Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Magas színhőmérsékletű D2S Xenon

Elérhetőség
Ár
14 220 Ft - 30 550 Ft
Márka
1
1
1
Színhőmérséklet (kelvin)
1
1
Fejelés  
1
2
Átmérő méret
9 mm - 32 mm
Termék szűrő
3 ajánlat
Philips D2S WhiteVision 85122WHV2C1 xenon lámpa
%%%
TOP ÁRNeked
TOP ÁR:Neked: 23 990 Ft

A legális Cool hatás, használhatod közúton, stílusos és szép. A vásárlói igényekre válaszolva a gyártók egyre jobb extra magas színhőmérsékletű xenon lámpákat hoztak létre. A halogén izzókkal szemben itt a működésből adódóan, sokkal látványosabb eredmények érhetők el. A kisülő lámpák belsejében lévő töltőelemek változtatásával, illetve különböző szennyező adalékok hozzáadásával a lámpák színhőmérséklete viszonylag jól kalibrálható. A hidegebb színhőmérséklet ebben az esetben kisebb veszteségekkel realizálható. Ezek a jellemzők tették sikeressé a magas színhőmérsékletű xenon lámpákat. A fényáram itt ugyan kisebb lesz mint a csúcskategóriás családoknál, de a rendkívül határozott kékes árnyalatú színkép lenyűgözővé teszi a kategória termékeit. Az Osram Cool Blue Intense, és a Philips WhiteVision xenon lámpák a lehető legjobb színben tüntetik fel majd autónkat. A színhőmérsékleti jellemzői alapján a szárazabb, csapadékmentes évszakokra ajánljuk, amikor igazán kontrasztos megvilágítást érhetünk el az előttünk lévő útszakaszon. A kategória termékeit, ajánljuk országúti illetve városi közlekedésre egyaránt.

Emelt fény, hosszabb élettartam, xenon hatás? Neked mire van szükséged? Kattints a Xenon lámpa autóizzó kategóriaoldalunkra és segítünk dönteni!

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket