Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Philips Hue okos világításA Philips Hue otthonod fényeiről gondoskodik, melyeket csoportosíthatsz, irányíthatod a távolból, állíthatod fényáramát, fényszínét és színhőmérsékletét, időzítheted, hangvezérelheted és összehangolhatod kedvenc zenéddel vagy játékoddal. A lehetőségek tárházának csak a képzeleted szabhat határt. Minden egyes fényforrás vezeték nélküli kapcsolatra képes. Használhatod Bluetooth kapcsolattal is, ilyenkor maximum 10 eszköz helyi vezérlésére van lehetőséged, vagy hozzákapcsolhatod a Philips Hue Bridge-hez, (központi egység) amit az otthoni internet kapcsolattal kell összekötnöd. Mivel a Bridge csatlakozik az internethez, ezért világításodat a távolból is irányíthatod (telefonos applikációval) Zigbee technológia közreműködésével.

 

Philips Hue - az új barátod!

A Philips Hue intelligens otthoni okos világítás, jelenleg a világítástechnikai piacon vezető és követendő pozíciót tölt be. Ha terveid között szerepel, hogy korszerűsítenéd, még energiatakarékosabbá, ill. kellemesebb hangulatúvá varázsolnád otthonod, a Philips Hue csalódásmentes, hibátlan döntés lesz.

 

 

Milyen típusú Philips Hue termékek érhetők el?

A Philips folyamatosan bővíti Hue termékcsaládját: a kezdeti, néhány darabos fényforrás-kínálat mára többszáz darabos portfólióra nőtt. Egyaránt elérhetők melegfehér fénnyel világító, szabályozható színhőmérsékletű és színes fényforrások illetve lámpatestek, sőt, már LED-szalagokat, és entertainment kiegészítőket is vásárolhatsz. Emellett pedig kültéri eszközök is folyamatosan bővülő kínálatban érhetők el a Lumeneten. Jelenleg az összes beltéri használatra szánt Hue modell használható Bluetooth-kapcsolattal is, de szükség esetén a Bridge központi egységgel is összekapcsolhatod. 

 

Bridge nélkül is tudom használni a Hue termékeket?

Egy helyiségben (bridge nélkül) Bluetooth technológiával ellátott Philips fényforrásokat (max. 10db-ot) okos készülékedre letöltött Philips Hue Bluetooth applikáció közreműködésével irányíthatsz. Hangvezérlésre is van módod Google Assistant és Amazon Alexa használatával.

Az összes Philips Bluetooth-termék teljes mértékben kompatibilis a Hue Bridge-dzsel, de további előnyt nem nyújtanak a jelenlegi Hue felhasználóknak. Segítség azoknak, akik csak egy légtéren belül szeretnék először kipróbálni, alkalmazni az intelligens Hue rendszert. Természetesen a későbbiekben bővíthető, így könnyedén átállhatsz az intelligens otthon / Hue Bridge központi alkalmazás vezérléshez. Több lehetőség, több funkció és több fényforrás fogja hétköznapjaidat és ünnepeidet segíteni, nem utolsó sorban "Siri" , "Alexa" , és "Google" is a Te hangvezérlésedre fog várni.

 hue bluetooth

A Hue Bluetooth előnyei

A lámpák összekapcsolódnak telefonoddal  a letöltött alkalmazáson keresztül.

 • Könnyen vezérelhető az APP segítségével
 • Max. 10 lámpa csatlakoztatható, összehangolható
 • Bővítés Hue Bridge-dzsel lehetséges

A Hue Bluetooth funkcionális előnyei

 • Könnyű belépés - nincs szükség Bridge-re a Bluetooth lámpák vezérléséhez
 • Egyszerű vezérlés - a lámpák vezérlése egy szobában, egy légtérben történik
 • Hangvezérlés - A Google és az Amazon asszisztensek megkönnyítik a fények hang alapú vezérlését, amikor a telefon elérhetetlen
 • Nagyobb stabilitás - A WLAN-nal ellentétben a vétel problémáit minimalizálják, és mind az elektromágneses sugárzás, mind az energiafogyasztás rendkívül alacsony
 • Több rugalmasság - A Hue Bridge -dzsel bármikor bővíthető

Mire van szükséged a Philips Bluetooth használatához?

Szükséged van egy okos telefonra vagy táblagépre melyekre telepíteni tudod a Philips Hue Bluetooth alkalmazást (iOS11 vagy Android7 - esetleg újabb). A készülékednek támogatnia kell a Bluetooth Low Energy (BLE) 4.0 és újabb verziókat. Ezenkívül min. 1db Philips Bluetooth-os fényforrásra vagy dugaljra. Nincs szükséged WiFi vagy adatkapcsolatra a lámpák vezérléséhez. Az összes Philips Hue Bluetooth termék használható a Philips Hue Bridge készülékkel is.

Intelligens otthon / Hue Bridge

 hue bridge

 

Vezéreld fényeid az egész házban Philips Hue Bridge közreműködésével!

Integrálhatsz 50db fényforrást, melyeket távolból is irányíthatsz, időzíthetsz okos készülékeid vagy akár asztali géped segítségével. Több mint 700 alkalmazás áll rendelkezésedre, hogy hangulatodhoz igazítsd világításodat mozgásérzékelőkkel, mobil kapcsolókkal és más egyéb kompatibilis intelligens otthoni partnerrel együtt. Még útközben, hazafelé kapcsold fel a lámpát, a kedvenc filmjeiddel, játékaiddal és zenéiddel szinkronizáld össze az ütem és effektek fényeit, vagy elalvás és ébredés előtt varázsolj magadnak napnyugtát és napkeltét.

Az intelligens Hue Bridge központ előnyei

A Philips Hue Bridge csatlakozik a router-hez, így egy biztonsági szűrőként működik otthonod, és internet az között.

 • Nagyobb biztonság és automatikus frissítések
 • Nagyobb kompatibilitás számos otthoni intelligens partnerrel
 • Nagyobb rugalmasság a közvetlen vezérlés révén

Az intelligens Hue Bridge központ technológiai előnyei

 • Minden szoftverfrissítést automatikusan elküldi az összes Hue termékre
 • A termékek automatikusan új funkciókat kapnak ( Apple HomeKit)
 • Nagyobb sebesség - egyes lámpák közvetlen címzésével lényegesen nagyobb reakciósebesség érhető el (pl.: szórakoztatáshoz)
 • Több partner - Az intelligens otthoni partnerek közvetlenül kommunikálnak a rendszerrel, és intuitív módon integrálhatják a Hue-t saját okos otthonukba.
 • Nagyobb stabilitás - A Bluetooth 5.0-tól eltérően, a ZigBee rendkívül stabil rendszer, melyet a gyakorlatban is kipróbáltak és hosszú ideig teszteltek. A WLAN vételével ellentétben a problémák kizártak, és mind az elektromágneses sugárzás, mind az energiafogyasztás nagyon alacsony.
 • Több rugalmasság - költséghatékony, energiatakarékos

 Így hangold össze hue eszközeidet

Így telepítsd és hangold össze Philips Hue kezdő készleted

1.) Helyezd be Philips LED fényforrásaidat a lámpatestek foglalatába, majd kapcsold fel a fali kapcsolót.

2.) Csatlakoztasd a Bridge-t az áramforráshoz (automatikusan bekapcsol). A mellékelt LAN- vezetékkel csatlakoztasd a WiFi-routerhez. Amikor a három jelzőfény világít, a rendszer használatra kész.

3.) Töltsd le a Philips Hue alkalmazást az App Store vagy Google Play áruházból, regisztrálj be, majd kapcsolódj a Bridge-hez. Keresd meg a lámpákat az alkalmazásban (melyet automatikusan felvesz az app).

4.) Miután a rendszer készen áll, fedezd fel a Philips Hue sokoldalúságát, változatos funkcióit, és bátran töltsd le más gyártók alkalmazásait is, melyek kompatibilisek a rendszerrel.

Más rendszerekkel is kompatibilis

A Hue világítás számos más rendszerekkel is együttműködik a Friends of Hue keretein belül. Ilyen a HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, Microsoft Cortana, Nest, Logitech, Razer stb; valamint az IFTTT (If This Then That) protokol is.

Okos készüléked kaszkadőrei a HUE kiegészítők

 Philips hue kiegészítők

 

 

Így növeli otthoni élményeidet a Philips Hue

Kapcsold össze a tévéddel!

A Philps Hue világításrendszer akár arra is képes, hogy a képernyőn látható tartalomnak megfelelő színekekel világítson. Például, ha filmet nézel és egy erdei vagy víz alatti felvétel jelenik meg a képernyőn, az alkalmazás kiválaszt egy zöld vagy kék fényt, mely kivetítődik Ezt kétféleképp érheted el:

Első és legegyszerűbb, ha egy Philips Ambilight televíziód van, ezek ugyanis gyárilag képesek arra, hogy összekapcsolódjanak a Hue lámpákkal és fényforrásokkal. A második opció, hogy vásárolsz Philips Hue Play Sync Box-ot, amely szinkronizálja a képen lévő tartalmakat a Hue-fényforrásokkal, így azok mindig megfelelő színre váltanak.  Fontos, hogy ehhez az élményhez mindenképpen szükséged lesz Hue Bridge-re, pusztán Bluetooth-kapcsolattal nem működik a rendszer.

Vezéreld fényeid hangoddal

Lámpáid felkapcsolhatod úgy is, hogy beszélsz hozzájuk. A Philips Hue együttműködik az Amazon Alexa, Google Assistant és Apple HomeKit rendszerekkel a fények hangvezérlésének érdekében. Kapcsold őket fel vagy le, erősítsd vagy tompítsd a fényerőt vagy válts színeket bármely elképzelhető hangulat megteremtéséhez. Élvezd az otthon automatizálást hangvezérelt világítással.

 

 

Otthon vagy távol / biztonságban

A Philips Hue rendszere lehetőséget ad arra, hogy ha hosszabb időt nem tartózkodsz otthon, a rendszer imitáljon életszerű fényeket, be - és kikapcsoljon, világos - és tompított fények váltakozzanak, még ha több ezer kilométerre is vagy otthonodtól.  

Hatékony a tolvajok elrettentésében, félrevezetésében, valamint költséghatékony is, hiszen míg Te Margarita koktélt iszogatsz Waikiki-n, addig otthonod és értékeid érintetlenül várnak vissza.

 

Philips Hue okos LED fényforrások és lámpák

Az intelligens és energia-hatékony LED fények életre keltik a Philips Hue rendszert. Élénk és gyönyörű fényt nyújtnak napi teendőidhez és a különleges pillanatokhoz. Egyben praktikusak is: le- és felszabályoznak, színt váltanak, lüktetnek és villognak – amit csak kívánsz. Elérhetők különböző formákban, méretekben és típusokban, így illeszkedve bármely otthonba.

Intelligens vezeték nélküli világítási rendszer alapja

A Philips Hue a biztonságos, alacsony áramfelvételű és megbízható technológiájú ZigBee LightLink-en alapul. A rendszert folyamatos új tulajdonságok és fejlesztések teszik még hasznosabbá. A szoftver és firmver frissítéseket a lámpákon közvetlenül, vezeték nélkül végezheted. A Philips Hue rendszer könnyen integrálható más ZigBee alapú rendszerekbe a további otthon automatizálás érdekében.

 

 Philips hue white and ambiance lámpatestek

 

 Philips hue white, white ambiance and color

 

A Philips Hue okos világítási rendszer átöleli igényeidről, kényelmedről és biztonságodról alkotott összes vágyadat. Hideg, meleg és színes fények, időzítve, távolról vezérelve, applikációval vagy távszabályzóval, kertedben és lakásodban egyaránt lámpatestek, fényforrások vagy LED szalagok formájában.

Ismerd meg a Philips Hue-t, a világ vezető fényforrás gyártójának személyre szabható világítási rendszerét a Lumeneten! Hue LED fényforrások, lámpatestek, LED szalagok, kezdőcsomagok a Philips közvetlen kis, és - nagykereskedő partnerétől !

 

 

 

Vissza a Philips Hue oldal tetejére

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket