Belépés
Termékek
Kedvezmények Help B2B Márkák Árajánlat Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta

 

Magyarország legnagyobb P21/5W izzó kínálata, azonnal, raktárról: emelt fényű, standard gyári minőségű, hosszú élettartamú Osram Philips és Neolux P21/5W autóizzók. Bizonytalan vagy abban, hogy P21/5W izzó való a gépkocsidba? Próbáld ki prémium autóizzó keresőnket, mely segítségével autód bármely izzójának foglalat típusát be tudod azonosítani!

 

 

P21/5W izzók napjainkban 

A P21/5W izzók elengedhetetlen kellékei napjaink autós világítási rendszereinek. A P21/5W jelzésű bajonett záras jelzőizzók 21/5W névleges teljesítményűek. Az autóiparban elterjedt szuronyzáras foglalatok megfelelő stabilitást és érintkezést tesznek lehetővé rázkódás esetén is. A P21/5W izzóknak fém fejelésük van, az árambevezetők rendszerint az izzó talpérintkezői, illetve a test maga a fejelés. A P21/5W izzók dupla talpérintkező segítségével csatlakozik a foglalathoz. A kétfonalú izzó alkalmas egy burán belül két jelzés megjelenítésére.

 

 

Emelt fényű színhőmérsékletű P21/5W izzó

A lámpatestek modernizációja, az ezzel következő alakváltozások, méretbeli növekedések egyszerűen fejlődésre kényszerítették a jelzőizzókat is. A nagy hatásfokú kiváló reflexiójú lámpatestekbe lassacskán halványnak kis teljesítményűnek tűntek a hagyományos P21/5W izzók. Az emelt fényerejű fényszóróizzók sikere arra sarkalta a gyártókat, hogy a jelzőizzókat is prémium szintre emeljék, így javítva a hatékonyságukat.

 

Gyári minőségű, standard P21/5W izzó

Az autószerelő izzó. Semmit nem tud, de olcsó és megbízható. A gyártók jellemzően ilyen izzótípusokkal szerelik gyárilag az autókat. 

 

 

Extra hosszú élettartamú P21/5W izzó

Az extra hosszú élettartamú P21/5W izzók, rendelkezésre állása egyedülálló. Olyan autókba ajánljuk, ahol nehézségekbe ütközik az izzó cseréje. A hosszú élettartam természetesen standard világítási jellemzőkkel párosul. 

 

Mit jelent BAY15d?

A BAY15d a köznyelvben bajonett izzóként ismert két talpérintkezővel szerelt jelzőizzó. A BAY15d szó valójában a foglalat átmérőjére illetve a nagy B a szuronyzárra utal. Tehát a P21/5W foglalatba BAY15d fejelésű izzó való. A BAY15d foglalta és reteszelése eltér a hasonló Ba15d izzóhoz, a helytelen installálás elkerülése miatt.

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket