Philips Hue okos világítás

Start >Okos világítás >Philips Hue okos világítás


 


 Ismerd meg a Philips Hue-t, a világ vezető fényforrás gyártójának személyre szabható világítási rendszerét a Lumeneten! Hue LED fényforrások, lámpatestek, LED szalagok, kezdőcsomagok a Philips közvetlen kis, és - nagykereskedő partnerétől 6 hónap pénz-visszafizetési garanciával!

 

 

 

Játssz 16 millió színnel

A lehetőségek száma végtelen, ha 16 millió szín áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy játsszunk a fényekkel. Adj egy kis játékosságot az esti meséhez, igazítsd a fényeket kedvenc csapatod színéhez a nap meccse során, vagy változtass egy falfelületet dekorációs elemmé azáltal, hogy színes fénnyel fested meg. Amit elképzelsz, a Philips Hue megvalósítja.

 

 

Ébredj minden nap napfényre

Lámpáid még azután is hozzájárulhatnak jóllétedhez, miután kikapcsoltad őket – a Philips Hue segíthet természetes módon felébredni vagy elaludni a reggeli illetve esti természetes fény utánzásával. Az ébresztő fények sokkal kellemesebbek, mint az ébresztő óra hangja. Lefekvéskor a lágy, meleg LED fény segít a testnek ellazulni és felkészülni a pihentető alvásra.

 

 

 

Vezéreld fényeid hangoddal

Lámpáid felkapcsolhatod úgy is, hogy beszélsz hozzájuk. A Philips Hue együttműködik az Amazon Alexa, Google Assistant és Apple HomeKit rendszerekkel a fények hangvezérlésének érdekében. Kapcsold őket fel vagy le, erősítsd vagy tompítsd a fényerőt vagy válts színeket bármely elképzelhető hangulat megteremtéséhez. Élvezd az otthon automatizálást hangvezérelt világítással.

 

 

 

Otthon vagy távol

Ahogy otthonodhoz közelítesz, a geo lokáció funkció segítségével felkapcsolhatod a lámpákat. A Philips Hue-val úgy tűnhet, hogy otthon vagy, miközben máshol tartózkodsz - csak állítsd be a Philips Hue alkalmazásban az időzítő funkciót. Vezéreld fényeid a távolból vagy állíts be több időzítőt szobáid lámpáinak külön-külön történő kapcsolására. Estére pedig beprogramozhatod lekapcsolásukat, így sosem kell aggódnod, hogy bekapcsolva felejtettél egy lámpát.

 

 

A Philips Hue okos LED fényforrások minden korosztály számára maximális kényelmet, hangulatot és élményt nyújtanak számos alkalomra.

Philips Hue okos LED fényforrások és lámpák

Az intelligens és energia-hatékony LED fények életre keltik a Philips Hue rendszert. Élénk és gyönyörű fényt nyújtnak napi teendőidhez és a különleges pillanatokhoz. Egyben praktikusak is: le- és felszabályoznak, színt váltanak, lüktetnek és villognak – amit csak kívánsz. Elérhetők különböző formákban, méretekben és típusokban, így illeszkedve bármely otthonba.

Intelligens vezeték nélküli központi egység: a Bridge

A Bridge a Philips Hue rendszer lelke, mely vezeték nélkül köti össze az okos eszközt Philips Hue lámpáival. Akár 50 lámpa és kiegészítő csatlakoztatható egy Bridge-hez. Routeredhez csatlakoztatva rendszered az Internethez is csatlakoztatja olyan további funkciókhoz, mint a távvezérlés és egyéb okos megoldások. Minden kezdő csomag tartalmazza a Bridge egységet is, de különállóan is megvásárolhatod, ha saját Philips Hue rendszert szeretnél kiépíteni.

 

 

Okos vezérlés

Philips Hue rendszered bármely eszközről vezérelheted, bárhol is tartózkodsz. A fényerő vagy időzítők beállításához, színváltáshoz és számtalan egyéb funkcióhoz válaszd a Philips Hue alkalmazást. A még egyszerűbb vezérléshez használj Hue Dimmer Switch távvezérlőt vagy Hue Tap kapcsolót. Állítsd be kedvenc jeleneteidet és időzített rutinjaidat, hogy mindig kéznél legyenek. Az elemmel működő Hue mozgásérzékelő automatikusan vezérli fényeid, amikor és ahogyan szükséged van rájuk. Otthon sem kell tartózkodnod ahhoz, hogy lámpáid vezéreld.

 

 

Intelligens vezeték nélküli világítási rendszer

A Philips Hue a biztonságos, alacsony áramfelvételű és megbízható technológiájú ZigBee LightLink-en alapul. A rendszert folyamatos új tulajdonságok és fejlesztések teszik még hasznosabbá. A szoftver és firmver frissítéseket a lámpákon közvetlenül, vezeték nélkül végezheted. A Philips Hue rendszer könnyen integrálható más ZigBee alapú rendszerekbe a további otthon automatizálás érdekében.

 

 

Egyszerű installáció - 4 egyszerű lépés:

  1. Kapcsold be fényforrásaid

Ha Starter Kit kezdőcsomaggal rendelkezel, tekerd be a fényforrásokat meglévő lámpáidba és kapcsold fel a villanykapcsolót. A többi Philips Hue terméket, mint például a Philips Hue Lightstrip Plus LED szalag, egyszerűen csatlakoztasd a dugajba és kapcsold be.

 

  1. Álltsd be a Bridge-et

Csatlakoztasd a Bridge-t az áramhoz, automatikusan elindul. Kösd össze Wi-fi routerével a dobozban található kábel segítségével. Várd meg, amíg világítani kezd a három jelzőfény – készen is van.

 

  1. Töltsd le a Philips Hue alkalmazást

Töltsd le az alkalmazást az App Store vagy a Google Play Store alkalmazásboltból. Csatlakozz a Bridge-re. Keresd meg lámpáid az alkalmazásban. Máris kész a Philips Hue rendszer.

 

  1. Játssz és tapasztald meg a fényt

Most, hogy rendszered felállt és működik, ideje megismerni a Philips Hue nyújtotta lehetőségeket. Fedezd fel a Philips Hue alkalmazás funkcióit vagy tölts le harmadik fél által fejlesztett appokat és játssz a fénnyel. Rendszered bővíthető további elemekkel a Philips Hue széles körű használata érdekében.

 

 

 

 

© 2011-2016. Lumenet Kft.    |   Az Év Internetes Kereskedője 2018   |   1163 Budapest Cziráki út 26-32.  |   Minden jog fenntartva.   |   Kupon  |  Hibabejelentés  |   Garancia   |   Belépés   |   Online jogaid   |   Cookie beállítások   |   ÁSZF   |   Rólunk   |    Szállítási költségek   |   Személyes átvétel

Lumenet®