Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

 

Magyarország legnagyobb P21/5W izzó kínálata, azonnal, raktárról: emelt fényű, standard gyári minőségű, hosszú élettartamú Osram Philips és Neolux P21/5W autóizzók. Bizonytalan vagy abban, hogy P21/5W izzó való a gépkocsidba? Próbáld ki prémium autóizzó keresőnket, mely segítségével autód bármely izzójának foglalat típusát be tudod azonosítani!

 

 

P21/5W izzók napjainkban 

A P21/5W izzók elengedhetetlen kellékei napjaink autós világítási rendszereinek. A P21/5W jelzésű bajonett záras jelzőizzók 21/5W névleges teljesítményűek. Az autóiparban elterjedt szuronyzáras foglalatok megfelelő stabilitást és érintkezést tesznek lehetővé rázkódás esetén is. A P21/5W izzóknak fém fejelésük van, az árambevezetők rendszerint az izzó talpérintkezői, illetve a test maga a fejelés. A P21/5W izzók dupla talpérintkező segítségével csatlakozik a foglalathoz. A kétfonalú izzó alkalmas egy burán belül két jelzés megjelenítésére.

 

 

Emelt fényű színhőmérsékletű P21/5W izzó

A lámpatestek modernizációja, az ezzel következő alakváltozások, méretbeli növekedések egyszerűen fejlődésre kényszerítették a jelzőizzókat is. A nagy hatásfokú kiváló reflexiójú lámpatestekbe lassacskán halványnak kis teljesítményűnek tűntek a hagyományos P21/5W izzók. Az emelt fényerejű fényszóróizzók sikere arra sarkalta a gyártókat, hogy a jelzőizzókat is prémium szintre emeljék, így javítva a hatékonyságukat.

 

Gyári minőségű, standard P21/5W izzó

Az autószerelő izzó. Semmit nem tud, de olcsó és megbízható. A gyártók jellemzően ilyen izzótípusokkal szerelik gyárilag az autókat. 

 

 

Extra hosszú élettartamú P21/5W izzó

Az extra hosszú élettartamú P21/5W izzók, rendelkezésre állása egyedülálló. Olyan autókba ajánljuk, ahol nehézségekbe ütközik az izzó cseréje. A hosszú élettartam természetesen standard világítási jellemzőkkel párosul. 

 

Mit jelent BAY15d?

A BAY15d a köznyelvben bajonett izzóként ismert két talpérintkezővel szerelt jelzőizzó. A BAY15d szó valójában a foglalat átmérőjére illetve a nagy B a szuronyzárra utal. Tehát a P21/5W foglalatba BAY15d fejelésű izzó való. A BAY15d foglalta és reteszelése eltér a hasonló Ba15d izzóhoz, a helytelen installálás elkerülése miatt.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket