Új jelszót kérek
Költözik a Lumenet Bízhatsz bennünk!

Mennyiségi

kedvezmény

100%

megbízhatóság

Gyors

szállítás

Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

Termék Részletek

Osram LEDriving LG LED DRL102 nappali menetfény

Hasonlítsd össze!
Osram
-51%
Raktárkészlet: 13 szett
Osram LEDriving LG LED DRL102
 • Osram LEDriving LG LED DRL102
 • Osram LEDriving LG LED DRL102
 • Osram LEDriving LG LED DRL102
 • Osram LEDriving LG LED DRL102
 • Osram LEDriving LG LED DRL102
 • Osram LEDriving LG LED DRL102
 • Osram LEDriving LG LED DRL102
 • Osram LEDriving LG LED DRL102
 • Osram LEDriving LG LED DRL102
 • Osram LEDriving LG LED DRL102
Osram LEDriving LG LED DRL102
Osram LEDriving LG LED DRL102
Osram LEDriving LG LED DRL102
Osram LEDriving LG LED DRL102
Osram LEDriving LG LED DRL102
Osram LEDriving LG LED DRL102
Osram LEDriving LG LED DRL102
Osram LEDriving LG LED DRL102
Osram LEDriving LG LED DRL102
50.800 Ft
Akció: 24.990 Ft24990
Egységár: 12.495 Ft/db
szett

Online fizetés esetén további 5%
kedvezményt adunk ebből az árból is!

13 szett azonnal, raktárról. Nagyobb
mennyiség rendelése esetén a várható beérkezés a rendeléstől számított
3-4 nap
13
Raktáron
Vedd regisztrációval és 2.499 Ft-ot levásárolhatsz a www.lumenet.hu/pontneked oldalon a rendelés átvétele után!

Rendeld meg -n belül
és  házhoz szállítjuk Neked
Azonnal szeretnéd?

Rendeld meg -n belül
és ma délután már kézhez is
kaphatod a FoxPost-tal!

6000 K
lista_Színhőmérséklet
12 V
Osram
4052899200494
15 W
Termék adatok   
Gyártó:
Osram
EAN 
:
4052899200494
Névleges teljesítmény 
:
15 W
Névleges feszültség 
:
12 V
Fejelés 
:
led modul
Színhőmérséklet 
:
6000 K
Jótállás 
:
5 év
Hosszúság méret:
167,3 mm
Szélesség méret:
46 mm
Magasság méret:
31,8 mm
Az akció kezdete: 2017.03.07  
Visszavonásig
 • Garantáljuk, hogy nem fognak megbüntetni!

  Számos tévhit kering a köztudatban az utólag beépített nappali menetfényekkel kapcsolatban, ami nem teljesen alap nélküli, hiszen a piacon rengeteg illegális termék érhető el. A Lumenet által forgalmazott Osram nappali menetfény szettek minden esetben megfelelnek a vonatkozó jogszabályoknak. Ennek bizonyítására különleges garanciát biztosítunk Neked:

  Ha a Nálunk vásárolt és az előírásoknak megfelelően beüzemelt nappali menetfény szett beépítése miatt megbüntetnek, álljuk a számlát. Amennyiben kizárólag a beépített nappali menetfény szett miatt kívánnak megbírságolni, ne fogadd el a helyszíni bírságot és válaszd a feljelentést. Ez után azonnal vedd fel a kapcsolatot velünk, hogy ügyvédeink kezelni tudják az ügyet.
  A legkülönlegesebb Osram nappali menetfény újratervezve..


  Az Osram nagysikerű DRL 101-es menetfénye sokak számára ismerős, hiszen egyedülálló megjelenése messziről megkülönbözteti versenytársaitól. Az Osram azonban 2013 novemberében kivonta forgalomból a közkedvelt termékét, mert a vezérlőelektronika működési elvéből (feszültségfigyelés) adódóan több esetben rendellenes működés okozott. De végre itt az új DRL 102...
  Élmény kibontani


  Már a doboz súlyán is érezni, hogy „ebbe bizony van anyag”. És van: a szett mindent tartalmaz, ami a beszereléshez szükséges, a lámpák robosztusak, masszívak. Már tapintásra is lehet érezni, hogy ezt nem egy évre tervezték..
  Újratervezés: gyenge pont megszüntetve, ráncfellvarva, átnevezve.


  A háromvezetékes vezérlőt az Osram lecserélte egy négyvezetékes vezérlőre, ami egyszerűségénél fogva kizárja a meghibásodás esélyét is. A bekötés pofonegyszerű: A piros és kék vezeték a szokványos módon az akkumulátor pozitív és negatív kapcsaira kötjük. Erről kapja a menetfény a működéshez szükséges tápfeszültséget, így működése semmilyen formában nem zavarja a Can-Bus rendszerű autókat. A narancsszínű vezetéket egy gyújtás pozitív pontra kell kötni, azaz egy olyan pontra, amin csak akkor van feszültség, ha az autó slusszkulcsa félig el van fordítva. Ilyen pont például az ablakemelő a belső szellőztetés pontja lehet. Az innen levett vezérlőjel szintén nem fog hibajelzést produkálni Can-Bus-os autóknál. A narancs vezetékről érkező jelnek köszönhetően tehát a menetfény önműködően be fog kapcsolni, ha elindítjuk az autónkat. A zöld vezeték tiltó funkciót fog ellátni, tehát ez fogja menet közben, a tompított fényszóró bekapcsolásakor 50%-ra csökkenteni a DRL fényét. Ehhez a zöld vezetéket a helyzetjelző izzó pozitív pontjára kell kötni. Ilyen egyszerű. Fontos, hogy a gyári csatlakozókat nem szabad elvágni, a menetfénynek tilos közvetlenül 12-14 Voltot adni, mert az a kimagasló 5 éves jótállás azonnali megvonásával jár.  A menetfény lámpák alakjukat megjelenésüket tekintve szinte azonosak a közkedvelt DRL 101-el, ugyanúgy a lámpák két oldalán lévő rejtett LED világít meg egy recés áttetsző csövet, mely vízszintesen helyezkedik el a lámpában. Ezáltal kívülről a lámpák egy „neon” szerű homogén fényhatást keltenek. A DRL 102 fényárama a szabványokban rögzített maximális 800 Candella. Így a szembe jövők sok száz méterről látni fogják autódat.
  A külalakon csupán annyi változott az előző szériához képest, hogy a lámpák külső oldalán lévő (burkolat alatti) ezüst előlap, nem sima felületű, hanem igényesen bordázott. A termék mindenpontján látni fogod az Osram-tól elvárható igényes, maximalista formatervezést.

  Kidobhatod a helyzetjelzőt – ez sokkal jobb lesz

  Az Osram DRL 102 rendelkezik DIM, azaz helyzetjelző funkcióval. Igen, legálisan, nem fog piszkálni a rendőr (a burába is bele van nyomtatva a szabványos A00 jelölés, amit a rendőr vizsgálhat). Ez azt jelenti, hogy kiváltja a termék a meglévő gyári helyzetjelzőt. Éjszaka tehát a DRL 102 fog automatikusan 50%-os fénnyel működni, ami nyilván sokkal több fény, mint a sárgás helyzetjelző. A Can-Bus hibajelzés elkerülésére a szettben lévő W5W Control Unit eszközöket be kell rakni a helyzetjelző helyére.

  Amennyiben nem szeretnéd használni a DIM funkciót, úgy bekötésnél ne használd a zöld tiltószálat. Helyette vásárolj párszáz forintért egy nyitóérintkezős segéd relét és ezt kösd a helyzetjelző pozitív pontjára és egy negatív pontra. A segéd relé nyitóérintkezőjén pedig vezesd át az indításra szolgáló piros vezetéket. Így a helyzetjelző bekapcsolásakor nyit az érintkező és lekapcsolja a tápot a menetfényről. Ez esetben természetesen benn kell hagynod a sima helyzetjelzőt.

  Ez garancia!


  A Lumenet az Osram legnagyobb hazai e-kereskedőjeként a DRL 102-re is példamutató jótállást biztosít Neked: 5 év teljes körű jótállást, kiegészítve a „0 Forintos Otthongarancia” szolgáltatásunkkal.


  Mit jelent a „0 forintos otthongarancia szolgáltatás”?

  Számunkra az elégedett vevő a legfontosabb, ezért kizárólag tökéletes minőségű, megbízható termékeket árulunk. Ám a legjobb minőségű termékkel is előfordulhat, hogy garanciális időn belül meghibásodik. Ha Te olyan terméket vásárolsz nálunk melynél jeleztük, hogy vonatkozik rá a „0 forintos otthongarancia” és a termék meghibásodott, a Lumenet házhoz megy a hibás, garanciális termékért, és kérdés nélkül kicseréli Neked egy új termékre. Az otthongarancia tehát azt jelenti, hogy Neked ki sem kell mozdulni otthonodból: nem kell postára menned, feladni, vagy bejönni hozzánk: minden gondot leveszünk a válladról.

  Hogyan működik a „0 forintos otthongarancia”?


  Ha a termék meghibásodott kérünk, kattints az „otthongarancia bejelentő lapra”. Töltsd ki az űrlapot. Munkatársunk maximum 48 órán belül telefonon felveszi Veled a kapcsolatot (a telefonszám fontos, a könnyebb kommunikáció érdekében), időpont egyeztetés miatt. Az egyeztetett időpontban futárunk elhozza Tőled a meghibásodott terméket (termékeket) és azonnal a helyszínen, ingyen cseréli a jó termékre. (A hibás terméket cégünk elküldi a gyártónak, ezért kérjük vissza). Így Te, a lehető leghamarabb, kényelmesen, otthonodban, intézheti a garanciális cserét.

  Céges vásárlásra is van garancia?


  Igen, önkéntes garanciavállalásunk céges vásárlás esetén is érvényes.

  Ha nem szakszerviz szereli?


  Nem teszünk különbséget. Tudjuk, hogy a termék kiváló minőségű és nem lesz vele baj. Ha szakszerűen szereled (nem vágod le a csatlakozót, nem szeded szét a vezérlőegységet, stb) be a menetfényt, nem lesz semmi gond. Ha mégis meghibásodik, cserélni fogjuk.

Hozzá ajánljuk
Termékcsalád többi terméke

A Kategória TOP termékei

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1148 Budapest Fogarasi út 2-6      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  /  Regisztrálok a kedvezményekért!  /  B2B - Cégeknek  /  ÁSZF  /  Rólunk  /  Szállítási költségek  /  Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.