Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Növényvilágító lámpa


Ahhoz, hogy kedvenc növényeid otthonodban is megfelelően fejlődhessenek, elengedhetetlen, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű fény érje őket. Akár egy sötétebb szobában szeretnéd biztosítani a szükséges fényt, esetleg speciális igényű növényed vagy virágod gondozásához keresel megfelelő terméket, növényvilágító lámpáink igazodhatnak az egyes virágaid igényeihez. Működésük során a számukra élettanilag fontos spektrumokban sugározzák a fényt.  Legyen szó akár a kedvenc virágodról, zöldségről vagy fűszernövényről, itt találsz hozzá megfelelő növényvilágító lámpát!

Elérhetőség
Ár
6 489 Ft - 44 999 Ft
Fényáram (lumen)  
1
1
1
1
Anyag
1
3
4
Szín
3
1
Hosszúság méret
110 mm - 440 mm
Szélesség méret
110 mm - 453 mm
Magasság méret
310 mm - 710 mm
Termék szűrő
4 ajánlat

  Ledvance cserépbe szúrható LED-es növénynevelő, automatikus időzítővel (Umbrella)
%%%
TOP ÁRNeked
  Ledvance LED-es palánta nevelő, automatikus időzítővel, 20 W (Garden)
%%%
TOP ÁRNeked
  Ledvance LED-es palánta nevelő, vízhiány érzékelővel, 24 W (Garden)
%%%
TOP ÁRNeked

 

Napjainkban természetesen már a növényvilágító lámpák piacán is egyeduralkodóvá váltak a LED-fényforrások, amelyek nemcsak kevesebbet halogén társaiknál, de hatékonyságuk is kiemelkedő. Lehetővé teszik, hogy a növényeket csak a számukra hasznos fény-spektrumok és hullámhosszok érjék, így az adott növekedési szakaszuknak megfelelően biztosítják a megfelelő fényt.

A beltéri növénytermesztők számára nélkülözhetetlen készülékek ezáltal elősegítik a növények hatékony fotoszintetizálását és így biztosítják megfelelő fejlődésüket.  A Lumenet kínálatában ráadásul olyan növényvilágító lámpákat is találsz, amelyek nem pusztán virágaid hatékony megvilágítását biztosítják, de mindeközben megfelelő mennyiségű vízzel is ellátják őket. Válassz egyet a legnépszerűbb gyártók növényvilágító és palánta nevelő lámpái közül!

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket