Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Lutec Connect okos világítás


A legmodernebb design, a megbízható technika és a kimagasló élettartam teszi igazán különlegessé a Lutec Connect okosvilágítási termékeit. A 40 évre visszanyúló gyártási tapasztalattal készülő okostermékek között egyaránt elérhetők bel- és kültéri, illetve hordozható modellek is, amelyek között nemcsak fehér, de színesen világító típusokat is találsz. Mindegyik Lutec Connect lámpa az ingyenesen letölthető applikáció segítségével, TUYA-kapcsolaton keresztül távolról is vezérelhető.

Tedd még könnyebbé az életed a Lutec Connect okosvilágítási termékeivel. Az intelligens, okostelefonról vezérelhető lámpák és fényforrások biztosítják, hogy otthonod fényei mindig hozzád igazodjanak. Ráadásul használatuk is igen egyszerű, egy lámpa beállítása alig néhány percet vesz igénybe.  Az eszközök Bluetooth kapcsolatot használnak – a Bluetooth Mesh rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 100 lámpát is összekapcsolj, 50 méteres távolságon belül.

 

Egyszerűen használható

A rendszer lelke a Lutec Connect applikáció: a magyar nyelven is használható szoftver segítségével irányíthatod okoslámpáid. Az Androidra és iOS-re is elérhető program egyszerűen kezelhető, így bármely generáció elsajátíthatja a vezérlését. Egyenként vagy akár összehangoltan is irányíthatod Lutec Connect lámpáid vagy fényforrásaid – többek között a színhőmérséklet, a fényáram és akár a kibocsájtott fény színének állítására is lehetőséged van.  Attól függően, hogy épp mire van szükséged, választhatsz cserélhető fényforrások, mennyezeti és fali lámpák, illetve kültéri felhasználásra szánt világítási termékek közül. Mindegyikben közös, hogy magas színvonalon készülnek, hosszú évekre tervezik őket és energiatakarékosan működnek.

 Hasznos kiegészítők

Sok más, okosvilágítási rendszertől eltérően a Lutec Connect használatához nincs szükséged központi egységre. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ne lenne ilyen – bizonyos funkciók ugyanis erről érhetők el. Abban az esetben, ha szeretnéd hangutasítással kezelni Connect lámpáid és fényforrásaid, vagy világításod távolról, a világ bármely pontjáról szabályoznád, akkor mindenképpen ajánljuk ezt a kiegészítőt.  Ugyanígy jó választás lehet a Lutec Connect távirányítója is, hiszen így okostelefon használata nélkül élvezheted az olyan extrafunkciókat, mint a fényáram-szabályozás, vagy a színhőmérséklet vezérlés.

 

 

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket