záras jelzőizzók 21W névleges teljesítményűek. Az autóiparban elterjedt szuronyzáras foglalatok megfelelő stabilitást és érintkezést tesznek lehetővé rázkódás esetén is. A PY21W izzóknak fém fejelésük van, az árambevezetők rendszerint az izzó talpérintkezői, illetve a test maga a fejelés. 

 

Emelt fényű  PY21W izzó

A lámpatestek modernizációja, az ezzel következő alakváltozások, méretbeli növekedések egyszerűen fejlődésre kényszerítették a jelzőizzókat is. A nagy hatásfokú kiváló reflexiójú lámpatestekbe lassacskán halványnak kis teljesítményűnek tűntek a hagyományos PY21W izzók. Az emelt fényerejű fényszóróizzók sikere arra sarkalta a gyártókat, hogy a kisebb jelzőizzókat is prémium szintre emeljék így javítva a hatékonyságot. A Philips Vision termékek sikeressége is bizonyítja, hogy a "bors" elmélet igaz. Egy rosszabb látási viszonyok közepette hatékonyan segíthet egy akár 60%-kal erősebb PY21W a korábbi észlelésben.

 

Gyári minőségű, standard PY21W izzó

Az autószerelő izzó. Semmit nem tud, de olcsó és megbízható. A gyártók jellemzően ilyen izzótípusokkal szerelik gyárilag az autókat. A kategória egyik legkedveltebb terméke az Osram által gyártott, kiváló ár/érték arányú Osram Original Line 7507 PY21W izzó.

 

Extra hosszú élettartamú PY21W izzó

Az extra hosszú élettartamú PY21W izzók, rendelkezésre állása egyedülálló. Olyan autókba ajánljuk, ahol nehézségekbe ütközik az izzó cseréje. A hosszú élettartam természetesen standard világítási jellemzőkkel párosul. 

 

Mit jelent BaU15s?
A BaU15s a köznyelvben bajonett izzóként ismert egy talpérintkezővel szerelt jelzőizzó. A BaU15s szó valójában a foglalat átmérőjére illetve a nagy B a szuronyzárra utal. Tehát a PY21W foglalatba BaU15s fejelésű izzó való.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket