Belépés
Black Friday Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Magas színhőmérsékletű D4S Xenon

2 ajánlat
  Osram Xenarc Cool Blue Intense NextGen D4S +150% xenon lámpa dobozos 1 darab
-5%
AKCIÓ
1 db azonnal, saját raktárról
Korábbi ár: 19 690 Ft
AKCIÓ: 18 706 Ft
  Osram Xenarc Cool Blue Intense NextGen D4S +150% xenon 2db/csomag
-10%
AKCIÓ

A legális Cool hatás, használhatod közúton, stílusos és szép. A vásárlói igényekre válaszolva a gyártók egyre jobb extra magas színhőmérsékletű xenon lámpákat hoztak létre. A halogén izzókkal szemben itt a működésből adódóan, sokkal látványosabb eredmények érhetők el. A kisülő lámpák belsejében lévő töltőelemek változtatásával, illetve különböző szennyező adalékok hozzáadásával a lámpák színhőmérséklete viszonylag jól kalibrálható. A hidegebb színhőmérséklet ebben az esetben kisebb veszteségekkel realizálható. Ezek a jellemzők tették sikeressé a magas színhőmérsékletű xenon lámpákat. A fényáram itt ugyan kisebb lesz mint a csúcskategóriás családoknál, de a rendkívül határozott kékes árnyalatú színkép lenyűgözővé teszi a kategória termékeit. Az Osram Cool Blue Intense, és a Philips WhiteVision xenon lámpák a lehető legjobb színben tüntetik fel majd autónkat. A színhőmérsékleti jellemzői alapján a szárazabb, csapadékmentes évszakokra ajánljuk, amikor igazán kontrasztos megvilágítást érhetünk el az előttünk lévő útszakaszon. A kategória termékeit, ajánljuk országúti illetve városi közlekedésre egyaránt.

Emelt fény, hosszabb élettartam, xenon hatás? Neked mire van szükséged? Kattints a Xenon lámpa autóizzó kategóriaoldalunkra és segítünk dönteni!

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket