Új jelszót kérek
Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

P21/5W izzó

Start >Autó Izzó >Jelzőizzó >P21/5W izzó


Magyarország legnagyobb P21/5W izzó kínálata, azonnal, raktárról: emelt fényű, standard gyári minőségű, hosszú élettartamú Osram Philips, GE, Narva, Neolux P21/5W autóizzók árgaranciával. Bizonytalan vagy abban, hogy P21/5W izzó való a gépkocsidba? Próbáld ki prémium autóizzó keresőnket, mely segítségével autód bármely izzójának foglalat típusát be tudod azonosítani!

 

P21/5W izzók napjainkba
A P21/5W izzók elengedhetetlen kellékei napjaink autós világítási rendszereinek. A P21/5W jelzésű bajonett záras jelzőizzók 21/5W névleges teljesítményűek. Az autóiparban elterjedt szuronyzáras foglalatok megfelelő stabilitást és érintkezést tesznek lehetővé rázkódás esetén is. A P21/5W izzóknak fém fejelésük van, az árambevezetők rendszerint az izzó talpérintkezői, illetve a test maga a fejelés. A P21/5W izzók dupla talpérintkező segítségével csatlakozik a foglalathoz. A kétfonalú izzó alkalmas egy burán belül két jelzés megjelenítésére.

 

 

Emelt fényű, normál színhőmérsékletű P21/5W izzó
A lámpatestek modernizációja, az ezzel következő alakváltozások, méretbeli növekedések egyszerűen fejlődésre kényszerítették a jelzőizzókat is. A nagy hatásfokú kiváló reflexiójú lámpatestekbe lassacskán halványnak kis teljesítményűnek tűntek a hagyományos P21/5W izzók. Az emelt fényerejű fényszóróizzók sikere arra sarkalta a gyártókat, hogy a jelzőizzókat is prémium szintre emeljék így javítva a hatékonyságot. A Philips Vision, és Vision Plus termékek sikeressége is bizonyítja, a fejlesztés létjogosultságát. Egy közlekedési helyzetben talán a ködzáró fényben, féklámpában, alkalmazott P21/5W izzók bizonyulhatnak hasznosnak. Egy rosszabb látási viszonyok közepette hatékonyan segíthet egy akár 60%-kal erősebb P21/5W a korábbi észlelésben.

 

 

Gyári minőségű, standard P21/5W izzó
Az autószerelő izzó. Semmit nem tud, de olcsó és megbízható. A gyártók jellemzően ilyen izzótípusokkal szerelik gyárilag az autókat. A kategória egyik legkedveltebb terméke az Osram által gyártott, kiváló ár/érték arányú Osram Original Line 7528 P21/5W izzó.

 

 

Extra hosszú élettartamú P21/5W izzó
Az extra hosszú élettartamú P21/5W izzók, rendelkezésre állása egyedülálló. Az Osram Ultra Life izzói 4 év garanciával rendelkeznek. Olyan autókba ajánljuk, ahol nehézségekbe ütközik az izzó cseréje. A hosszú élettartam természetesen standard világítási jellemzőkkel párosul. Ha sokat közlekedsz világítással, és nehezen megoldható a jelzőizzó cseréje mindenképp ajánljuk az Osram Ultra Life P21/5W izzóit.

 

 

Off-Road P21/5W LED
A technika fejlődésével, megvalósulhatott a megfelelő méretben a P21W retrofit fényforrás, ami napjainkba sikeresen helyettesíti a hagyományos wolframszálas elődjét. A LED technológia előnyei egyaránt megmutatkoztak az élettartamban, illetve a többféle színhőmérsékletben. A jelenlegi szabályozások Off-Road kategóriába sorolják a P21/5W LED lámpákat közúti forgalomban nem használhatók. Az Osram standard, és prémium LED fényforrásokat alkotott, különböző lámpatestekhez, különböző vetítési képpel. A LED retrofit fényforrások a gyártók által retrofit módon cserélhetőek a hagyományos jelzőizzókkal. Egyedül a fejlett autók világítás felügyeleti rendszere akadályozhatja a helyes működést, ilyen esetben használjunk Canbus ellenállást, a hibás működés és a hibajel elhárítására. A kétfonalú P21/5W LED lámpáknál mind a két világítási kört (21W és 5W) el kell látni Canbus előtét ellenállással, amennyiben szükséges.

 

Mit jelent BAY15d?
A BAY15d a köznyelvben bajonett izzóként ismert két talpérintkezővel szerelt jelzőizzó. A BAY15d szó valójában a foglalat átmérőjére illetve a nagy B a szuronyzárra utal. Tehát a P21/5W foglalatba BAY15d fejelésű izzó való. A BAY15d foglalta és reteszelése eltér a hasonló Ba15d izzóhoz, a helytelen installálás elkerülése miatt.

 

 

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.