Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

P21/4W izzó

 

Itt találod Magyarország legnagyobb P21/4W izzókínálatát, azonnal, raktárról! Többek között emelt fényű, standard gyári minőségű és hosszú élettartamú Osram, Philips, Neolux jelzőizzók várnak rád. Amennyiben bizonytalan vagy abban, hogy 21W izzó való a gépkocsidba, próbáld ki prémium autóizzó keresőnket, mely segítségével autód bármely izzójának foglalat típusát be tudod azonosítani!

Elérhetőség
Ár
460 Ft - 2 540 Ft
Márka
2
1
1
1
Átmérő méret
25 mm - 27 mm
Termék szűrő
5 ajánlat

7 csomag azonnal, saját raktárról
645 Ft
1 csomag azonnal, saját raktárról
460 Ft
5 csomag azonnal, saját raktárról
2 190 Ft

A Lumeneten többek között az alábbi típusú P21/4W izzókat vásárolhatod meg:

Emelt fényű P21/4W izzó

A lámpatestek modernizációja, az ezzel következő alakváltozások, méretbeli növekedések egyszerűen fejlődésre kényszerítették a jelzőizzókat is. A nagy hatásfokú kiváló reflexiójú lámpatestekbe lassacskán halványnak kis teljesítményűnek tűntek a hagyományos P21/4W izzók. Az emelt fényerejű fényszóróizzók sikere arra sarkalta a gyártókat, hogy a kisebb jelzőizzókat is prémium szintre emeljék, így javítva a hatékonyságukat.


Extra hosszú élettartamú P21/4W izzó

Az extra hosszú élettartamú P21/4W izzók, rendelkezésre állása egyedülálló. Olyan autókba ajánljuk, ahol nehézségekbe ütközik az izzó cseréje. A hosszú élettartam természetesen standard világítási jellemzőkkel párosul. 

 

Gyári minőségű, standard P21/4W izzó

Az autószerelő izzó. Semmit nem tud, de olcsó és megbízható. A gyártók jellemzően ilyen izzótípusokkal szerelik gyárilag az autókat.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket