Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Napelemes LED reflektor

Elérhetőség
Ár
3 675 Ft - 25 990 Ft
Márka
4
1
4
5
Fényáram (lumen)  
3
2
1
Fényszín  
2
2
1
1
Teljesítmény (watt)  
2
3
Színhőmérséklet (kelvin)
1
2
2
1
Funkció
11
12
Anyag
1
1
5
1
Szín
2
2
5
Sugárzási szög  
90 ° - 120 °
Védettség  
4
1
1
Hosszúság méret
115 mm - 155 mm
Szélesség méret
23 mm - 130 mm
Magasság méret
40 mm - 210 mm
Termék szűrő
15 ajánlat

  Napelemes LED reflektor mozgásérzékelővel, hidegfehér (Gizmo)
%%%
TOP ÁRNeked
5 db azonnal, saját raktárról
TOP ÁR:Neked: 14 208 Ft
3 db azonnal, saját raktárról
7 184 Ft
Mozgásérzékelős szolár reflektor - 3 COB LED
%%%
TOP ÁRNeked
  Mozgásérzékelős szolár reflektor - karos, forgatható - 3 COB LED
%%%
TOP ÁRNeked
Mozgásérzékelős szolár reflektor - fali - 6 LED
%%%
TOP ÁRNeked
  Szolár fali reflektor - 180 SMD LED - 1200 lm - 10W - 3000 mAh - IP65
%%%
TOP ÁRNeked

A napelemes LED reflektorok kiváló választást jelentenek azok számára, akik energiatakarékos, ugyanakkor hatékony kültéri világítási megoldást keresnek. Ezek a reflektorok napközben a beépített napelemek segítségével gyűjtik és tárolják a nap energiáját, majd sötétedés után automatikusan világítanak, biztosítva ezzel a biztonságos és kényelmes környezetet otthona körül vagy kertjében. A napelemes LED reflektorok jellemzően mozgásérzékelővel is felszereltek, ami további kényelmet és energiamegtakarítást jelent, hiszen csak akkor kapcsolnak be, amikor mozgást érzékelnek a közelükben. Ezáltal nem csak azt garantálják, hogy sötétedés után mindig legyen világítás, de a felesleges energiafelhasználást is minimalizálják. Ezek a reflektorok rendkívül sokoldalúak, mivel különböző méretben, fényerőben és kialakításban kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő modellt. Alkalmasak kertek, járdák, bejárati utak, garázsok és más kültéri területek megvilágítására.

Az egyik legnagyobb előnyük, hogy telepítésük egyszerű és nem igényel elektromos hálózathoz való csatlakozást, így bárhol könnyedén felhasználhatók, ahol napfény éri őket. Továbbá, mivel a napelemes technológia felhasználásával működnek, fenntartási költségük rendkívül alacsony, hosszú távon pedig jelentős megtakarítást jelenthetnek a hagyományos, hálózatról működtetett világítási megoldásokkal szemben. A napelemes LED reflektorok nem csak praktikusak, de környezetbarát megoldást is jelentenek, hiszen csökkentik a fosszilis tüzelőanyagokból származó energiafelhasználást, ezzel is hozzájárulva bolygónk védelméhez.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket